Но така или иначе едва се влача тези дни и не знам как намирам време за всичко останало. Даже намерих сили и да се разпишем вчера с ММ, макар че май мина "прозореца". По календар имам 9 дни до М, ама въобще нямам представа какво и кога да очаквам този месец... Нито засякох хубав положителен тест с лентичките за овулация, нито пък имах типичните придърпвания около овулацията. Така, че в общи линии не мога да кажа, че очаквам нещо този месец, но ще изчакам поне още 5 дена преди да започна да изразходвам тест лентичките за бременност.
Аз пък, чуя ли пожарникар и първата ми асоциация вече, за съжаление, е ББ... Да, да, много е обезпокоително, знам. 
Реално се надрасква ендометриума, може да има леко кървене и с 2 думи - саботира се евентуален успех.
Единственото странно ми беше, че ми казаха, че опити не се спират преди или след обливките, а за влияние върху МЦ, не знам. Знам, че първата процедура се облива матката, а втората матката + влагалището (може и да е наобратно). След втората процедура дават някаква спринцовка, която се прилага няколко дена след втората и предупредиха да отида с хладилна чанта. Препоръчани теми