Отговори
# 360
Здравейте, аз също лепнах някакъв вирус. Имам лека температура 37.2, кашлица, болки в гърлото и много дрезгав глас. Сега се чудя какво мога да пия, тъй като съм 10 дни след инсеминация?
Ибупрофен и Нурофен май не може, нали?
За гърло смуча стрепсилс с мед и лимон и днес пих 2 пъти геломитрол. Ама тази лека температура малко ме притеснява да не се вдигне довечера...

Знам, че може парацетамол.

# 361
Колко много сте изписали, чак не мога да смогна. Grinning Но така или иначе едва се влача тези дни и не знам как намирам време за всичко останало. Даже намерих сили и да се разпишем вчера с ММ, макар че май мина "прозореца". По календар имам 9 дни до М, ама въобще нямам представа какво и кога да очаквам този месец... Нито засякох хубав положителен тест с лентичките за овулация, нито пък имах типичните придърпвания около овулацията. Така, че в общи линии не мога да кажа, че очаквам нещо този месец, но ще изчакам поне още 5 дена преди да започна да изразходвам тест лентичките за бременност.

Иначе, парцала и черпака ме зоват, пък аз се правя че ми идва от глухата странна и не ги чувам. А така искам просто да се пльосна на дивана с книжка или сериал. Дори и някой кофти, блудкав, турбо глупав сериал да е - поне да съм в хоризонтално положение.

ПП: Candy, поне престоят в лабораторията не е бил турбо неприятен. Grinning Аз пък, чуя ли пожарникар и първата ми асоциация вече, за съжаление, е ББ... Да, да, много е обезпокоително, знам.

# 362
Аз също от дете имам ужасно болезнен цикъл и с контрацептивите се родих 😅 Пих ги 7 години, а сега ми се е налагало само единични месеци заради кисти и преди пункция/трансфер. Иначе пак си ми е болезнен. Последните месеци преди бременността имах сякаш малко подобрение, но аз и постоянно съм в процедури. Иначе сега от бременността ми се е обърнала матката и нямам идея как ще се отрази това на цикъла след раждането.

Аз по принцип съм с обърната матка и болезнен цикъл - изглежда двете неща са свързани.
Та от това, което съм чела, е напълно нормално по време на бременност матката да се обърне и после обикновено си възвръща предишната позиция. Така че не се притеснявай Simple Smile

Алина, аз също бих посъветвала да отложиш биопсията. Бях в сходно положение преди 2-3 месеца (имах 3 много хубави доминантни, на които залагахме надежди на естествени опити) и докторката каза, че няма да ми направи биопсия Simple Smile Реално се надрасква ендометриума, може да има леко кървене и с 2 думи - саботира се евентуален успех.

# 363
Мамабеър, разбирам те за копнежа по дивана. Аз го изкарах това всичкото на крак, търчаща между офис, къща, кабинети, болница, паник атаки по светофарите, докато съм в сама в колата.
От толкова гледане на тоя календар вече съм се инвестирала емоционално в тоя мъж явно. Даже снощи от гузнота създадох едно руло Стефани на мъжа ми. В смисъл ястието.

# 364
Аз днес си отмених обливката за 29.10, тъй като моя МЦ явно не иска да идва все още ( и не по хубави причини) и желае да ме прецака максимално много. Grinning Засега записах за 5ти и 19ти ноември, дано не ми мине котка път и си останат така датите. Аман!

# 365
  • Замък сред облаците
Той болезнения цикъл, не е от обърнатата матка, а от разтварянето на шийката. Шийките са чувствителните. След естествено раждане менструацията ми е песен вече, а преди живеех на аулин.
Черен бонус: вече при СА мога да усетя кога тръгва да преминава сака.

Някои потребителки, които си сменят името, да знаят че не мога да им връщам лични съобщения, има бъг някакъв.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 15:47 от АА

# 366
  • На изток от Ада
Бъстед тези обливки дали не влияят на МЦ ?
АА да пак има смяна на ник

# 367
Да опитам тук. АА Нормално ли е. След О да се увеличават тревожността и натрапчивите мисли ? ❤️❤️❤️

# 368
  • Замък сред облаците
Да, от покачването на прогестерона.

# 369
Алина, задължително направи биопсия, но разширен пакет вирусологична. Взима се съвсем малко за проба. По принцип жените ходят специално за надраскване на лигавицата, за да има по-голям шанс за имплантация 😁 Сега е момента да направиш изследването. Ако е само на вагинален секрет, може да не покаже и да остане скрита инфекция в матката. Действай смело 🍀

# 370
Наси, все още нямам идея, като ги започна ще кажа, ама за момента ми се изплъзват. Grinning Единственото странно ми беше, че ми казаха, че опити не се спират преди или след обливките, а за влияние върху МЦ, не знам. Знам, че първата процедура се облива матката, а втората матката + влагалището (може и да е наобратно). След втората процедура дават някаква спринцовка, която се прилага няколко дена след втората и предупредиха да отида с хладилна чанта.

# 371
  • На изток от Ада
За биопсите Алина аз имам няколко.
Останах без контролна биопсия.
Отивам в Селена и док казва . Те биопсиите не са ок. Вземало се от матката

# 372
Алина, задължително направи биопсия, но разширен пакет вирусологична. Взима се съвсем малко за проба. По принцип жените ходят специално за надраскване на лигавицата, за да има по-голям шанс за имплантация 😁 Сега е момента да направиш изследването. Ако е само на вагинален секрет, може да не покаже и да остане скрита инфекция в матката. Действай смело 🍀

Благодаря, Кактус.
Аз имам разширен от септември за имунологична, импо и импо+. Оценката е 4 от 6. И че има леко завишение на НК клетките. Дали трябва пак? За един месец дали ще има подобрение?
Ще си пусна понеделник една урина за излседването в Бодимед, а часа за биопсия няма да го отменям, за да кажа на Чапанова какви ги върша и да каже и тя какво да правим.

# 373
Али, малко е сложна материята с имунологията, понякога и с няколко дни може да има промяна, друг път с месеци. Аз също имам биопсии при Чапанова. Говори с нея как са нещата при теб и ако ще правите биопсия нека да е пълна вирусологична. 🤗❤️

# 374
Еми, Парацетамол и Биозин Мама. Бързо оздравяване! И аз бях така точно след овулация и Пиперкова това ми каза.

Общи условия

Активация на акаунт