Отговори
# 420
  • Замък сред облаците
390лв според сайта им: https://doctorkalchev.bg/tsenorazpis/

# 421
Доста . по добре при Цветков във Вита или при Станулов

# 422
Госпожа Една българка, пишеш ми на лични обаче не мога да отговарям, казва че няма такъв потребител.

# 423
  • На изток от Ада
Станулов не прави ЦС!

# 424
АА, не съм те засичала никога в минорно настроение и чак ми е странно. Надявам се, бързо да се почустваш добре и да си си в твоята сила пак.

Файона, да си много щастлива и скорошно сбъдване на мечтата за бебе! 🐣🎁🥳

Анди, стиснати палци за успешен трансфер!

Слънце, и аз се бях зачудила дали да не пускам гърлен, но изненадващо закрепих положението с 2 дни нон стоп смукане на лукчета.

Сноуфлейк, стискам палци. Ъпдейтвай ни редовно. Simple Smile

Наси, пращам ти прегръдки и спокойствие! Дано ни зарадваш с положителен тест и всичко да върви гладко.

Кенди, 😅 харесвам лечението ти против тревожност!

Аз минах вчера през доктора и според него беше окей да действаме с инсеминация този цикъл, но на мен нещо ми дойдоха в повече емоциите и решихме да си починем един месец.

# 425
  • На изток от Ада
Слънце на нас ни искаха цс и хистероскопия още в началото.
Даже се учудвам как не искат цс без фонда?
Дано е добре при теб!

Кенди направи цс!

Ванила благодаря! Добре си решила да починеш .

# 426
  • Замък сред облаците
А, моля ви се, мадам, и аз съм човек и по-често съм долу, отколкото горе. Просто не обичам да се оплаквам и да товаря други с моите негативни емоции. Освен ММ, според него съм черногледа - ама пусто, той ми е safe space и обира парсата 😅

Като съм много долу, като след последния мисед, си давам почивка от комуникацията, нали ме търсихте лятото къде съм 😁. 

Аз съм ок, ама чавето го събори вируса днес и както уж предовулаторно бях в настроение няма да ни огрее с ММ да покексим за кеф. Пак будувах половината нощ и следя гадната задна хрема.

# 427
  • София
Слънце, а защо не си направиш ЦС вместо проверката с пяна, така ако има проблем може да кандидатствате по фонд?

# 428
AA, ти хубаво си си дала почивка, ама когато аз точно лятото имах нужда от адекватен съвет, беше винаги насреща и ужасно ми помогна ❤ И съм сигурна, че не съм само аз така.
Тъй че ако имаш нужда да си излееш някъде мислите, ей ни къде сме!

# 429
Шантал, освен ако не си намеря "вена под наем" с моя АМХ нямам шанс да се класирам за фонд. Та за това. За сега може би ще финансираме още едно инвитро след НГ, пък ако и тогава не стане, после ще му мислим.
АА, подкрепям дудъл. Heart

# 430
  • На изток от Ада
Аз почивка не си давам от мамата, ахаха.

АА ти все пак си знаеща...

Иначе ние имахме 6 дни пауза от секс ...

# 431
Наси , колко дни минаха от О? 🫣 Стискам палци за бледа чертичка .

# 432
  • На изток от Ада
Една българка 7 дни.

# 433
Грешни излязоха моите сметки... от сутринта имам леки менструални болки, бях в движение и тъкмо се прибрах и щях да ви питам при това положение дали има смисъл да сложа един-два циклогеста за забавя нещата и....ми дойде. Чао, чао преглед в понеделник. Утре ще звъня да видя за след колко седмици ще ми дадат нов час. Реве ми се...

# 434
Шантал, освен ако не си намеря "вена под наем" с моя АМХ нямам шанс да се класирам за фонд. Та за това. За сега може би ще финансираме още едно инвитро след НГ, пък ако и тогава не стане, после ще му мислим.
АА, подкрепям дудъл. Heart
Като жена с подводно АМХ съм склонна да си споделим разходите за вена под наем, ако такова.

Общи условия

Активация на акаунт