Отговори
# 405
Излезе ми последната микробиология. Заключението е "Липсват левкоцити, умерено лактобацили, плоски епителни клетки." Това с липсващите левкоцити проблем ли е? На предната са били единични.

# 406
  • На изток от Ада
АА казвам че от 2014 нз как да е тя.
Междудругото тя си показва годините на резултатите от изследвания
И мисля всички й знам историята!

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 11:15 от nasito8988

# 407
Честит празник! Да са живи и здрави всички именици. Дали има несъвместимост между Регулон и Дхеа? Матев ми каза да ги пия едновременно, но от 8 ден на Регулона ми цапа.

# 408
Каквото и да е ,всеки има право да има колкото си иска деца . Щом съм срещнала добър човек ,защо пък да нямаме дете ?

Честит празник на всички именници .

Аз слагам Утрогестан 300 мг  , 2 по 1 и въпреки това ,нямам грам болка в гърдите .
Ще се види след 8 дни ,пристигнаха ми Изихоум за бременност !

# 409
  • На изток от Ада
Арвен от регулон е нормално прицапване!

Една българка, разбира се всеки има право на няколко деца.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 12:46 от nasito8988

# 410
Арвен от регулон е нормално прицапване!
И аз четох, че и при други момичета се случва.  С Ясмин и Медиана не съм имала. Явно Регулона е по-силен.

# 411
  • На изток от Ада
Аз само Регулон съм пила 2м

# 412
Слънце, левкоцитите отиват там, където има инфекция. Като няма или са единични, за мен всичко е наред Simple Smile

# 413
Идеално значи, мерси Дудъл. Heart Ще има проверка на тръбите през ноември в такъв случай.

# 414
  • На изток от Ада
Слънце.ти имаш ли ЦС?

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 00:18 от nasito8988

# 415
Нямам, имам проверка по време на лапароскопия за премахване на киста през 2018 и според Сенкова е твърде отдавна това. Калчев го прие обаче и нищо не каза за нова. Като сложим и забременяването не е коментирал че може да има проблем там, но според Сенкова и след аборта могат да са се запушили.

# 416
  • На изток от Ада
Аз имам цс след последния аборт. Т е уж имам Бременности но искаха цс.
А как инвитро без актуална ЦС? Интересно ми е

# 417
Нямам, имам проверка по време на лапароскопия за премахване на киста през 2018 и според Сенкова е твърде отдавна това. Калчев го прие обаче и нищо не каза за нова. Като сложим и забременяването не е коментирал че може да има проблем там, но според Сенкова и след аборта могат да са се запушили.

Аз имах препоръка от репро за нова ЦС след прекъснатата бременност (2023) преди нови опити,  понеже е в късна седмица и понякога стават сраствания по тръбите в тия случаи. Та.. не я направих и ей ме къде съм сега, втора седмица дебна забременявяне с неясна локация, клонящо към сериозни подозрения за ИМБ.
Ще се разбере едва след нова ЦС какво е положението.

# 418
Ами не кандидатствам за фонд и никой не иска актуална ЦС. Ние и сега няма да правим, ще правим проверка с пяна. Като цяло ако имам проблем с тръбите доста ще се ядосам, че година и половина съм чакала естествено забременяване, но поне пък ще има причина. Никой не предупреждава, че ставаш шизофреник по време на този процес по забременяване. Joy

# 419
  • На изток от Ада
Не знам колко е Цс при Калчев.  Има няколко съфорумка при него.

Общи условия

Активация на акаунт