Отговори
# 690
Благодаря от сърце , че ви има ❤️
Сега търпеливо , сядам да чакам до 19.11 🥹

# 691
Анди, все така да се качва! ❤

2402 според мен са много добри изследванията ти цялостно 😊

На болните, бързо оздравяване!

Наси, според мен си изчакай датата за МЦ, няма смисъл от ранни тестове, освен ако не ти се наложи да пиеш лекарства де. И ти го знаеш, че е едно допълнително разочарование или ще има някаква бледа черта и ще се побъркаш истинска ли е или не. Стискам палци за + тест иначе ❤

# 692
  • На изток от Ада
Да Вики. То и чгх също е с тревога прим ако не се удвоява на 48ч ..
Аз чгх не съм пуснала преди...
Успех на теб и на всички момичета тук!

# 693
Успех на всички с + тестове! Пожелавам ви успешен и пухкав финал! 🩵🩷🩵🩷🩵🩷

На болните пожелавам бързо възстановяване! 🙏

Аз минах при Калчев, иска на следващия Ц между 1-3 ден да пусна хормони, ако няма задържан фоликул да започна Кломифен. Лигавицата е леко удебелена, каза да правим опити сега и ако не реагирам добре на Кломифена ще правим хистероскопия още след Ц. Някой с кломифен да изкаже мнение, как му се е отразило и дали е имал положителен резултат?

# 694
Сиси аз чакам за тест в неделя след Кломифен.  Честно казано с Фемара беше по-ранна овулацията.

# 695
andi, супер са и ЧХГ, и прогестерон. Чакаме следващата порция добри новини от теб на 19ти Blush

v, и на мен ми се струват супер изследванията ми. Остава въпроса след като всичко изглежда по учебник, защо ми идва на 45-50-70 дни... 2020 за пръв път пуснах хормони на 3ти ден и тогава беше пълна клинична картина на СПКЯ, а и бях с 10-12кг повече. Не знам защо яйчниците продължават да не работят правилно щом вече уж всичко е в норма.

# 696
Анди, страхотни резултати! Нека все така да върви по учебник и след 8 месеца да гушкаш здраво и сладко бебче 🤗❤️❤️❤️

Аз днес минах преглед, бебчето си е все така седмица напред, плацентата е задна ниска(единият край покрива шийката) и имам инструкции да не вдигам тежко. Много се криеше и не можахме да потвърдим предположението за синичко 🩵 Надявам се на втората ФМ вече да ни потвърдят, ако не продължава да се крие 😁

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 06:58 от Kactus

# 697
Анди, много добре се развиват нещата при теб!

# 698
  • На изток от Ада
Кактус все ще се покаже или при раждането...

# 699
Е дано се покаже и преди да се роди 😁

И нашата девойка не обичат да я преглеждат, само се върти и бяга. В понеделник едвам я прегледаха, че хич не седи мирно. Ако не беше НИПТ теста вероятно и ние нямаше да знаем пола.

Пожелавам плюсчета до края на темата и в следващите ❤🩵

# 700
  • София
Пълнолуние, честити розови гащи! Бях сигурна, че ще е някоя девойка с това повръщане при теб Grinning

# 701
  • Замък сред облаците
Браво, Анди!

Потребител, дано ти се размине с вируса!

# 702
Шанталче, аз съм с повръщането 🤣 Ама съм сигурна, че е срамежливо момченце 🩵Луничка е с гаденето, хаха.

# 703
  • София
Кактусче, чакай да се потвърди Grinning

# 704
Пълнолуние, честито розовко 🩷

Кактус, вие няма ли да правите пренателен и от там да се установи? Аз наскоро се чудих, дали ако има пид, това изключва необходимостта от пренатален? Ти си май най-наясно с тези неща💙

Общи условия

Активация на акаунт