Отговори
# 675
Наси, взимай Биозин Мама и пращай мъжо да спи в другата стая (или ти отивай там).
Потребител11, аз също съветвам да говориш с лекарите и да вземеш мерки. Много жени боледуват, докато са бременни, в пъти по-често всичко е наред, отколкото да не е, стига да има адекватна терапия. Напомням какво беше по ковид време. Аз лично също гласувам с две ръце за изопринозин, ама не знам при бременност може ли (почти съм сигурна, че може).

# 676
  • На изток от Ада
Не искам да се вглеждам в теста. Пък и пих течностти..
Потребител Дано нямаш проблеми

Дудъл, той си спи отделно.

# 677
  • София
Fayona, дай инфо за пръстена, че и без това все намирам какво да поръчам от тему Grinning

# 678
На мен много странно теста ми за О е с 2  доста черти . 6 дни след доказана с тестове ову .  Ще проверя и ако следобед е така ,може да поработим пак с моя ,възможно ли е от Кломифена просто да имам двойна овулация. 

# 679
Наси, Потребител, дано ви се размине боледуването и на двете.

потребител, моето момче изкара много тежко коксаки на пролет, 5 месеца след това влачихме последствията, но аз и баща му нямахме никакви оплаквания. Не знам дали сме били носители или въобще не сме се разболели (а си го гледах аз), но може би и ако при теб няма симптоматика всичко ще е наред. Разбира се съм напълно съгласна с другите да се консултираш с АГ и да вземеш да пиеш нещо.

Аз вчера пуснах изследвания, още само 17-OH-Progesterone не е излязло и чакам от Кандиларов да ми върнат обаждане да кажат за колко време става готово. Уж всичко трябваше да излезе вчера. Как да е, ако някой ми види само тези изследвания категорично ще отхвърли СПКЯ. Тестостерона (общ и свободен) е добре, SHBG при СПКЯ обикновено било под долна референтна, при мен е ок, LH:FSH видимо са 1:1...
Скрит текст:

И я дайте малко акъл - остава да пусна DHEA-S, андростендион, отделно реших пак да пусна AMH, HOMA и кортизол.  Обаче първите две трябва да се пускат 7 дни преди или след менструация. С моя нередовен цикъл няма да е преди, ще е след. Обаче как да ги броя? Аз хубаво си похвалих цикъла този месец, но след 48-мия час спря изведнъж. Вчера съм имала за цял ден еднократно бледо розово течение. 7 дни след края на обилното кървене ли да броя според вас, т.е да ги пусна другия понеделник?

Допълвам, може да е полезна информация за някой - 17-OH-Progesterone в Кандиларов се работи само в петък.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 11:32 от 2402

# 680
  • На изток от Ада
Благодаря момичета!
Ами имам леко прицапване розово
2402 аз също имам такивa дни уж тръгне и после нищо.

# 681
Наси,стискам палци да е имплантацията .

# 682
  • На изток от Ада
Вероятно не е имплантация...

# 683
Fayona, дай инфо за пръстена, че и без това все намирам какво да поръчам от тему Grinning

Аз поръчах този, вече го нося от месец и съм доволна, въпреки че е доста опростен откъм функции:
https://www.temu.com/bg/%D1%83%D0%BC%D0%BD%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D0 … 099723778738.html
Има и таблица с размерите, която доста ми помогна при избора.

# 684
  • На изток от Ада
Фей колко време го чака?

# 685
Наси, пристигна за 2 седмици.
Тези дни ти пожелавам на теб и Вики да закриете подобаващо темата с два положителни теста! Flowers Four Leaf Clover Heart Flowers Four Leaf Clover

# 686
Ето ме и мен с резултатите от днес.
На 6-ти ден - 36.91 IU/L
Днес 8-ми ден: очаквах ЧХГ около 80-90, но в началото мисля , че нормално. Вие какво мислите? 🥹
Относно прогестерон, четох че за първи триместър е добре.

# 687
andi, чудесно ти е ЧХГ. Все така да се покачва 🍀

# 688
Анди Добре е хормона. Дано всичко е наред и имаш една лека и прекрасна бременност с пухкав финал.

# 689
  • На изток от Ада
Анди честито

Общи условия

Активация на акаунт