Отговори
# 660
За съжаление ако е коксаки вирус, положението не е розово. Моя позната загуби бебето си заради такъв вирус, хвана го от племеницата си. Стискам ти палци да не е това при твоето дете. Консултирай се и за себе си.

# 661
Почти съм сигурна, че е коксаки вирус. Сега много се притесних. Ще се моля да не се разболея 😔

# 662
Ако е възможно, изолирай се, а него да го гледа баща му докато оздравее. Много е заразна тая гад.

# 663
Поне може да опиташ да вземеш някакви мерки, знам ли (валтрекс/изпринозин/други) но задължително се консултирай не само с АГ, например с вирусолог или ако друг вид специалист е по-подходящ, не съм сигурна

# 664
Няма как да се изолирам. Alison, твоята позната в по-напреднала бременност ли беше?

# 665
В 9 седмица го загуби. НО това не значи че при теб ще стане така! Имаш предимство да знаеш че си била контактна и да вземеш мерки.

# 666
Сега намерих повече информация в чуждестранни сайтове и пише, че е по-опасно в напреднала бременност,  но като цяло няма проучвания, които да потвърждават на 100% , че е причина за спонтанен аборт. Още днес ще се консултирам и с личния лекар и с АГ. Дано всичко е наред.

# 667
Нека да се установи дали е точно това, ако е вече си информирана и съм сигурна, че ще вземеш мерки. Стискам палци всичко да е наред.

# 668
Потребител , вземи авирон Рапид.
Наси стискам палци за теста утре сутрин.

Знаете ли какво забелязах ,докато си слагах глобулата сутринта ,че вместо шийката да е ниско както става след овуалция ,тя е високо горе ,и дори не успях да я пипна,а това четах ,че било симптом уж на хубаво нещо. ❤️

# 669
  • На изток от Ада
Ох ММ е в болнични, настинка.
Аз се събудих с главоболие....

# 670
Препишкай 1 тест преди да пиеш каквото и да е било. Парацетамол можеш .

# 671
  • На изток от Ада
Ами една българка, мислих за тест ама то днес сме 11 дни от О . Даже трябва да ги направя на 1 11

# 672
11 дни след О мисля че вече ще има чертичка. Няма защо да се тормозиш повече . Още повече ,че мъжа ти е болен и ако има нещо да вземеш мерки. Даже доста си издържала  ,при повечето жени отчита дори при 9-10 дни след О.🫣🫣

# 673
Наси, аз имах положителен тест на 10 ден след О.

# 674
И аз ще направя тест на 10 дни след О в Неделя .

Общи условия

Активация на акаунт