Отговори
# 645
Включвам се само да ви кажа, че ако искате съня да е в полза на яйчниковата функция и качеството на яйцеклетките, в 22 часа трябва вече да сте заспали. Хормонът на растежа се синтезира между 22 и 02 часа. Дълбок сън няма общо. Ако сте си стресирани, ще сте си стресирани и в съня (пример аз стискам много със зъбите докато спя, когато съм напрегната, файдата че спя 8 часа като очевидно и в съня не съм отпусната)

# 646
Аз все си мислех, че е между полунощ и 3 часа през нощта и тая мисъл ме крепеше. Ще поровя и после ще споделя, защото аз работя до късно и лягането в 22:00 си е мираж отвсякъде.
Файона, ти Oura ring ли ползваш?

# 647
  • На изток от Ада
Дуфъл oura ring e мн скъп...

# 648
Файона, ти Oura ring ли ползваш?

Не, използвам някакъв китайски, който купих от Temu. Дори не мога да ти кажа марка, че само Smart Ring пише на кутията. Няма допълнителните функции, които Oura Ring предлага, но като за начинаещ в следенето на нещата върши работа за сън, пулс, стъпки и основните видове спорт.

# 649
За съня сега проверих, снощи ми е бил 3.08ч deep sleep. Аз си лягам в 21-21:30 и заспивам около 22-22:30, ставам в 7. Ако нямам минимум 90точки на съня не ми тръгва денят 😀
 И аз си стисках зъбите с години, тука последната една, две май не го правя, поне така казва мъжа.

Нала, и аз му пиша директно на него, когато е нещо важно, за което трябва той да прецени дали ще се прави процедура или не. Този Чолаков сигурно само изписва медикаменти, както Михайлова.

# 650
  • Замък сред облаците
Между полунощ и 3 се разгражда кортизола, ако не се заблуждавам.

Иначе аз не съм представителна извадка, варира ми много сънят, но се старая към 21.30-22ч да заспивам. Пак по спомен между 1-3ч дълбок сън май беше ок.
Ви, за тия 90 точки убивам, хаха.
Иначе то пише 8 часа ама от тях 2-3 съм будувала нощно време…

# 651
Аз откакто ми е минала овуалцията ,лягам в 10 и ставам в 3.. пак заспивам и дл 7 и половина. Не знам на какво се дължи това събуждане в 3.

# 652
АА , да ти кажа понякога с ММ спим еднакво, еднакви стойности на всяка част на съна, на него му дава 70-80 точки, на мен 90-95. Аз съм huawei гривна, а той с xiomi гривна. Явно различните модели мерят различно.

# 653
Да, Oura-та е много скъп, ма ми се струва тооооолкова яко.
Къде ги гледате тия точки, искам и аз!
Ви, завиждам ти за спинкането, аз се боря да съм се навечеряла до 21:00-21:30.  😄

# 654
Лягане в 10 ми е саенс фикшън на мен.. аз се прибирам към 7-8, докато приключим с битовщината, става 9-9:30.. някъде тогава мога да докосна диван, да се размажа, да се видим, да се нагушкаме, да се намрънкам.. почва да става към 10:30 и с хиляда зора се преселвам към баня и легло. Да не говорим, че ми трябват едни 2 часа да ми се разформатира мозъка от ежедневието и да влезе в “chill” режим.
Как ги спите тия 3 часа на дълбоко, изумително е…

Аура е мега яко, яд ме е че си взех часовник, вместо пръстен Expressionless

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 22:49 от hardcandy

# 655
  • На изток от Ада
Точки Сън ли Дудъл?
Аз имах със Самсунг Галакси watch 4 и с amazfit active.

# 656
Аз заспивам в 23-23:30ч най-рано... Правя по 7-7:30ч сън средно през седмицата, с 20% deep sleep (1:00-1:30 часа), но sleep score-a ми варира от 80 до 95 (изключения от 50 Grinning ) V, аз предполагам, че не само марката е от значение, а и фазите на съня освен продължителност. И да спите еднакво време, спите различно, така че нормално да имате различен score според мен. Едит: сега видях, че си писала с еднакви фази....значи е от марката
Скрит текст:
На тези с деца, които успявате да си легнете в 22 - благородно ви завиждам!

# 657
Ами малкия ляга в 9 и става 7 и половина за детска ,спи непробудно ,а на обяд имат час и нещо или 2 не знам точно вдетската .

# 658
  • Замък сред облаците
2402, ми аз с детето лягам понеже затова и лягам рано… не ми остава време за мои си неща много много … ама приех че сега е такъв период. Ама надали ставате като мен към 5:30-6 😅😅

# 659
Момичета, малкия е болен май от този вирус уста-ръка-крак. Днес ще го водя при личната да видим, но сега се притесних,  ако се разболея случайно аз, дали крие някакви рискове. Не намирам много информация в гугъл. Някоя от вас боледувала ли е от този вирус, докато е била бременна?

Общи условия

Активация на акаунт