Отговори
# 630
Като ще споделяме за спортове и възстановяване, тоест сън, качество на съня и тн, въпрос към тези, които си го следят - колко ви е deep sleep фазата?

# 631
Може ли някоя пациентка на д-р Станулов да сподели, когато излязат резултати от изследвания директно на него ли ги пращате или чакате да ви звънне д-р Михайлова? Защото на листа, който дават в Доверие за нужните изследвания за инвитро и инсеминации пише да чакаме обаждане до 10 дни от нея, но ми е малко съмнително.

Нямате ли парола да си проверите?

# 632
  • Be realistic - plan for a miracle.
И на мен ми е интересно ако някой знае колко е оптимално.
При мен варира. Снощи е било 1 ч. и седем минути, в събота срещу неделя - над 5 часа.
Иначе съм религиозна с лягането и ставането и под 8 часа на нощ не падам, като до 22 гледам да съм в леглото.

# 633
Може ли някоя пациентка на д-р Станулов да сподели, когато излязат резултати от изследвания директно на него ли ги пращате или чакате да ви звънне д-р Михайлова? Защото на листа, който дават в Доверие за нужните изследвания за инвитро и инсеминации пише да чакаме обаждане до 10 дни от нея, но ми е малко съмнително.

Проверих ги и не са добри. Въпросът е на д-р Станулов ли да ги изпращам или да чакам да ми звънне д-р Михайлова?

# 634
Нала, аз не знаех, че трябва да чакам д-р Михайлова и писах на д-р Станулов веднага като излязоха, нямаше проблем, пиши му в работно време Wink

# 635
Нала, за НК клетки ли става въпрос ? По принцип д-р Михайлова си ги разчита, репродуктивните не са толкова запознати с имунологията, а ако се налага лечение то винаги е съобразено с имунолога първо.

# 636

Проверих ги и не са добри. Въпросът е на д-р Станулов ли да ги изпращам или да чакам да ми звънне д-р Михайлова?

Не бих писала на Станулов за това. Пиши на Чолаков

# 637
И аз изпадам в истерия ако не събера 8 часа. Лягам си към 23:00, будя се към 7-7:30 сама *наспана*.
Обаче тая фаза при мен е подигравка, варира между 11 минути и 50 минути. Трябва да е поне 20% от общия сън, за да се регенерира организмът като хората. И сега.. аз спя по-зле, щото се панирам колко зле спя. Grinning

# 638

Ще ти пратя номера на лично

# 639
Salsera, за МБ става въпрос. В листчето, което са ми дали пише, че при изследвания направени в Доверие трябва да очаквам обаждане от д-р Михайлова до 10 дни. Но не ми се ходи с лоша МБ 10 дни + че ще се наложи АБ сигурно и пропускаме следващия месец ...

# 640
Аз напоследък имам проблеми със съня, събуждам се като парцал и пия кафе да се свестя, а вечерта не мога да заспя. Чудя се дали не съм попаднала в омагьосан кръг и сама да си преча на съня с кафето, та може би трябва следващия месец да го спра и да видя как ми се отразява. За октомври средно съм спала по 6:45 часа на ден, като 5:15 от тях са лек сън и 1:30 - дълбок (тоест средно 22%). Дълбокият сън ми е варирал между 0:45 (при 4:30 общо сън - 17%) и 2:30 (при 8:15 общо сън - 30%).

# 641
  • На изток от Ада
За мб пиши на Станулов, нала!

# 642
Моят дълбок е около 50 мин, пък аз също спя по 7-8 часа. Според часовника ми дълбоко спя към 1-2 през нощта, пък аз лягам към 23:30, кога пък успявам чак така да се трупясам… ☺
Иначе не съм сигурна колко адекватно мерят тия гривни, часовници. На мен така някакъв апп ми изкарваше, че сатурацията ми е ниска, следователно аз си купих от тия за пръстчето и както може да се досетите, съвсем добре си се кислородоснабдявам. Проблемът идваше от контакта на сензорите с китката ми. Таааа може би има значение какво точно ползваме за меренето и как.

# 643
Аз да допълня, че забравих да спомена - аз го измервам с пръстен.

# 644
  • На изток от Ада
Моят дълбок е 1ч и 3м от снощи

Общи условия

Активация на акаунт