Отговори
# 720
Нала, благодаря. А има ли значение въздържанието преди това?

# 721
  • На изток от Ада
Алина добре е с въздържание

# 722
alina22, 3 дни трябва да е.

# 723
Към момичетата от Варна: ходите ли на акупунктура и къде?

# 724
Честито на момичетата с + тестове! 🍀
На всички болни, желая бързо оздравяване! Пазете се, че тия вируси ни връхлетяха доста рано тази есен.... 😔

# 725
Добро утро! Снощи сънувах, че ми идва Ц и чудо тази сутрин започна да ми цапа.Защо не става бременност като сънувам бебета и бременност? Да видим  кой ден ще го броя за първи? Сега не съм сигурна да се радвам ли като ми идва?Thinking
Поне ще съм наясно кога да си запиша час за цитонамазка, а после и стимулация започвам.
И писах в един скрит текст малко мрън за въображаемите пропуснати възможности в живота, но после осъзнах, че имам щастието да съм здрава, не толкова млада, но имам в живота си чудесни хора и много любов, имам и вас, с вашите познания, опит, подкрепа, чувам Кенди как ми напомня за снимката на пожарникаря, а Аа най-веротно ме скастря да се стегна, после се сещам и за чудото на всички минали през тази тема и реших, че няма нужда. Хубав ден, момичета!  Nature High Brightness

# 726
  • Замък сред облаците
Докато се фокусираме върху пропуснатото забравяме за спечеленото понякога ❤ но е неизбежно да минаваме през такива моменти, важното е да се отърсваме бързо от тях Simple Smile

# 727
Записвам се с напълно отрицателен тест. Ноември ще се наложи да го пропуснем заради мои работни ангажименти Sad Поне знам да си планирам микробиология и после ЦС за декември, да видим какво е положението. Уж все не се надявам, пък все ми е криво. Абсолютно невъзможно ми се струва да видя положителен тест за бременност. Не мога да си представя да ми се случи един ден.

# 728
Firebird , Съжалявам много. И аз не мога да си го предтавя по естествен път да имам две черти .С инсеминация по може и с ин витро. Както казват родителите ми и една приятелка - "Ти не можеш да хващаш по естествен път ,не се мъчете ,ти само ин витро можеш да имаш деца ".  Това ми се натяква постянно ,че само в мечтите ще стане .😞

# 729
То не е до естествен или медицински подпомогнат път. Инвитрото ако беше гаранция директно натам щях да се засиля, ама не е.

# 730
Firebird, съжалявам!❤️
P.S. Да се похваля- трети ден не пия сутрин кафе и мога да кажа,че ми отразява много добре-имам енергия и не ми липсва.

# 731
Ох, Белма Green Heart

Кенди днес си изпусна срещата с пожарникаря, ще я отложим за утре. Обаче, хора..
Скрит текст:
Не съм яла теста, печива, пържива от 4-5 месеца, но това го взех за знак от небесата, космосите, та чак директно от Юпитер:

И сега душата ми е пълна.. с тая милинка.

Също ви черпя с пресен разговор с психотерапевта - оцелели сме през хилядолетията някак криво ляво, защото сме се страхували да не ни изяде мечка, сега мечката е в главите ни и тия всички извънмащабни страхове, мисли, смутове и притеснения са най-древното чувство за самосъхранение, затова първо хукваме към тях. Не че не го знаете, напомням само Hands Point Up

# 732
  • На изток от Ада
Firebird съжалявам.
Белма Heart

# 733
Момичета, днес пуснах ПКК и щитовидни контрола. Въпросът ми е, хипофункцията има ли общо с холестерола? Защото от всичко само той ми е над нормата (с 0,2 но все пак..). Аз съм 51кг, тренирам редовно и никога не съм имала проблем с кг, стоя си все толкова. Храня се сравнително здравословно, ама вчера точно хапнах пица за обяд, не знам дали може да е от това този резултат.. Иначе тсх е паднало на 2,6 от 3,2 за месец, но т4 се е вдигнало само с 0,2 и е 11 в момента, затова и явно съм си в хипофункция все още..

Файърбърд, успех за следващия месец!

# 734
Според моята ендокриноложка имат общо. И при мен е леко завишен и тя го отдава на хипофункцията.

Общи условия

Активация на акаунт