Отговори
# 315
  • София
аз нали ви казах, че в понеделник ме почнаха пробоцвания, бяха в ляво, чаках си аз търпеливо ама йок нищо, датата ми беше 23ти, даже и едно престо препиках - крайно отрицателно... за сметка на това от вчера следобед такива болки ме мъчеха в дясно обаче /където я няма тръбата/ и сутринта вече официално ми дойде... 28ми ден. Отдавна не се беше случвало караше между 24 и 26 дни напоследък и ме дразнеше. Единственото, което съм променила този месец е, че пия фемифлора, но крайно невероятно ще е от нея да се е регулирал.
И към момичетата с по една тръба - имате ли по-силни болки, дори и понякога, от мястото където няма тръба?

Едитвам: Рокетче чудесни новини, макар и кистата!
Салсера - аз от летрозола само главоболие получавах и то не всеки път. Фоликулите при мен растяха добре, само веднъж много издърпа напред О - около 10ти ден.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 08:24 от shan^tall

# 316
При мен болките бяха еднакви с две тръби, с една тръба и без тръби 😅

# 317
  • София
като ученичка имах страшно болезнен цикъл, така минах на противозачатъчни и нещата се нормализираха /пих ги много години докато не решихме, че ще правим бебе/, след раждането също не съм имала драми, но откакто е махната тръбата има месеци дето наистина ми се струва, че ще умра от болка.

# 318
Аз също от дете имам ужасно болезнен цикъл и с контрацептивите се родих 😅 Пих ги 7 години, а сега ми се е налагало само единични месеци заради кисти и преди пункция/трансфер. Иначе пак си ми е болезнен. Последните месеци преди бременността имах сякаш малко подобрение, но аз и постоянно съм в процедури. Иначе сега от бременността ми се е обърнала матката и нямам идея как ще се отрази това на цикъла след раждането.

# 319
Привет момичета, малко късно се записвам в темата, ама не мога да смогна да ви изчета!
Благодарности на rave❤️
Нямаше как да пропусна темата орисана от Kaktus ❤️. Ти си за пример момиче, толкова трудности и перипети сте преживели и не сте се отказали, и съдбата ви се отблагодари! Пожелавам ти спокойна бременност най-пухкавия финал💋

Честито на тези, които са видели заветните две чертички! Късмет на тези, които чакат да ги видят!

При мен нищо не се случва.... този месец ми закъснява 2 дни, търпеливо изчаках и днес сутринта направих един тест от тези на Clear дето са комплект с овулационните и беше категорично отрицателен. Сега си чакам Ц вече спокойно и преглед на 2 ден.

# 320
Писах, писах и рефрешнах без да искам, та сигурно ще пропусна нещо...

salsera,  дано не е киста, а нормален фоликул и да има ефект от леката стимулация.

rocket, чудесни новини! Знам, че се случва по време на Б да има киста на ЖТ (предполагам е такава) и обикновено се резорбира преди края на първи триместър

shantall, мен си мен боли от страната без тръба, но не са тип менструални. Опъвания и/или тъпа болка е, което отдавам на сраствания.
И аз винаги съм имала болезнена менструация, след разни курсове противозачатъчни стана болезнена само първите два дни. Ама след ЦС като ми стана изключително объркан цикъла с оскъдна менструация, изчезнаха и болките. Последния спомен за сериозни менструални болки, който имам е като почна кървенето при ИМБ. След това имах 2 цикъла преди ЦС, ама не помня как беше тогава.

Ние вчера семейно си сложихме противокрипна ваксина. Много ме беше страх, защото си спомних мигрената миналата година в деня на ваксината (която по-скоро беше защото ми беше 1ви ден от МЦ, но ми остана кофти асоциация). За щастие този път ми се размина главоболието и поне грипа няма да го мисля тази зима, ако стигнем до транафер по време на грипния сезон.
И е крайно време да си почна поне фолиева и вит Д, ама все чакам да мине прословутия преглед. Знам че са несвързани, ама имам някаква вътрешна нагласа, че ще се погрижа за себе си като разбера какъв е окончателния план за напред.

# 321
Рокет стискам палци всичко да е наред и кистата да се резорбира .с

Вчера ми беше овулацията , до сега толкова болезнени секс рядко сме имали ,от оная течност зад матката.  Ползвахме Консийв гела. Вече оставя да изчакам 10 дни за тест ,макар че нямам особени надежди .

# 322
АА, каквото и да е било ти пожелавам вече да е отминало и днес вече да си свежарка! Flowers Four Leaf Clover

И при мен от време на време се появяват по-силни болки от страната на липсващата тръба (при мен ляво). Нямам идея на какво се дължи (сега ми е тъпо, че може да са сраствания, че не ми беше хрумвало), но поне при мен бързо минава. Не бих казала, че имам болезнен цикъл.

Аз влизам и за друго - да ви почерпя витруално за рождения си ден!

# 323
а
И към момичетата с по една тръба - имате ли по-силни болки, дори и понякога, от мястото където няма тръба?

И на мен се случва да имам често боцкания и болки от страната на липсващата тръба.

# 324
AA, пожелавам ти скорошно оздравяване! Аз също бях преминала нещо подобно - страшно главоболие, висока температура за една вечер и нищо друго, даже и без лека хрема. Повече сън, почивка и течности помогнаха да се върна бързо на крака.

Файонка, да си честита, момиче! Мога да ти пожелая най-съкровеното ти желание скоро да бъде реалност и да духате заедно свещички на следващия рожден ден! Бъди здрава, щастлива, обичана! Heart

# 325
Ъпдейт от мен - днес ЧХГ е 185 ( за справка преди 4 дни беше 45). Отдъхвам си за момента и ще си чакам кротко прегледа на 7ми.
Благодаря на всички в темата за подкрепата, стиснатите палци и неизчерпаемия извор на информация, който сте!
Файона, честита да си! Бъди здрава у дано до следващия рожден ден гушкаш здраво бебче!

# 326
  • Замък сред облаците
Честита да си, Фей!
Добре съм днес, момичета, благодаря! Ще почвам лентичките за О да видя кога ще е, нищо че ще пропуснем месеца.

# 327
файонка, честит рожден ден! Желая ти здравe, любов,  спокойствие и догодина да празнувате 3-ма Heart

eunoia, супер си нараства. Чакаме следващата порция добри новини след 7ми.

# 328
Fayona да си жива и здрава, много щастлива и с минимум 3 сбъднати желания! Sparkling Heart Flowers Hibiscus Champagne
Eunoia, все така да си расте ЧХГ ! Heart
АА Heart
Rocket Blue HeartHeartpulse
Ванила, следващият път всичко да е ток и жица! Green Heart
hardcandy Heart
Изпускам някоя от вас със сигурност, но последните дни главата ми е щайга по ред причини, та толкова сърца сложих- да има за всички!

# 329
  • На изток от Ада
Файона, ЧРД. Да си жива и здрава и догодина да имате дете.

Общи условия

Активация на акаунт