Отговори
# 330
Феей, честит рожден дееен🤍🌺 Да си здравичка и да се сбъднат всичките ти желания и мечти! Дано и празникът ти днес да бъде прекрасен!
АА, дано е минало всичко и си се възстановила напълно 🤍
Eunoia, Rocket ❤️🌺
2402 дано всичко е ок с ваксината!
На всички прекрасни момичета, успех и стиснати палци!
PS: извинявам се ако някои от коментарите ми са прозвучали като нападка, не съм искала, просто не бях съгласна някви съвети да се дават, които според мен не са адекватни, конкретно за случая...Ще се опитам в бъдеще, ако не съм съгласна с нещо написано или да замълча или да формулирам по-любезно каквото искам да кажа ...

# 331
Fayona Честита да си ! Много здраве преди всичко , любов и не на последното място нека най съкровената ти мечта бъде реалност. 🤗🎂🎂
Eunoia , Rocket  Желая ви късмет , всичко да върви повече от добре! 🙏❤️
АА 🍀

Ъпдейт: Аз съм 3-ти ден след трансфер... много ми е криво, че няма да го бъде. Сега се чувствам се едно някой ми е седнал на муцуната. Мрън! Усещам се , че ми е счупено ..само това оставаше. Стомаха ми постоянно се понтува , все едно ме лази стомашен вирус. Всичко се случва в "точния момент" Блякс ! Това е от мен. Благодаря!

Успех на всички🤞, мен може тънко да ме пропусне този месец , въпреки трансфера 😑

# 332
Файона, много да си здрава и много да се случват нещата, които чакаш и искаш! Birthday BalloonTada

Eunoia, Рокет - супер сте!

Анди 🍀

На другите целокупно пожелавам да разтоварят напрежението някак днес, да се балансират, да се хидратират и да им е спокоен и блажен уикенда.

На себе си пожелавам да не сънувам повече голия до кръста пожарникар от календара в лабораторията на Надежда.

# 333
Файона, честит рожден ден! Здраве и едно малко, сладко, пухкаво бебе пожелавам в най-скоро време!
АА, бързо оздравяване!
Аз от началото на септември все съм болна, такова нещо не ми се е случвало от години. Първо бях с някакъв еднодневен вирус с много висока температура точно след О. После хванах някакъв вирус с гърло и задна хрема точно преди трансфера, ама този вирус или ме повтори или изобщо не мина, 3 седмици по-късно още се влача. От днес съм и с хрема. Вече не знам какво да правя, дали да не пусна един гърлен секрет. Бях миналия понеделник на УНГ - каза фарингит след вироза, изписа някакви спрейове за гърло и нос и имуностимуланти.

# 334
  • На изток от Ада
Анди защо да не е успешен?

Кат не се извинявай! Всеки има право да пише каквото иска!

Аниго какво стана с вас? Дали ще ви одобрят по фонда с ендометриозата?

# 335
  • Замък сред облаците
Анди, защо го отписа?

# 336
Наси, не знам. Казаха, че рядко одобрявали, ако жената не е 3 или 4 степен. При мен плюсът е, че имам проведено лечение 6м с инжекции, които се отпускат от НЗОК, реално ми спряха цикъла за 6м.

# 337
Просто някакво чувство, не знам ... Буря от емоции съм. Тайно се надявам успешен да бъде , но докато не видя ЧХГ нищо не е сигурно.
В момента явно се мъчи нещо да ме събаря и от там ми до кривя 😑
Излязоха ми и резултатите за ЩЖ , днес по късно съм при ендокринолог...ТСХ , не ми харесва 😔

# 338
  • На изток от Ада
А кога ще има яснота Аниго?

Шантал съжалявам за тест

Eunoia чакаме новини от прегледа

# 339
Към края на ноември
А кога ще има яснота Аниго?

Шантал съжалявам за тест

Eunoia чакаме новини от прегледа

# 340
  • Замък сред облаците
Анди, сега си под влияние на хапчетата. И настроението е оттам, също и ТСХ знаеш че се влияе от тях. Дишай спокойно, стискаме палци.

# 341
АА Знам 😔 чувството е един път ... място не мога да си намеря. Благодаря ви момичета , че ви има. Макар , че понякога мрънкам ...хубаво да има къде 🫂🥹
Сядам си на гъза 😮‍💨

Този уикенд свекървата иска да си вървим да скубим пилци, само че без мен 😅 Ще падне една драма защо не съм си отишла...но стига съм слагала другите пред мен. Малко трябва да погледна и себе си. Както го коментирахте преди няколко дена , важното е аз как се чувствам ...а не какво ще си кажат хората.

# 342
Честит рожден ден, Файонка! Бъди здрава и от сърце ти пожелавам най-съкровените ти мечти да се сбъднат скоро!  Yellow HeartBlue HeartGreen Heart

Бързо оздравяване, АА!

Не смогвам много да ви следя, но успех на всички с каквото ви е на дневен ред!

И не забравяйте да се грижите за себе си! Flowers Four Leaf Clover Може да е нещо малко, но ако ще ви накара да се чувствате добре, позволете си го/отделете си време. Аз сега го направих като отказах покана за неделя да отидем при семейство с 2 деца и 1 бебе, защото ще се почувствам много по-добре да си стоя вкъщи, да гледам сериал и да си направя някаква терапия за лице/тяло. Иии.... изобщо не ми е виновно!

Скрит текст:
Утре би трябвало да отида при Станулов и да видим ще почваме ли стимулация и каква.

# 343
  • На изток от Ада
Сноу успех!

Анди и аз ми е тревожно. Хем исках опити. Хем сега ми е тревожно..

# 344
Успех и на теб, сноуфлейк, ще чакаме да разказваш как върви. Hug

Общи условия

Активация на акаунт