Отговори
# 375
Разплаках се с тия пожарникари! Ама в Надежда в мола бяха някакви животинки, няма пожарникари 😔
АА, аз имам такова главоболие, дето повръщам от него, така че според мен не е било от стомаха, ами баш от главата. При мен само аналгин помага като се докарам дотам, стига да успея да го изпия. За щастие, случва ми се много, много рядко.
Анди, стискам палци пък да е успешно!
За вирусите Биозин Мама е супер, аз също препоръчвам. Даже нефроложката ми (аз нали имах период с цистити) го предписва, особено на проекто-мами. Даже сега като казахте и се замислих дали да не ударя един курс, ама май ще изчакам да се върнем към бебеправенето.
Аз пък в понеделник имам час за репродуктивен и чак се вълнувам. Толкова лекари съм обиколила, включително и репродуктивни, не знам защо сега нагласата ми е различна. Мисля да си поискам и аз биопсия (то вероятно ще ми я предложат, че само това остана при мен), обаче не знам това какво значи за интимния ни живот. Щото два месеца ще станат и не се трае! 🥹

# 376
  • На изток от Ада
Дъдъл защо 2м ?
За биопсите, ако чакаш без секс ще почакаш още. Трябва да се разберете с док.. Трябва да ти дойде и там те викат ....

# 377
Дудъл, следващият път подходи като сериозен играч и иди в болничната лаборатория Wink

АА, сега се замислям, че мен това ми се случва същото ако съм се обезводнила, не съм яла и не съм се наспала.

# 378
  • Замък сред облаците
Мхм, спах кофти предната нощ и не бях много хидратирана. Ама друг път не ми е било толкова зле. Остарявам 🤪

# 379
Ама аз последно бях в болницата, само че взимаха и на ММ кръв, а той е истински представител на мъжкото съсловие и почти припада, като види игла 😂 Ще загледам другия път!
Наси, ми защото докато бях бременна се събраха две седмици пауза, после един месец от аборта, че мен нещо ме беше шубе, сега съм в цикъл. Та ако и за биопсия кажат, че трябва без любовоправене, ще трябва да ме изчакат да си наваксаме първо ☺

# 380
То разкошното е как личното ти тяло иска да те терминира с тая ескалация на симптомите. Аз ако не го повърна тоя главобол, няма шанс да ми мине.

# 381
  • На изток от Ада
Не сме имали  ограничения за секс Дудъл.

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 17:48 от nasito8988

# 382
Момичета, понеже се коментираше на скоро нещо за вируса на херпес, на мен ми излиза винаги, като ми падне имунитета, а понякога и при начало на МЦ. Преди седмица някъде ми се появи нещо като коричка отляво на устната, а преди няколко дни подкожна пъпна на брадичката от същата страна, която си е баш херпес. Днес ми е ову, правихме опити и чак сега се замислих, че този херпес може да е противопоказен.. Не че нещо ще стане, ама просто ми е инересно според вас, дали има връзка..

Скрит текст:
И понеже ви бях казала за окосмяването по лицето след приема на КС, реших с пинсетата да отскубя някаква част, че вече не можех да се гледам и сега чакам да видя ще ми избие ли гъста и твърда брада 😀

# 383
Ех, като видях този пожарникар и рязко ми се прииска да съм кученце Animal Dog2 

Файона, бъди жива и здрава и на следващия рожден ден да сте трима Sparkling Heart
Шантал, да не боли от сраствания?
Анди, не го отписвай, знаеш ли колко жени баш като се разболеят и хващат, това сваля имунитета, само дръж температурата да не минава 37.5 С
Аниго, Сноу, Бъстед, късмет!
Eunoia , Rocket  Blue Heart
АА, вероятно е вирус. За една седмица майка, сестра ми и племенника изкараха вирус с повръщане и температура. А може и мигрена някаква да е било. Имаш ли синузит? От него адски боли главата.
Еми, Билийв, Слънце, Анди - бързо оздравяване Flowers Hibiscus В момента е Игри на вируса
Ибупрофен, Нурофен и подобни не се пият при бременност и съмнения за такава. Само парацетамол.
Кенди, мъжа ти нали не е давал кашкавал на кучето, че от една седмица го мисля Stuck Out Tongue

# 384
Олелее, Файона! Изпуснах те от толкова страници непрочетени…Да си жива и здрава и да ти се сбъдне най-съкровеното, ма веднага! ❤

# 385
Като казахте Биозин Мама - разрових се в златната кутия с лекарства и видях, че имам 1 кутия.
С моята работа все сред деца и при положение, че не съм бременната и в близките 2 месеца няма и да съм, мога ли да си правя някаква профилактика с него? Я ме светнете ако да, то по каква схема? Не съм го пила до сега ама съм го купила и прибрала......

# 386
Билийв, аз си го пия по 1 на ден профилактично този месец, че трябва да пускам изследвания и да съм здрава, а с тия вируси е почти мисия невъзможна. Та си го пия за профилактика.

# 387
Фейона, честит празник!

Белийв - на мен от биорезонанс ми бяха изписали биозин мама без да съм бременна и без да правим опити. Дадоха ми го за повдигане на имунитета и заради по-чист състав. Пиех по 2 на ден. Та явно може.

На останалите момичета - успех. 🤞

# 388
  • Замък сред облаците
Момичета, понеже се коментираше на скоро нещо за вируса на херпес, на мен ми излиза винаги, като ми падне имунитета, а понякога и при начало на МЦ. Преди седмица някъде ми се появи нещо като коричка отляво на устната, а преди няколко дни подкожна пъпна на брадичката от същата страна, която си е баш херпес. Днес ми е ову, правихме опити и чак сега се замислих, че този херпес може да е противопоказен.. Не че нещо ще стане, ама просто ми е инересно според вас, дали има връзка..

Скрит текст:
И понеже ви бях казала за окосмяването по лицето след приема на КС, реших с пинсетата да отскубя някаква част, че вече не можех да се гледам и сега чакам да видя ще ми избие ли гъста и твърда брада 😀

Не, оралният херпес не е опасен за бременността. Със сина ми ми изби херпес на устната 7 пъти! до 5 месец като почна с положителния тест, после спря.

# 389
Биозин мама може 1 на ден, най-добре сутрин преди храна. Ако има някаква инфекция/вирус го дават по 2 на ден, така че явно не е проблем. Даже може и продължителен прием.

Общи условия

Активация на акаунт