Отговори
# 390
Аз пия това ,действа ми добре и за хормоните и за имунната .

# 391
  • На изток от Ада
Аз щях да поръчвам Алфа липинова и ДНЕА. Ама нещо не знам

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 19:00 от nasito8988

# 392
  • Замък сред облаците
Фей, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, обичана и се сбъдне най-съкровеното ти желание! ❤

АА, надавам се всичко да е отминало от вчера.
Последните ми изследвания са от април, пускам ги отдолу 😁
Скрит текст:

Сиси, извинявай, изпуснала съм ти отговоря днес, добре че се сетих 😅 С едни 25мкг бих увеличила дозата ти. Подобрение имаш, но минимално за 6 месеца. Не знам защо мислех че имаш изследвания от съвсем скоро и ако имаше тенденция надолу щях друго да посъветвам, но за 6м без съществена промяна определено ти трябва още малко хормон.

# 393
Минавам само да кажа, че за профилактика може да взимате по лъжичка мед с перга, пчелен прашец и още 100 неща в него (не знам как се води точно, мъжът ми го поръчва от пчелар). Действа наистина много добре, а вече от няколко места чувам, че такава смес се дава и на мъже с мъжки фактор за 3-6 месеца. Вкъщи се лекуваме единствено с Авирон е за два дни всичко приключва. Единствено моето гърло е слабото звено и за там ползвам спрей с прополис, който ме спасява от ангина. Като се лекуваме основно алтернативно, но пък действа.

# 394
Момичета, както знаете си ви чета всеки ден, къде се радвам за положителните тестове, къде съм съпричастна с неволите на някои от нас, обаче едно не можах да разбера и всеки път се чудя като я споменете и все ми е неудобно да питам, но ще се престраша този път, коя по ягодите е това момиче Теди и по-скоро каква е предисторията, че доста често я споменавате и съм останала с впечатлението, че не е много, много желана, че чак се притеснявам като тръгна да пиша, да не ме набедите и да си помислите, че съм Теди 😁 без да знам какъв всъщност е казуса.

Edit: При нас има леко развитие по въпроса, мина първата инсеминация и сега ще чакам 07.11 за кръвен тест. Стискайте палци 😊

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 21:21 от Miraclee

# 395
Файона,  честита да си! Здрава,  обичана и много щастлива! Нека ти се сбъднат най-съкровените желания!
На болните бързо оздравяване! На гонещите овулация пожелавам да уцелите момента! А който си беше отписал трансфера толкова рано да си върне думите назад. Само хубави мисли и високо чхг пожелавам!

# 396
Аз като се разтърсих за “ клюката” и видях, че драмите с тази Теди датират от преди 2019… и реших да не дълбая повече Grinning
Може ли коментар, че ще пиша на АГ понеделник, а искам да знам дали да си намаля дозата дотогава.
ТСХ - 0,60
Фт4 - 18.8
Дали е ок да ги оставя така или ТСХ е ниско? С предната бременност поддържах ТСХ 1,2-1,6 и фт4 беше между 15-17 и сега се чудя.

# 397
Fayona, честита да си! Желая ти здраве и следващия рожден ден да го празнуваш като горда мама.
На всички останали желая успех и положителни мисли Flowers Four Leaf Clover

# 398
  • Замък сред облаците
Аз като се разтърсих за “ клюката” и видях, че драмите с тази Теди датират от преди 2019… и реших да не дълбая повече Grinning
Може ли коментар, че ще пиша на АГ понеделник, а искам да знам дали да си намаля дозата дотогава.
ТСХ - 0,60
Фт4 - 18.8
Дали е ок да ги оставя така или ТСХ е ниско? С предната бременност поддържах ТСХ 1,2-1,6 и фт4 беше между 15-17 и сега се чудя.
Моят ендо ми е казвал, че при Б ТСХ може да падне и до 0.006 😁. ФТ4 е супер. Не го мисли в момента, тепърва ще има да мърдат.

# 399
АА, благодаря!
Мiracleee, стискам палци да е успешна инсеминацията!

# 400
  • На изток от Ада
Честит празник на празнуващите!

Аз  от вчера съм с коремни болки и болезнени гърди.. на 31 -1 ще препикая тест

# 401
Честит Димитровден!
На всички празнуващи! ❤️

Наси, успех! Стискам палци!

# 402
  • София
Честити да са именняците!

Eunoia, Теди се появи в далечната 2014та още като бях успешно бременна Grinning

# 403
  • На изток от Ада
Тя Теди е на 31г. Децата са на 3 едното при нея.
Белив благодаря! Хем не се надявам.

# 404
  • Замък сред облаците
Моля, нека да не обсъждаме личните подробности на който и да е в анонимен форум!!!!

Общи условия

Активация на акаунт