Търчи постоянно в търсене на храна. Опита се да влезе в купата на кучето докато то ядеше. Така изръмжа Зара, че ако не бяхме го дръпнали, щеше само на Арчо да стане. Днес му купих бебешки гранули, в зоомагазина ми викат щом досега ядял мека храна, нямало да ги яде. Моля? Омете ги до шушка. Един шоколад имаше на масата, ръба ръба картонената опаковка да стигне до шоколада. Лелеее, неслучайно ММ го кръсти Прасчо. Подозирах, че има глисти. Два пъти давах паста Panacur, обаче нещо малко количество дадох явно, нищо не изкара. Онзи ден изкарах тежката артилерия и дадох Prazimec. Много зле му подейства, направо залиташе, разшириха му се зениците.. викам си, край, уморих котето.. обаче му мина и на сутринта изкара един много дълъг умрял глист. 

А те ѝ отстъпват всичко.
За Киро не съм изненадана, но не съм очаквала Рижко да я оставя да прави каквото си иска.
Тази нощ е набарала кутия с печатни платки. Доста събрахме от земята, едната така и не я намерихме.
Учи ни да сме по-подредени.
А може и шефка да стане. Според една съседка всички женски квартални котки са едри, силни и командват мъжките. И тя има няколко котки и тартор на групичката е женска котка. Факт е, че майката на Рижко си брани територията и не допуска никой. Препоръчани теми