Любители на котки - Тема 200

• 24 264
  • 767
  •   1
Отговори
# 645

Феро Heart

Сивко Animal Paw Prints

И тук са двамата Two Hearts

# 646
А как да постъпя когато тя кротко си лежи някъде и той идва да я гони?

Тя е мързелива и дебела. Иска само храна и мрази да я гушкат - свързва ръцете с бой. На него му се играе ...

Тя си лежи някъде и той идва. Тя му ръмжи предупредително, той протяга лапи или се качва ... Тя отстъпва и бяга.

Във всяка стая си имат отделни купи вода и храна. Вече домашните се научиха да й обръщат внимание първо на нея.

И пак ревността си остава ...

П.П.

Нов кашон й направихме но ...

Нисък е, не е удебелен достатъчно. Не както трябва но ще го измисля ...

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 22:31 от Поми

# 647
На безопасно разстояние

# 648
Как пък един не каза "купувай парцела, Ейми, ще го стегнеш, ще го устроиш лека по лека, ще имаш собствено пространство, ще имаш дори собствена земя, където да си погребваш спокойно животинките..." Joy Confounded

Шарлот с коментара за кражбата на вилата направо ме заби. Frowning

# 649
  • София
Как пък един не каза "купувай парцела, Ейми, ще го стегнеш, ще го устроиш лека по лека, ще имаш собствено пространство, ще имаш дори собствена земя, където да си погребваш спокойно животинките..." Joy Confounded

Питаш, получаваш съвети...
Търси място със стара къща- има си партида за ток, за вода, в регулация е. Тогава ще има какво да стягаш, да устройваш лека- полека (какво да му стягаш на един празен парцел?!).
Важното е, че имаш идея и цел! Пък и не ти е спешно сигурно.
Ще търсиш, ще гледаш и ще дойде момент, когато ще го намериш твоето място- веднага ще го познаеш и ще го почувстваш, че е точно това.  Успех!

# 650
  • София
Шарлот с коментара за кражбата на вилата направо ме заби. Frowning
Не е много по темата, но на приятел му бяха отворили колата. В жабката нямало нищо интересно, музика също нямало и от яд му разпорили седалките с по един голям Х. Трябваше да купува нови седалки. Simple Smile

Ето ви една Гери Турболинкова:

Вижда се и "изцапаното" на устата ѝ. Joy

# 651
Моите драми с котките продължават. На 30 октомври водих Наско, защото кихаше и му течеше носа. Две инжекции сложиха антибиотик и стероид. Два дни след това беше като нов. Котките не излизат навън, вкъщи са на климатик 25 27 29с. Навън е 30 35 37С . Миналата седмица нахладня и най накрая заваля, та се разхлади и паднаха темп до 20 25С през деня и малко по студено през нощта. Като вкъщи темп под 20С нее  падала. Оставих ги сами за събота и неделя. Снощи нищо им нямаше уж. Тази сутрин и двамата кихаха. Сега се прибирам на скай окото червено и сълзи и продължава да киха. Наско не киха , обаче заспи ли, носа му свири като парен локомотив. Ако им дам доксициклин, ще им стане ли нещо ?

# 652
Танче, тая Гери голяма красавица е станала🥰. Страхотна разцветка🥰.
Amy_nka, това с купуването на двор е голяма стъпка и грижа. Ти може да постигнеш мечтата си с лекота, но ние напредваме с бавни темпове и само грижите, че има нещо недовършено са постоянни. Ако сега бях в началото на пътя , щях добре да помисля преди да се хвърля в неизвестното. Но пък то нямаше да съм го била натрупала този опит и пак нямаше да ми дойде на ума, че не е никак лесно да се строи и поддържа къща.

# 653
  • на брега на морето
Ако им дам доксициклин, ще им стане ли нещо ?
Моля те, не давай антибиотик без доктор.

...ще имаш дори собствена земя, където да си погребваш спокойно животинките..."
Много ме вълнува въпросът защо няма гробище за домашни любимци.

# 654
Доксициклин е много силен и токсичен антибиотик. Аз не бих рискувала да го дам на котка!

Особено пък само за някакви си сополи.

# 655
Доксициклин е за кучета със ставни проблеми.

# 656
Момичета, нали се бях оплакала преди, че моят капризен дядко не иска да се храни. Намерих му цаката с ей тази храна от лидл. Има паучове и суха. Яде и даже си я търси. Simple Smile

https://www.lidl.bg/p/premium-krana-za-kotki-pauc/p10022019

# 657
  • Между гори и планини
Здравейте в този дъждовен ден. Моите котки да все повече вътре на топло, или кацнали над гаража, да наблюдават от високо.

# 658
  • София
Много сладко това Гери (и много пораснало) и тези умни, любопитни и хитри очета 😻, как няма да я слушкат всички батковци...

Навън при нас е така:

Скрит текст:

Вътре... не мога да оправя от него, пладне стана вече 😁

И гледа лошо, щото съм го събудила

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 11:31 от AnyHr

# 659
При нас пък е така

Сина ми се струва ошишкан. Това дали е от сезона, или трябва да намалим дажбите?

Общи условия

Активация на акаунт