Отговори
# 210
  • София
Хахаха, три пъти за щастие, чакайте да сложа против уроки

🧿🧄🤍🧿🧄🤍🧿🧄🤍🧿🧄🤍🧿🧄🤍🧿🧄🤍🧿🧄🤍

# 211
Цял ден нищо интересно,отивам да изчистя банята  АфРам си тръгват с една кола заедно, по-често ще мия банята😀. От кога го чаках това 🧄🧄🧄🧄

# 212
Бени, как да няма интересно цял ден бе Stuck Out Tongue Winking Eye Има клип, как снимат кака ти Пакил да влиза наперена в ялъто Grinning

# 213
Помните ли в едно интервю (ако не се лъжа) Пелин бе казала, че и на нея й било интересно да види любовта на СейФер. А дано сега да й покажат, ама и ние да видим.

# 214
  • София
Бени, как да няма интересно цял ден бе Stuck Out Tongue Winking Eye Има клип, как снимат кака ти Пакил да влиза наперена в ялъто Grinning

Наперено или ядосано, доста странно изглежда, отпусната ръката с чантата, все едно на бой отива.

# 215
Пакил не ми е важна на мен, СейФер и АфРам са важните. Защо има сериал,заради Пелин ли ,дошла да вдига рейтинга 🐑..

# 216
Къде е клипа с тая магарица, момичета?😂 Явно не се споделя, за разлика от АфРамския!
Запалиха Х нашите пак! ❤🔥❤🔥❤🔥

# 217
Белче Kissing Heart

https://www.instagram.com/stories/mertramasandemir/3485309969247759788/

Мистери, как да разбереш какво изобразява? Не мислех, че ще го кажа, но е по-зле от рибата Head Band

# 218
Днес цял ден се забавлявам с рускините 🤣. Сто пъти се караха от сутринта - като почнеш с каката и свършиш с атентата в Турция 🤷‍♀️🤕.
Слагам в скрит текст техните теории за Сейфер и Афрам 🧿❤️🧄
Скрит текст:
Сейфер всъщност не били разведени и това щяло да се разбере с идването на Халис. Афра и Мерт се оженили тайно. Афра е бременна и затова сериала приключва до НГ.

# 219
Ужасни новини от Турция.💔
А вижте на мен какво ми попадна🤍🧿

# 220
Оффф, ужас!😂 Нищо не съм изпуснала! 😂😂😂
Благодаря ти Еве! 🌹

# 221
Цял ден нищо интересно,отивам да изчистя банята  АфРам си тръгват с една кола заедно, по-често ще мия банята😀. От кога го чаках това 🧄🧄🧄🧄

Същото правих и аз 😂😂😂 явно наистина трябва по-често миене 😂
Обаче вече бях на линия като споделиха в темата.

Айде и от мен
🧿🧄🤍🧿🧄🤍🧿🧄🤍🧿🧄🤍🧿🧄🤍🧿🧄🤍🧿🧄🤍

ПП значи, дето съм чела, че снимали каката пред имението, сигурно е за тоя клип, споделен от Евето.

# 222
При феновете стоящи пред Ялъто няма празно, изловиха ги нашите. 😍 Хайде пу пу пу. 🧿🧿🧿

# 223
Ужасни новини от Турция.💔
А вижте на мен какво ми попадна🤍🧿
Има логика за тайната женитба и тази яхта.

# 224
Кога се е случило това с яхтата?

Общи условия

Активация на акаунт