Отговори
# 225
Bell, не знам. Само това ми попадна като информация.
Официално съобщиха, ме няма да има фраг днес.

# 226
# 227
Баш броени дни преди празника на Турция, Бог да им е на помощ на съседите.

# 228
  • Ямбол
Няма да има трейлър тази вечер момичета. 😔

# 229
Във фрагът нямаше нищо да покажат Grinning , колкото и в 1 показаха
Малко за забавление Шофьорът на Мерт е на меден месец , доколкото разбрах на далечна дестинация Може и подарък от Мерт да е  

"Бог да те благослови с щастие на възглавница, надявам се да имаш дълга ваканция, без да бързаш, става ли? "
Това е по повод Афрам  днес
GrinningHeart EyesGrinning

# 230
# 231
  • София
Според Ураз не е имало други актьори в ялъто, когато са снимали АфРам. Вероятно са имали сцена в стаята на Ферит...

# 232
Добър вечер!  Kissing Heart
Много лошо нещо се е случило в Турция ,дано да няма още жертви и ранени  Hands Pray
Ай сладките АфРам заедно си тръгват от работа и  Нагито  и тя на предната седалка настанена ,абе красива семейна картинка  Heart За сватбата ,няма  лошо ако са се оженили ,но и да не са ще го направят рано или късно  Simple Smile
А Пакил ( харесва ми това  съкращение на името и което всички фенове вече ползват  Simple Smile ) ако иска и пред имението и вътре в имението  и цял ден там ако иска да снима  "нейната" Дияр си заминава в най--скоро време и това е положението  Simple Smile  И на мен на едните кадри тия вечерните ми се вижда доста оклюмала , айде дано са и казали ,че договора и е до сега , да си събира партакешите и да ходи другаде да тормози хората  Hands Pray
Нито Ферит нито ние имаме нужда от Дияр .Изобщо след като си имаме красивата ,мила и добричка Сейран защо ни е нужен някой друг  Thinking  Kissing Heart  Heart

Днес видях няколко снимки от фотосесия на Афра и Нургюл Йещилчай май от 2021 г.Те двете нали се бяха снимали във филм с Йозджан Денис ,но той май беше предишни години ми се струва  Thinking  Но всъщност годината няма значение ,защото фотосесията е супер ,а Афра и Нуриш ,която ми е също мнооого голяма любимка изглеждат прекрасни заедно. Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 23:25 от Eny87

# 233
Момичета,заради атентата до кога ли няма да има сериали изобщо някой подочул ли е?
За предни години нещо по-сериозно, като се случи една седмица няма нищо ..Даже миналата година помня, заради земетресенията май нямаше 2 седмици нищо,та после качиха два епизода един след друг,нещо такова..

# 234
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:
Сейро: Ти си ме спасил. Ти си ме намерил.
Феро: Да, аз те намерих. Където и да си, ще те намеря. Ако се наложи, ще те измъкна от ръцете на смъртта и ще те спася. И преди ти го казах, не помниш ли?
Сейро: Много го обичам, како! Много го обичам! Не издържам да ме вижда така болна!
Феро: Тогава не ми разреши, но... Сега сигурно ми вярваш.
Сейро: Винаги ти вярвам.
Феро: Това не е нов дом за теб, Сейран. Този дом е място, което винаги ще те приюти. Хайде!
Сейро: Хайде.

Благодаря за превода. Flowers Four Leaf Clover
Изгледах фрага. За мен думите в червено събуждат Сейран от комата т.е. не са реални. Тя се завръща към живота след тези думи. Обратно на сцената при затварянето на очите ѝ след натравянето, когато дават излизането на терасата на ялъто.

Цитат
Много лошо нещо се е случило в Турция ,дано да няма още жертви и ранени  Hands Pray
Дано. Съжалявам да прочета, че се е случило такова нещо, без значение къде. Но пък и Турция в последните години понесе доста.

# 235
Добро утро! 🫶

🧿🤍🪬

# 236
Гюнайдън в този слънчев и прекрасен ден🌞

# 237
Добро утро, денят е наистина прекрасен, когато има и добри новини. Довечера ще има фраг и в петък ще гледаме 80 епизод, с надеждата Дияр да я видим, като си тръгва с подвита опашка.

# 238
Добро утро, момичета.

Дали ще има фраг и епизод, защото имало обявен 3 дневен траур?

# 239
Интервю с Дирен. Доколкото разбрах от превода, казва, че сериала ще си продължи до края на сезона ❤️.
https://x.com/mervenrydn/status/1849349951127491063?t=zPub8QGJF0fbBcBpa0P-ew&s=19
Нищо официално не намерих за обявен траур.
Безгранична любов май ще си пуснат епизода довечера 🤷‍♀️.

Общи условия

Активация на акаунт