Отговори
# 60
Добро утро
Мистери благодаря за прекласната тема
Еве благодаря за превода
Благодаря за всичко споделено

# 61
Едно "Хайде" за добро утро и с пожелание да имате хубав ден.🧿🤍

# 62
  • София
Добро утро! И сред като се наспах мисля, че кака няма как да пусне Ферит да ходи да казва на Сейран да се върне в имението, при положение, че тя не му разрешава изобщо да се вижда с нея. За мен Дияр я няма в картинката вече ✨️✨️✨️
Това не пречи в следващия момент и тя да направи някоя глупост, подобна на тази на Синан.

# 63
Добро утро и хайде да го дадем по-оптимистично! Така ни обработиха и наплашиха вече с безумията си този сезон, че не смеем даже да се зарадваме на един нормален фраг. Какво по-нормално от това СейФер да се обяснят един на друг за случилото се през тези 2 години и да си подадат отново ръка? Какво по-нормално от това Сейран да се върне в дома си, който всъщност и по право е неин? Докараха ни дотам да си мислим, че има нещо гнило и в двете неща. Може пък веднъж да се решили да ни пуснат нещо нормално и очаквано от всички.

# 64
Добро утро, момичета! Simple Smile
Мистери, не знам как става, но със снимката в челото на темата за пореден път подсказваш и посоката на разговорите в нея. Flowers Rose Hands Clap
Благодаря за фрагмента и превода. Hug
За мен той е просто красив, но и драматичен, имайки предвид музиката. Наглед спокойният разговор идва в резултат на дълга борба ... най-вече със себе си. А думите на Сейран: "Аз винаги ти вярвам" се отнасят до тези на Ферит, че винаги ще я спасява.
Спорен ден на всички ви. Flowers Four Leaf Clover

# 65
Добро утро, мацки! 🫶
“Нагито режисьор и гледа майка си и баща си!” 🤘

Трея май се е харесал, дано излезе и хубав епизод! ✌🏻

# 66
Това "хайде" и хващането на ръцете много ми напомня онова след Ходри мейдън.Аз,съм на мнение,че дори и кака да се е съгласила Ферит да се вижда със Сейран,Сейран няма да се върне в имението и то точно "ръка за ръка" с Ферит ако той все още има отношения с Дияр,нито пък ще остане да живее там без него.В противен случай нямаше,след болницата,да се прибере при Есме,а направо щеше да отиде в Ялъто.А да живее там с кака и Ферит направо го изключвам.

# 67
Добро утро,аз снощи Емрулах не го чаках и през нощите гледах фрага и много ми харесва. За мен щом Феро вика на Сейро "Хади" значи кака е аут. Много силно се надявам да е така . Синан да го натикат в една психиатрия или затвор,само да не бяга. Пък кака да си хваща пътя . Чакам завръщането на Халис , дано е положително.
Mystery , благодаря ти за новата тема🌹

# 68
Добро утро,момичета.
Събудих се и взеха да ми изкачат питанките.Дали след като отново се сблъска със смъртта на Сейро не и просветна,че е време да сподели с Ферит защо го отблъсна.Видяхме,че той  знае нещо,дали тази ретроспекция не загатва, че му е казала.Ферит е наистина много спокоен.Не вярвам да отсвири кака още този епизод,какво ще прави Пелин в серияла 6,7 серии оттук нататък.Ялъто охранявано,добре,Ферит иска да е пред очите му от страх да не и се случи нещо. От друга страна влиза в гнездото на оси.Ще и се наложи да практикува кръгова отбрана.Само Шафика ще и се радва истински.Кака ще демонстрира дресировка на куче на къс синджир. Вървят един към друг,ясно е,но най-ми е любопитно кое ще накара Ферит да се освободи от кака,сам ли ще осъзнае,че не е тя жената,с която трябва да свърже живота си или тя ще направи нещо,което да го отрезви.Сейран ще се опита ли да се бори,за да ги има Сейфер.

# 69
  • София
Мистери, не знам как става, но със снимката в челото на темата за пореден път подсказваш и посоката на разговорите в нея. Flowers Rose Hands Clap

Кате, всъщност нещото, което ми отнема най-много време при правенето на нова тема е точно изборът на корица. И си права, почти винаги има замисъл зад нея.

# 70
Добро утро!

Снощи чаках фрага и накрая съм заспала малко преди да го пуснат. 🤪 Еве, благодаря за превода. 🌹Хареса ми това, което ни пуснаха, събирането на Сейфер е близо. 🥳 Кака каквото и да прави вече е все тая, аут е от играта. 🙃

# 71
  • Яко в Матрицата...
Благодаря за новата тема, Мистери Heart

ПП Изчетох ви, не знам защо не мога да слагам лайкове Rolling Eyes
Благодаря за всичко споделено. Еве, мерси за превода Heart Само едно уточнение Simple Smile
Феро казва: "Това не е поражение, Сейран. Онази къща е място, на което винаги [можеш] да се приютиш."

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 10:01 от Reni 🧿

# 72
Здравейте,
Дълго очаквания фрагмент не ни донесе много вълнения, но пък с това и много неясноти.
Всичко се развива спокойно и без напрежение. Защо е нужно Ферит  да отвежда Сейран  в имението? Там тя не е на най безопасното място от неприятности. Освен Шефика,  никой друг няма да е доволен от завръщането и.
Какви ли още изпитания СЦ са  приготвили на Сейран .

# 73
  • Варна
Еве, благодаря за превода.

Какъв е шансът Феро да заведе Сейран в онази къща, на която ходиха на оглед? Нали бяха плъзнали слухове, че това ще е споделеният им дом?
Така хем каката ще е сита и Сейран няма да е постоянно край Ферит, хем Ферит ще има убежище, на което да бяга от леля си.
Много конспиративно го завъртях, ама някак си все ме мъчи този вариант. Ако съм на мястото на Сейран, не бих се върнала в онова гнездо на оси, ялъто, ако ще и да е най‐сигурното място на света.

# 74
По повод на това че в имението е змиярник, на мен ми е интересно племенницата на Ифакат какъв го дири там? Тъщата на Орхан същата работа, а миналия сезон и братовчедката на Пелин се беше настанила там. Дори Кязъм не си позволи да се натресе да живее в имението докато Сейран беше снаха в това семейство. Егати навлеците, това е чужда къща, да не е почивна станция. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт