Отговори
# 45
Хванахте се за пръстена 😀 но Сейран на пейката преди седеше със Синан , сега е сама
Къде се изпари тоз човек ?
Мистери 🥰

# 46
Добър вечер!  Heart
Мистери  мерси за новата ни тема Flowers Rose
Трейлъра ми хареса.Е малко муден е ,но пък е само със СейФер моменти ,а в следващия вече ще има сигурно повече екшън.
Еве мерси за превода   Flowers Rose
Като че ли във втората сцена когато са  в къщата на Есме,  Ферит няма пръстен на ръката си  Thinking
Но с пръстен или без такъв като ги гледам Сейран и Ферит как са си хванали ръцете на края ,каката си е абсолютно заминала или на път да заминава .

https://x.com/Seyferimsonsuz/status/1848484380089471037

# 47
Синан нали също бе отровен, трябва да е бил в болницата. Не е ли арестуван? Защо да е заплаха? Хей, да не би нашите да се събират? Не ми се вярва толкова бързо да стане. Сигурно някой сънува (Сейран?).

А да не сме сънували ние, затова на пейката го няма Синан?

# 48
Доколкото помня май в един от трейлърите за първи или втори епизод тази сцена в коята Сейран е на пейката по едно време е сама ,а после със Синан.
А затова ,че може сега да ги направят приятели ,еми ,че то самата Сейран само преди няколко епизода му разправяше на Ферит ,че са си останали приятели въпреки всичко та така че защо и сега да не я подкарат ей така по приятелски
На мене това ,че акцентираха на сплетените им пръсти в края на трейлъра ми направи впечатление . Иииии си мисля ,че работите между СейФер бързо бързо ще се оправят.   Hands Pray

# 49
Ако не бъркам, и преди ни показаха Сейран сама и отделно имаше сцена на същото място и със Синан. На мен ми е интересно дали Суна е говорила с Ферит в болницата и дали тя му е разказала нещо за причината за раздялата им. Когато говораха в болначната стая останах с усещането, че Ферит сякаш знаеше. Не се знае и след колко време в болницата Сейран идва в съзнание ... Очаквам, че във втория фраг ще има повече динамика и драма. Този сякаш беше глъдка въздух, с която ни подготвят.

# 50
Гледах фрага няколко пъти. Много хубаво, като сбъдната мечта ми изглежда. Да не е нечия мечта, защото Емрулах казва, че не е сън. Изглежда ми нереално. Прекалено хубаво, не е на хубаво.

Пръстена е на дясната ръка, когато са в болницата. После Сейран да се мести на сигурно във вилата. Синан не е ли арестуван? От кого да се крие? Нещо не е както трябва...

защо накрая има празни кадри, тъмнина? В Х пак споменават кома...

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 01:40 от ani.zaiche

# 51
На мене също ми се струва, че вторият фраг ще е с повече отговори за следващият епизод.
Този фраг е много обран и малко, като нечия мечта /на Сейран/.
Иначе момчето си е сгодено и не се знае как ще се случат нещата след това.
Ферит много спокойно отвежда Сейран в имението. Сигурно е със знанието на каката,
а той може спокойно да заживее при нея.

# 52
Добро утро, момчета
Мистери, благодаря за новата ни къщичка Flowers Hibiscus
Аз ли съм единствената,която не вижда Халис като спасител на,Сейфер?Даже напротив,мисля,че той ще бъде против тях...Да видим..
А думите на Сейран, че винаги е вярвала на Ферит изобщо не отговарят на истината
Ако му беше вярвала,щяха да си спестят доста мъки,че и на нас:grinning:

# 53
Добро утро! Мистери, благодаря за прекрасната тема! Еве, благодаря за превода!

# 54
Добро утро,момичета.Мистери,както винаги на място,благодаря.Относно фрага,за пръв път виждам Ферит толкова спокоен и уверен.Дори и до носилката ми се струваше такъв.Според мен,докато Сейран е лежала там,двамата са разговаряли,признали са си най-сетне,един на друг какво чувстват,защо се е случило така.Ферит е "разчистил" сметките си с Дияр и когато е оправил нещата се е върнал да вземе Сейран.Той не и казва,да се върне заради опасност,а защото това е дома и.Според мен,Сейран най-сетне е споделила за страха от болестта, това което трябваше да му сподели още когото разбра за нея.Не знам защо,но си мисля,че този годежен пръстен ще бъде свален и върнат в сцената от кафенето.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 07:11 от mimi 65

# 55
Ако това което пишете е истина и тая  боза свърши по тоя нелеп начин, язък че Афра си отряза прекрасната коса. Не че така е зле, но беше прелестна с дългата.

# 56
  • София
Благодаря за новата тема!

# 57
Добро утро, момичета!
Мистери, благодаря за новата тема! 🌹
Еве, мерси за превода на фрага! 🌹

# 58
  • Пловдив
Добро утро, момичета!
MysteryG,  благодаря за новата цветна тема Flowers Hibiscus
Еве, за превода HeartБлагодаря!
Фрага снощи не го дочаках, но пък сега го изгледах няколко пъти.
Много спокоен и уверен ми се видя Ферит.  Дано е за добро!
Усмихнат и успешен ден!

# 59
Гюно мюно Kissing Heart

Тематично от Ураз Heart Eyes

Heart

Общи условия

Активация на акаунт