Отговори
# 30
Благодаря за новата тема, Мистери! Heart
Еве, благодаря за превода! Heart

# 31
И къде ще  я води Ферит? В стаята, където седяха преди сватбата с онази леля и се
въргаляха по дивана и леглото. Нищо чудно да я остави в имението и да си довърши сватбата.
Ееее, нямат стигане тези сценаристи. Отново ще ни разочароват май.

# 32
Еве Heart
Интересно, дали това не е краят на серията или една от последните сцени. Феро си е с годежния пръстен в болницата. Няма пръстен на лявата ръката, когато тръгват за имението, кака не е успяла да си вземе подписа.
Емрулах писа, че не е сън, реална е последната сцена.
Следващият фраг ще е интересен още повече.
Не вярвам да е последната сцена ..Забелязала съм че последните сцени от сериите винаги са по бомбастични за да ни държат под напрежение цяла седмица .

# 33
Фрага е супер! СейФерски! ❤🔥 Дано не излезе, че някой си представя или сънува! 🙃 И нашите са много красиви! ❤🔥

Еве, 🍀
Айде, лека нощ мацки! 🫶

# 34
Ферит я води в ялъто, за да я защити от Синан. Иначе си е сгоден за кака, момичета.

# 35
Ходри мейдан ❤️

Еве ❤️ за превода

# 36
  • София
Емрулах го питат дали и двамата са без пръстени в последната сцена, отговаря с емотикон

https://x.com/eModitor/status/1848478493383987432?t=XS-VorwntRm0usZ9VB3_Dw&s=19

Мисля, че по-скоро е една от последните сцени. Миналата седмица имаха същата тактика. Един фраг сама СейФер и една от последните сцени.
Дали няма деде да ги чака в ялъто и така да свърши.

# 37
То остана сега да ги направят най- добри приятели! 😂😂😂 Майтам голям ще са! 🙄
Ферит я води в ялъто, за да я защити от Синан. Иначе си е сгоден за кака, момичета.

# 38
Във втория фраг щял да е Халис.

Белче, баш канка гиби ще ги направят Grinning Сейро може да съветва Феро, как правилно да се държи с кака.

# 39
  • София
Аз нали съм с пет чифта розови очила, ще коментирам ситуацията след като поспя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 40
пръстена е на дясната му ръка, язък

# 41
Еве,благодаря за превода!
Подкрепям те напълно, води я в имението на сигурно място,но не се е отказал от кака.Не изглеждат като покосени от любов.Ще е интересна реакцията на Дияр.И да побързам преди някой да е сравнил завеждането от Ферит на Пелин в имението, за да я защити от Сергер.Сейран е собственичка на ялъто.Най-много кака да поиска Феро да се премести при нея, но той няма да иска да изпуска Сейран от поглед. Чакам неговото осъзнаване как ще го представят.

# 42
И аз съм с розовите очила

# 43
И аз съм с розовите очила,ама все още не съм им махнала филтъра ала Дияр.

# 44
А ,не се очудвам Доби да е била в болницата  за да му постави ултиматом,че  ако иска да е с  нея да отидат да подпишат набързо.

Общи условия

Активация на акаунт