Отговори
# 15
  • Ямбол
Mystery благодаря ти за новата ни темичка. 🥰🤗

# 16
Така е ,до петък пак ще сме на тръни..Според мен и в този фраг ще се чудим на някой кадри сън ли е не е ли..
Имам един въпрос,някой гледал ли се сериала в който пак участват Мерт и Афра двамата ..Той е старичък..Хубав ли е и заслужава ли си да го гледам по между другото, докато чакам всяка седмица да дойде петък.

Аз съм го гледала главно заради Афра, тъй като отдавна съм й фен, не ми допадна много, но все пак става. Той е доста кратък сериал и според мен от тогава Мерт е влюбен в Афра .... добре че тя се раздели с другия Мерт, не можех да го гледам, съжалявам, ако тук има фенове, но ми е направо като някакво недоразвито момченце.

# 17
Мистери, благодаря за новата тема! 🌺🌹🌻

Вярно ще го пуснат в 12 фрага. 😄

# 18
  • Манчестър
Тенкю Мистери за новата тема 🫶🤍🧿

# 19
# 20
Дано си заслужава чакането до 1 часа,да ни спестят физиономията на Доби..
Ето на какво ми прилича Дияр,на Доби от Хари Потър.. Joy

# 21
Тоя вярно е взел една маргаритка и е почнал" да изпльоскам ли Дияр във фрага,да не я изпльоскам."Сабър,я!

# 22
Много хубав фрага, ама много флашове в него. Що така?

https://x.com/yalicapkinidizi/status/1848473068928201114

# 23
Аххх. Очаквах много по-драматичен фраг, ако трябва да съм честна, но това "Хайде!"и този кадър... ❤️🧿🫠

# 24
Малко захаросан този фраг ми се струва.
Пръстена на Ферид е още на ръката, а той ще я води в имението.
Нереални са ми тези сцени, но....това дочакахме.

# 25
Ъ, ъ...ах Суна.

# 26

Сейро: Ти си ме спасил. Ти си ме намерил.
Феро: Да, аз те намерих. Където и да си, ще те намеря. Ако се наложи, ще те измъкна от ръцете на смъртта и ще те спася. И преди ти го казах, не помниш ли?
Сейро: Много го обичам, како! Много го обичам! Не издържам да ме вижда така болна!
Феро: Тогава не ми разреши, но... Сега сигурно ми вярваш.
Сейро: Винаги ти вярвам.
Феро: Това не е нов дом за теб, Сейран. Този дом е място, което винаги ще те приюти. Хайде!
Сейро: Хайде.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 00:36 от Еванджелин

# 27
Еванджелин, благодаря много за превода. 🌹

# 28
  • София
Еве Heart
Интересно, дали това не е краят на серията или една от последните сцени. Феро си е с годежния пръстен в болницата. Няма пръстен на лявата ръката, когато тръгват за имението, кака не е успяла да си вземе подписа.
Емрулах писа, че не е сън, реална е последната сцена.
Следващият фраг ще е интересен още повече.

# 29
За това ли чакахме до 00:30...
Само последната сцена е вълнуваща,но ще видим като го преведат.. Вероятно втория фраг ще е интересния.

Общи условия

Активация на акаунт