“Нагито режисьор и гледа майка си и баща си!” 🤘

Трея май се е харесал, дано излезе и хубав епизод! ✌🏻

Като гледам, обръща внимание на детайлите много повече от Джурджа
Бяха я пукнали от подигравки в Х, дори и големите акаунти, че трима човека се смеят в кадър, като реакция на играта на Гюлчин. И това нещо го има в серия, която се гледа и ще се гледа на много места. Резил! Сигурно е яла пак по него време.Рени, благодаря
Сутринта забелязах, като гледах фрага в ютуб, че бяха излезли автоматични субтитри 
violet.pen, на мен също ми е много интересен казуса с ялъто. Там ще я заведе Ферит, няма да е в другата къща. Но Сейран няма кой знае какви щастливи спомени в него. Тя обича само тяхната стая, която е хм... бая бардак в момента

Снощи мислих по въпроса, нужен е най-малкото спешен ремонт там и смяна на мебелите
Благодаря за новата тема и превода
Бях решила да не споделям мнението си,но защо не.На мен фрага не ми хареса,ама изобщо.В многото спойлери които четох,Сейран ще стане любовница на Ферит и фрага ни показва точно това.Ферит изобщо не се е отказал от Дияр,напротив ще го играе на два стана,според мен.Подаде и ръка но приятелски,всички сме виждали сплетените им пръсти,тук това го нямаше.Само не разбирам защо трябва да я води в ялъто,или Халис е наредил това или има заплаха от Синан,но може би кака се е направила на разбираща и добра,за да не го отблъсне още повече.Но никак не ми хареса,че Сейран се съгласи...
Вече е твърде късно за такова развитие.