Отговори
# 75
Добро утро, мацки! 🫶
“Нагито режисьор и гледа майка си и баща си!” 🤘

Трея май се е харесал, дано излезе и хубав епизод! ✌🏻

Като гледам, обръща внимание на детайлите много повече от Джурджа Grinning Бяха я пукнали от подигравки в Х, дори и големите акаунти, че трима човека се смеят в кадър, като реакция на играта на Гюлчин. И това нещо го има в серия, която се гледа и ще се гледа на много места. Резил! Сигурно е яла пак по него време.

Рени, благодаря Heart Сутринта забелязах, като гледах фрага в ютуб, че бяха излезли автоматични субтитри Blush

violet.pen, на мен също ми е много интересен казуса с ялъто. Там ще я заведе Ферит, няма да е в другата къща. Но Сейран няма кой знае какви щастливи спомени в него. Тя обича само тяхната стая, която е хм... бая бардак в момента Smirk
Снощи мислих по въпроса, нужен е най-малкото спешен ремонт там и смяна на мебелите Smiling Imp

# 76
Здравейте Flowers Hibiscus Благодаря за новата тема и превода Flowers Cherry Blossom Бях решила да не споделям мнението си,но защо не.На мен фрага не ми хареса,ама изобщо.В многото спойлери които четох,Сейран ще стане любовница на Ферит и фрага ни показва точно това.Ферит изобщо не се е отказал от Дияр,напротив ще го играе на два стана,според мен.Подаде и ръка но приятелски,всички сме виждали сплетените им пръсти,тук това го нямаше.Само не разбирам защо трябва да я води в ялъто,или Халис е наредил това или има заплаха от Синан,но може би кака се е направила на разбираща и добра,за да не го отблъсне още повече.Но никак не ми хареса,че Сейран се съгласи...

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 12:21 от Милена Тодорова 756835

# 77
  • София
За мен това, че му е подала ръка и е тръгнала с него не значи, че отношенията ще са им повече от приятелски за момента.
Ще вземе Сейран временно стаята за гости, а онази вярно е за тотален ремонт.

# 78
Мистери, аз също мисля, че като приятели са в момента. Просто четох вчера теория, че Ферит ще й отстъпи стаята, за да се чувства тя спокойно и удобно. Затова го написах онова за ремонта.

# 79
Не мисля че Сейран ще стане любовница, как изобщо някой би си помислил че Сейран ще се съгласи на такова нещо, само не мога да разбера защо винаги трябва да сме негативни за всичко, да фрага не беше както се очакваше но много пъти е доказано че лошите фрагове означават че епизода ще е добър, просто нямаше как да сложат много кадри тъй като са заснели само в болницата и сцените в дома на Есме.

# 80
Дано Сейран види някакси скритата картина.

# 81
Тогава излиза , че гледаме 2 различни сериала Grinning И не се познават героите Нито Ферит като е сгоден/женен ще заведе Сейрн в Яли , нито Сейран ще се съгласи , ако съществува токова положение Напълно спокойни и усмихнати са в дома на Есме
Това с Яли не съществува реално,а и  имаме 10 сек черен екран
От какво е заплашена Сейран ? И да е жив (а той вероятно не е ) Синан трябва да е в затвора за опит за убийство Какво ще отмъщава семейството му , като майка му искаше да се отърве от Сейран

Трейлърът не показва почти нищо  Реални събития има само в ретроспекцията , където Суна каза на Ферит да умре
Там има действия  , които не знаем още  
Може би ще покажат причините сега за това състояние на всички

# 82
  • София
Според мен черният екран е техническа грешка

Тук го няма, а надписът за петък липсва във фрага на официалния акаунт

https://x.com/startv/status/1848607410144870870?t=EjCKXHvpniZKkZJgSDnjwA&s=19

# 83
Тук го има
https://x.com/yalicapkinidizi/status/1848473068928201114
И в ютуб го няма , но Емрулах да бърка ми е съмнително Прави всички фрагове от години на всички сериали на ОГМ

# 84
Тук го има
И в ютуб го няма , но Емрулах да бърка ми е съмнително Прави всички фрагове от години на всички сериали на ОГМ

Може би защото е бързал да го монтира, защото доста закъсня

# 85
  • София
Тук го има

Да, там го пуснаха снощи и го има, в акаунта на Стар е от тази сутрин и го няма. Това си е техническа грешка.
Аз също много харесвам теорията за комата, но това ще е вече седма серия, става все по-невероятно.

# 86
  • Яко в Матрицата...
Няма кома, сори че съм толкова досадна с това твърдение Joy Вече е твърде късно за такова развитие.

# 87
Дори да не се разделят с лелята веднага,мисля че бавно и славно ще се отдалечавата Ферит от нея..Като се има напредвид ,че Сейран вече не е с Синан  , Ферит ще е много по-обнадежден за събиране..И мисля,че не леля,а Сейран вече няма да си остави Ферит..то е време вече и тя да го погони малко и да му се докаже..

# 88
Добре де, момичета, това ми се струва най-глупавата част на сценария. Откъде се взе тази неувереност у Ферит и съмнения в чувствата на Сейран към него? Доколкото помня, той беше напълно сигурен в любовта й.

# 89
И според мен загубихме възможността за кома, макар че вярвах, че това беше най-добрия вариант, който имаха, за да изчистят глупостите, които сътвориха от края на втори епизод до последния.
Но от видяното във фрага ... не знам ... но за мен погледите и поведението на Сейран и Ферит не ми изглеждат просто приятелски, а много по-дълбоки, по-откровени. Ако говорят, ако истински говорят и изяснят какво се е случило с тях, вярвам, че тези хванати ръце са на двама души, които отново са си казали, че ще вървят заедно.

Общи условия

Активация на акаунт