Отговори
# 90
Добре де, момичета, това ми се струва най-глупавата част на сценария. Откъде се взе тази неувереност у Ферит и съмнения в чувствата на Сейран към него? Доколкото помня, той беше напълно сигурен в любовта й.

От това , че Сейран не му каза за болестта си , а каза на Суна и Кая
Не му се довери

# 91
Да речем, че Сейран не му се довери, защото не повярва, че той може да понесе мъката от загубата й. Не приемаме тази, меко казано, странна логика, но това се въртеше в главата на Сейран и даже се оказа, че това може да е реакция на хора, страдащи от неизлечимо заболяване. Сега въпросът е как точно и кога ще поправят счупеното между тях. И наистина може би сега е ред на Сейран да се пребори с последиците от нейните решения.

# 92
Добре де, момичета, това ми се струва най-глупавата част на сценария. Откъде се взе тази неувереност у Ферит и съмнения в чувствата на Сейран към него? Доколкото помня, той беше напълно сигурен в любовта й.

От това , че Сейран не му каза за болестта си , а каза на Суна и Кая
Не му се довери

Извинявам се, че се намесвам и далеч не го правя, за да защитя Сейран (както често съм обвинявана), а само да посоча фактите. Суна разбра от Сафет, че Сейран е болна. А Кая разбра от Суна. Тарък пък сам разбра, следейки я. Единствено за Пелин не стана ясно как разбра. Всъщност Сейран на никого не сподели за заболяването си, но тръгна на психолог, за да разбере как да поднесе диагнозата си на Ферит. Той беше поставен в центъра на драмата й. До последния епизод на втори сезон тя не се беше отказала от идеята да бъде с Ферит, дори и в болест. Даже искаше да му роди дете в оставащото й време. Няма никакво място за съмнение в чувствата й или по- скоро нямаше (все забравям, че трябва да пиша в минало време, когато иде реч за трети сезон, защото там нищо не е такова, каквото беше в предните два). На мен доста неща ми куцат, Еве, не само това, но вече съм се пуснала по течението. Simple Smile Каквото покажат, такова.

# 93
Скоро не се е случвало такова нещо в Х! 👏

# 94

Точно така ми се струва и на мен по погледът на Ферит в фрагът..Недоверие, съмнение , неувереност, съжаление към Сейран..Изобщо не ми хареса погледът му.
Надявам се го опровергаят.

# 95
# 96
А мен ме гложди защо Ферит е толкова спокоен, дори до носилката. Кака пак ли действа с хапчетата?

Сейран не би отишла във вилата (осите са там) освен ако ще бъде с Ферит. Ферит знае , че не й е приятно там и е искала преди 2 години да не живее там (наел й бе апартамент) и би се съобразил с това. Нещо логиката не върви.

Липсваше целувка, странно е след толкова сух период.

Сейран не би живяла с Ферит под един покрив, ако той е с Дияр. Изключено е да е в ролята на Пелин.

Нещо не е както трябва!

# 97
Ами, Еве, той все още не знае истинската причина за отказа на Сейран да го вижда по онова време. И в последния разговор с нея също не стана дума за това. Знае това, което видя и което му каза Суна - няма полза от него  в болестта й. От тук и тази неувереност. Веднъж отхвърлен, човек винаги внимава и си остава с едно наум.

# 98
Снощният филм Джон Уик по Стар тв е на 13 място по рейтинг! 😂 Защо ли?

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 13:01 от BELL-

# 99
Не мисля че Сейран ще стане любовница, как изобщо някой би си помислил че Сейран ще се съгласи на такова нещо, само не мога да разбера защо винаги трябва да сме негативни за всичко, да фрага не беше както се очакваше но много пъти е доказано че лошите фрагове означават че епизода ще е добър, просто нямаше как да сложат много кадри тъй като са заснели само в болницата и сцените в дома на Есме.

Сейран спа за първи път с Ферит,когато се разведоха и той беше сгоден за Пелин.Забравихме ли този факт?Да,тогава го приехме радостно,защото той показваше чувствата си към Сейран и постоянно отхвърляше Пелин,нищо че беше сгоден за нея.Тук има прикрита любов,но колко е осъзната от него на този етап,знаят сценаристите.Ферит не ми хареса изобщо,спокоен,прекалено безизразен дори.И пак повтарям,ако спойлерите са верни,а до тук са,83 или 84 епизод ще има пламенна любов,докато е сгоден за Дияр.

# 100
Не мисля че Сейран ще стане любовница, как изобщо някой би си помислил че Сейран ще се съгласи на такова нещо, само не мога да разбера защо винаги трябва да сме негативни за всичко, да фрага не беше както се очакваше но много пъти е доказано че лошите фрагове означават че епизода ще е добър, просто нямаше как да сложат много кадри тъй като са заснели само в болницата и сцените в дома на Есме.

Сейран спа за първи път с Ферит,когато се разведоха и той беше сгоден за Пелин.Забравихме ли този факт?Да,тогава го приехме радостно,защото той показваше чувствата си към Сейран и постоянно отхвърляше Пелин,нищо че беше сгоден за нея.Тук има прикрита любов,но колко е осъзната от него на този етап,знаят сценаристите.Ферит не ми хареса изобщо,спокоен,прекалено безизразен дори.И пак повтарям,ако спойлерите са верни,а до тук са,83 или 84 епизод ще има пламенна любов,докато е сгоден за Дияр.

Той не беше сгоден за Пелин официално с церемония и пръстени, а беше само на думи за да си върне Сейран, сега е факт с Дияр са сгодени но сега имаше церемония, различно е. Освен това, това че във фрага сте видели спокоен Ферит не означава че в епизода ще е така, имало е човек на снимачната площадка който е видял как Ферит вика пред вратата на Сейран. Другого нещо което е не всички спойлери излязоха верни, даже почти всички бяха грешни. Единственото което виждам е,че постоянно се оплаквате за всичко и не изчаквате епизода, не само тук виждам това а и в Туитър също, постоянно хората са недоволни от един фраг, а епизода дори не е дошъл още.

# 101
Този сезон спойлерите са ”може би”! 😂😂😂 Аз не съм прочела един спойлер, който после да излезе в епизода! 🤘

# 102
  • София
Афра Heart Eyes

Сега ще го търся този спойлер и аз знам, че всичкo е теории този сезон.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 13:34 от MysteryG

# 103
# 104
Аййй, сладурчетата пак са заедно на снимки! ❤🔥
Афито е много красиво момиче! 🤍 Афито на Рамо! ❤🔥❤🔥❤🔥
.  

Общи условия

Активация на акаунт