Отговори
# 120
Да, Мистери, така изглежда, че Сейран ще се върне в имението. Интересно е да разберем като каква се връща там? Като собственичка на имението ли, или като любима на Ферит? Интересно ми е да разбера как Ферит ще я убеди да се върне в имението. Според  мен тя толкова много разбира, че трябва да си го върне Ферит при нея, че се съгласява на това действие, дори то да е само уж приятелско. Ще видим как ще им бъдат отношенията.
Но бурите, които ще се разразят от това действие на Сейран ще бъдат големи.
Представете си какво нещо за околните ще бъде още омъжена жена да дойде при бившият си съпруг, който е сгоден за друга. Голям скандал ще бъде. Каква ще бъде реакцията на  семействата на половинките не се знае.. Очаквам войни на много фронтове, а точно тези войни ще скрепят още повече Сейфер.

# 121
Не забравяйте ,че леля Хатуч е в имението и ще е до Сейран..
То единствения звяр там,който се предполага,че ще тормози Сейро е тя ,но заради съвместната работа и тя ще мълчи..Пък и Сейран като знаем как се оставя някой да я тормози ,ще мълчат всички..
Сега интересното ще е Ферит ще остане ли при нея в имението,ако остане ще бъдат ли в една стая..
Защо пък не,пак ще спят единия на дивана ,другия на леглото и ще стоплят отношенията ..
Да видим ония скункс Дияр първо.

# 122
  • София
Аз пак да припомня тази записка,някой успява ли да навърже събитията?

Тази записка е доста интересна, ако не я е правил фен разбира се. За мен означаваше точно, че в 79-та серия се изясняват отношенията на Сейран и Синан в ползва на СейФер. Аналогично трябва да е за 80-та - предстои да видим. Общото между 29, 33 и 36 е, че в 29-та Сейран е заведена в имението(насила), в 33 и 36 подава ръка на Ферит да избягат. Тази точка явно е свързана с 80-та серия, поне аз така го разбирам. Това се вижда и във фрага, Сейран подава ръка на Ферит и той я води в ялъто.
81 и 82 съответно трябва да показва как приятелството на Сейран и Ферит не е само приятелство и постепенно чувствата не могат да бъдат скрити.

Аз Сейран вече не я смятам за омъжена жена. Тя към момента си е напълно свободна.

# 123
Аз очаквам Ифакат да подкрепи Сейран, макар и по по-прозаични причини засега Grinning

Да видим ония скункс Дияр първо.

JoyJoyJoy

# 124
От бижутера! ✌🏻

# 125
  • София
Забравих да напиша, единственият човек, който ще е против Сейран в имението май е ясен - Суна Simple Smile

# 126
Еве, да, Ифакат ще й се пише първа дружка, чисто по интересчийски причини. 😄

# 127
Аз пак да припомня тази записка,някой успява ли да навърже събитията?
На мен ми се струва, че става дума за паралел между серии.

# 128
Мистери, Гюлгюн ще е твърдо против също Rolling Eyes Супер неприятна ми стана тази женица, валла Grinning

# 129
Аз бях сигурна, че Сейран няма да се върне в имението...Но ето...
От началото на сезона се намеква, че тя не иска Корханови и те са й сторили нещо 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️.  Поне аз така го разбрах още при разговора със Суна в първия епизод, че не иска да се връща в Истанбул не заради Ферит, а заради хората в ялъто...
Със сигурност ще бъдат в различни стаи и ще видим как ще вървят един към друг❤️🧿.
В 79 се прояви Синан, в 80 ще се прояви каката 🤢😡...Да видим как ще го направи 🤔.

# 130
Ами странното изчадие Серпил, племеницата на Ифакат и тя ще бъде доста подмолна и против Сейран. Тя нали е много влюбена във Ферит. От този храст ще излезе някое зайче.

Най ще се накефя, ако Дияр реши да се промъкне отново през терасата и види в леглото на Ферит и Сейран, точно както беше и с Пелин.
Или пък Дияр влиза при Ферит от терасата и тръгва към него за целувка, а в същото време от банята излиза Сейран по нощничка. Искам Ферит да бъде поставен в подобна ситуация, за да видя дали ще реагира зряло, или ще се опита да лавира в състояние на : "и вълкът сит и агнето цяло".

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 16:55 от Dimana-nova1

# 131
И защо тогава Сейран не си остане на спокойствие при майка си
Тя може да си бъде приятелка с Ферит и без да идва в Яли Grinning
Има си цяло имение .Ако е застрашена Кязъм , Аби , че и охрана може да си наеме Както преди видяхме охраната в Яли не е много надеждна , отвлякоха я успешно
Видях снимки , че и Кязъм и Суна са там

Сейран не е разведена още. Не се знае състоянието на мухата Може да не и даде развод Grinning

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 17:10 от KrasiAnna

# 132
  • Яко в Матрицата...
Има си цяло имение .Ако е застрашена Кязъм , Аби , че и охрана може да си наеме Както преди видяхме охраната в Яли не е много надеждна , отвлякоха я успешно

Сейран не е разведена още. Не се знае състоянието на мухата Може да не и даде развод Grinning

Това ЯлИ нарочно ли е? 🤣

# 133

Това ЯлИ нарочно ли е? 🤣

JoyJoy

# 134
Много ме хвана яд на Суна,още когато обясняваше на Ферит,че трябва да си тръгва и да остави Сейран на мира….иначе преди това му викаше,че тя е до него и че тя го разбира…Трябваше да му обясни,че Сейран се страхува и двамата да измислят план как да действат и като знае колко много Ферит обича Сейран и тя него да не позволява те да се разделят….А тя “Ами умри”…това не е помощ…Суна на никого не е помогнала….И сега и Ферит и Сейран са неуверени….Сори,обаче за мен Суна има голяма вина………Ако не е кома.

Общи условия

Активация на акаунт