Отговори
# 150
наистина остават много неизяснени въпроси: снимките на тел. на Синан, Пелин от къде знае заболяването на Сейран, майката на Ферит защо толкова харесва Дияр и пренебрегва чувствата на Ферит (не е спасяването на Ферит от алкохолизма, защото за това говори само Дияр, никой друг май не знае за това), защо Ферит пие лекарства, кой му ги е изписал и защо (не вярвам на алкохолизма, Ферит бе като репичка във фитнеса)
 Суна и Синан имат нещо общо, в един разговор с Аби тя говори със страх за Синан (страхуваше се, че Аби ще го ядоса).
Защо е толкова спокоен и като дрогиран Ферит. Някой писа за очите му. Той винаги е изразявал много емоции с тях, а сега са особени.
Совите не са това, което са. (може да не съм точна за израза)

За Ферит още не знаем дали е развалил годежа.

# 151
Тея ,мерси  Hug Аз затова не я знам тази актриса защото  не съм заглеждала сериала .,че нещо май сюжета му ми се беше сторил тежък.
Ето в тази сцена Сейран беше много красива.  Heart  Миличката тя ,в последните си мигове мисли за Ферит   Cry  Ех сладко момиче  ,хайде имаш още шанс с твоя  бивш не го изпускай  Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray  Heart   Heart   Heart

# 152
# 153
Глождят ме разни догадки- Халис дали ще се върне сам и каква е тайната, която знае и Латиф, какво още крие Хаттуч, дали дядото на Дияр ще мъсти на Ферит...и още и още.

# 154
Оффф❤🔥🫦🤍 , казват! ❤🪬🤍🧿💫

# 155

Поздравът е за г-жа Селда . Майка и баба е жената  Много обичала сина си
Айй  Мердози Heart Eyes

https://x.com/sibel_mentes/status/1848790161142010196

# 156
В Х някои пишат, че Ферит е дрогиран, като марионетка - много точно описание на поведението му във фрага.

# 157
В Х някои пишат, че Ферит е дрогиран, като марионетка - много точно описание на поведението му във фрага.

Това е само един фрагмент, не знаем как ще е в епизода.

# 158
Момичета,аз мисля,че ключа на всичко е Халис.С неговото завръщане ще се изяснят и много неща.Тая повлекана,Бетюлката си мисля,че няма да я остави без тест за бащинство,има опит от Пипилотка.Май ще се окаже,че и това бебе не е Корхан.Та след мама и Бетюлче май ще се окаже извън борда.Защо не ме напуска мисълта,че Дияр е пратена точно от него за да "излекува" Ферит?Струва ми се,че и развод няма да има между тях.Този "брак"със Синан ми се стори много съмнителен.Изведнъж,набързо,сестричката се появи в "най-подходящия" момент.Дали Синан е разбрал,че Сейран все пак не е разведена и не инсценира сключване на брак за да я заблуди?Още тогава ми беше съмнително и продължава да не ми дава мира.Халис ще е ключа не само за Ферит и Сейран,но и за произхода на Абидин.От тук нататък Торпилче ще стане главното действащо лице.Тя има много козове в ръцете си.В някои спойлери се говореше,че между Суна и Сейран ще има напрежение заради Абидин и Ферит.Торпилче ще покаже записите на Сейран с гадателката и така окончателно ще срине отношенията между двете сестри.Торпилче също ще е инициатор да се разбере,че Ифакат е убила свекърва си.Но дори и брака Сейран-Синан да е действителен тя автоматично получава развод след опита му за убийството и и даже може да поиска и ограничителна заповед.Мисля,че в Турция също ги има.Не знам.Ферит каза на Диярията,че Сейран е неговия дом.Има някаква връзка с завръщането и в Ялъто.Той си връща дома и тя се връща в дома си,т.с. при него.

# 159
# 160
11 страница от новата тема, благодаря Мистери 🌻
Досега четох, сега се включвам.
Искам да съм позитивна, но с тия сценаристи, трудно се получава. Целта е да ги върнем в ялъто и двамата ГГ, та да почнат закачки, и стопляне на отношенията. Всичко може да е, най-вероятно като приятели. Дияр ще присъства още, сигурно ще създава проблеми.
С носталгия си спомням Антеп и характера на антепското фъстъче... Но връщане назад няма.

# 161
Добро утро, мацки! 🫶
Снощи снимали до 2 часа в Ялъто и лелята била там! 🙄

https://x.com/fan_mrd_as/status/1848941559938502846?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 162
Добро утро!
Тези сценаристи срам нямат. Как може да пишат Сейран с тая в една къща.

# 163
Добро утро,мацки .
Ще го изям това сладко Афи🤍

# 164
Добро утро!🌷
Събудих се в 6 часа и бях щастлива, че каката не е била на снимки в ялъто...Допреди малко, като видях клипчето 😭😭😡😡👿👿... Не я понасям тази жена...Не я искам до Ферит...
Спокойно! Като средно интелигетен човек  разбирам, че това е сериал, но това е по-силно от мен. И актрисата не харесвам. Отначало ме заинтригува, но после с тъпотиите, които натвори ме отблъсна ....
Какво ли ще гледаме в петък 🤕? Май пак яко ни мажат ските. Дали все пак няма да ги оженят? 😭😭😭 Какво ще прави тази в ялъто иначе...Дядо й няма да  позволи да е там без да има подпис 🤢🤢..
И наистина ми е странно това отиване в ялъто на Сейран. Мисля, че Аби и Суна също ще живеят там.
Дано ни  покажат някоя ретроспекция, та да разберем поне малко от малко как се докарахме дотук🤕🤕🤔
И последно да кажа, че затова си харесвам теорията за комата. В нея всичко ми е логично и лесно за преглъщане...Там каката е просто сън...

Общи условия

Активация на акаунт