Отговори
# 465
Не искам да наливам масло в огъня, все пак не гледам епизода (само ви чета), ама наистина ли казаха, че каката е адвокат, защитаващ правата на жените?
Тогава защо преди два епизода се направи на глуха, когато чуваше крясъците от стаята на Сейран и Синан в хотела?
Ако горното за адвокатстването на тейзето е вярно, значи тия сценаристи наистина пишат "на парче", както им дойде.
А в по- предния епизод (онзи, в който Ферит си припомни как се е запознал с кака) всъщност я изкараха финансист. Аз и до сега си мислех, че се занимава с финансови анализи. Това беше репликата на Ферит, ако не ме лъже паметта.

# 466
Момичетаааа 🥳🥳🥳🥳
Идвам да почерпя виртуално, че вчера по време на епизода се роди Виктор - първото внуче на моята любима сестра ❤️❤️🧿🧿🥳🥳🥳🥳....Демек и аз съм вече баба 😁🥰🥰🥰. Жив и здрав да ни бъде, добър човек да стане! ❤️❤️❤️
Не можах внимателно да гледам епизода  но Сейферските сцени много ми харесаха...Ферит постоянно зарязваше каката 🤣🤣.....Реалност или кома, близо сме, да знаете 😉😉. Чух и Обичам те, а държането за ръка и погледите ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥. Сцената с намирането на Сейран ми разби сърцето 💔...Сейран гледаше странно при идването на Халис!
Днес е Димитровден! Честит празник на всички! Живи и здрави!🍀🍀❤️❤️🤗🤗🤗

# 467
Ще ви кажа какво ми хареса в серията.Най-много ми хареса ,че полицията се зае със Синан.Писна ми да гледам "лични отмъщения" и "закони на джунглата" както и нескопосани мафиотски изпълнения,екшъни и трилъри.Тук нещата се случиха наистина цивилизовано.Хареса ми и поведението на Ферит в болницата.Много ясно показваше на леля кой е важен в живота му и колко.Това в кафето ми напомни сцената с Пипилотка в ресторанта,когато тя се опита също да хване ръката му,а той инстинктивно я дръпна като опарен.Въпреки,че все още не  "разкарва" леля от живота си,с действията си ясно и показва,че тяхната няма да я бъде и не го прави съзнателно.Той действа под напора на чувствата си.Но леля го осъзнава.Все пак я пишат "цивилизована" жена,не "психо" като Пипин.Това,че Халис се върна в имението и тя беше едва ли не най-щастливата от всички,ухилена до уши,отново ме навежда на мисълта,че е "наета" от него.Даже си мисля,че може да се окаже адвоката на развода между Сейран и Ферит.Явно си мисли,че дядо ще продължи да и съдейства във връзката и с Ферит.С това катерене по стълбата,по-скоро постави себе си в неловко положение,отколкото Сейран.Но не искам тя сама да се отдръпне от Ферит.Искам Ферит "очи в очи" да и каже,че не може да бъде с нея,да и благодари за двете години "грижа" и сам да я разкара.Искам сам да "скъса" и без това изтънялата вече каишка,дори и да организират втора сватба,на която той с ясно съзнание ще каже "не" на тая маса.Синанчо е вече "бита карта" и скоро ще ни отърват от него.Струва ми се,че и Торпилче ще си "хване" пътя.Бетюлче не ме дразни много,само са ми смешни "драмите" и,които въобще са някакви нескопосани кръпки към сериала.Даже и за пълнеж не стават.А пък и актрисата е по-зле и от Синан.Яд ме е,че изяжда екранно време,пълнеж,пълнеж ама поне да е малко качествен.Като обща картинка очаквах много повече от този епизод,но явно толкова си го могат тоя "прелом".Правят ми впечатление и ретроспекциите.Доста са.С вмъкването им си личи безсилието на сценаристите.Тъй като те сами не могат да направят смислен диалог и сцена,вмъкват тях,за да може "драгия зрител" да се сети какво искат да ни кажат с дадена сцена.Жалко,че продукцията разчита на такива сценаристи.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 07:25 от mimi 65

# 468
Момичетаааа 🥳🥳🥳🥳
Идвам да почерпя виртуално, че вчера по време на епизода се роди Виктор - първото внуче на моята любима сестра ❤️❤️🧿🧿🥳🥳🥳🥳....Демек и аз съм вече баба 😁🥰🥰🥰. Жив и здрав да ни бъде, добър човек да стане! ❤️❤️❤️
Не можах внимателно да гледам епизода  но Сейферските сцени много ми харесаха...Ферит постоянно зарязваше каката 🤣🤣.....Реалност или кома, близо сме, да знаете 😉😉. Чух и Обичам те, а държането за ръка и погледите ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥. Сцената с намирането на Сейран ми разби сърцето 💔...Сейран гледаше странно при идването на Халис!
Днес е Димитровден! Честит празник на всички! Живи и здрави!🍀🍀❤️❤️🤗🤗🤗

Да ви е живо и здраво, най-голямата радост! Аз си гледам  Афра и Мерт, няма значение какво играят, защото ще ми липсват, когато свърши сериала, а и няма какво да пишем после. Вече не се ядосвам, няма смисъл.

# 469
Dichkata да ви е живо и здраво внучето.Нека всичко в живота му да бъде Виктор,т.с. победа!

# 470
  • Яко в Матрицата...
Дичката, да ви е живо и здраво момчето, много да ви радва и да го слушате 😃❤

Защо така сте му набрали на Феро?

# 471
Диче, честит да ви е Виктор! Да расте здрав и щастлив Heart

Rolling Eyes

Репликата на серията от Хатуч хала дойде:

Ние да не сме Корхан, да раждаме незаконно Grinning

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 08:46 от Еванджелин

# 472
Здравейте, момичета.
Дичка, честито бебче. Да е здраво, щастливо и да ви радва много.
Исках и аз да споделя мисли за епизода, но след като видя превода на някои сцени. Слагам ги в скрит текст, за да не става дълго. Не беше wow, но като цяло за мен бе ок. Мисля си, че просто имаше нужда от епизод, който да ни подготви за раздялата с доста от героите и предстоящото разплитане на недомислиците, които сътвориха.

Скрит текст:
Какво ми хареса:
- Сцената когато Ферит намери Синан (Мерт ❤️);
- Начинът, по който Ферит държеше ръката на Сейран в линейката;
- Малките, но много показателни знаци, които показаха на Деяр, че Ферит е влюбен единствено и само в Сейран (Сейран в миналия епизод събра смелост да признае, най-вече пред себе си, че обича Ферит. Сега е ред той да извърви същия път.);
- Как сякаш инстинктивно, но толкова естествено СейФер се хванаха за ръка, влизайки заедно в имението (Ахх, Афрам ❤️‍🔥);
- Погледът на Ферит/Мерт застанал пред картината в стаята;
- Възродилата се, макар и все още плаха, надежда на Сейран, че не е загубила напълно Ферит;
- Подготовката за раздяла с многото второстепенни и напълно излишни герои (поне така приемам целия епизод);

Какво не ми хареса:
- Искат да избелят образа на Пелин - ок, но доста прекалиха, а и защо трябваше всяка сцена да бъде с нея;
- Желанието на сценаристите да принудят Сейран да повярва, че Деяр е това, от което Ферит се нуждае;
- Пелин и плача - това си е неравна битка просто, вече изгубих бройката на тези неуспешни и направо комичви сцени;
- Сцената в спалнята между Ферит, Сейран и Деяр. Беше безумна. Но поне малко ме разсмя - не знам какво направи Афра, но видяхте ли Мерт при влизането на Пелин. 😀
- Бременността на Есме - не мога да разбера защо бе необходима;
- Орхан - През втори сезон ме отврати когато започна да излиза с прислужницата, но уж имаше промяна в края. Сега въобще не разбирам какво правят сценаристите с този образ.
- Пак имаме психопат и жена, която трябва да застане между СейФер;

Интересно ми е да видя какво ще стане със Суна (поведението на моменти е странно и прикрито), с Халис и как ще развият историята на Аби. Много загадъчно Серпил изчезна. Да видим и дали наистина Синан ще е аут, както пишат.

# 473
Iv32, май Афра го ощипа хахахах

# 474
Кака падна много ниско като влезна през терасата.Уж официална годеница , пък се катери по улуците.
Кака осъзна , дядо й осъзна , ме тази няма да я бъде.Но още упорства милата.То и Ферит си е виновен , ходи до дядото , дава обещания..

Според мен Дияр се радва на Халис , просто защото е дядото на Ферит и сигурно той е разказвал.Тя нали е ангел, на всичко се радва.Но тепърва ще видим Халис на чия страна е.
Бетюл ме натовари.И актрисата кахърна и играта и тотал, милата Гюлчин как я принудиха цял епизод с нея да се занимава.
Бременността на семе е много безсмислена , ама пълнежи да има , поне с Кязъм има хумор.
Много се надявам Сейро да повдигне картината и да види своя портрет , тогава ще си затвърди , че трябва да се бори за тях с Ферит.
На мнение съм , че вече тя трябва да му показва колко го иска , до този момент все той я догонваше , взе той се обясняваше.Нека му покаже любовта си , за да е по-смел и той.
За мен Ферит знае , че иска Сейран , но не е сигурен колко тя го иска и не смее да действа.
Отделно , уважава Кака , може да я всякаква , но за него е била сламката за което се е хванал като се е давил.Искя да я остави , но знае че ще я нарани , интересно ми е как ще представят този момент.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 09:35 от Marbellaa

# 475
Добро утро,
Честито внуче!
За серияла аз съм със смесени чувства.
Лично на мен ми хареса, когато Ферит откри Сейран и крещеше, че я обича, тогава толкова силно си пролича, кой е смисълът на неговият живот. Изглеждаше като мъж, който губи жена си, а не бившата си съпруга ❤️
Всички сцени в болницата той се държа като съпруг, а не като приятел. Което също беше много типично за неговият образ. Действието му към Дияр, бяха по скоро нескопосани и приятелски, а не като на мъж който съжалява, че е оставил жена на сватбата им, макар че го твърдеше. Като цяло образа на Ферит, беше типичният негов, с изключение сцената в стаята, това беше постъпка на незрел мъж, като видя Дияр на терасата и как се заобеснява, е това ми беше в повечко.
За Дияр, честно казано накараха ме малко да се опитам да вляза в нейните обувки, жената не е никак глупава, вижда ги нещата, усеща ги, но не иска да ги приеме, просто я боли и актрисата лично на мен успя да ми предаде това усещане, като жена поставена да е трето колело там където не и е работа.
А за професията и хубаво е че вкараха този казус с жените, стига само луди искащи да убиват др жени. Аз не се подразних от факта, че се застъпи за Сейран. Тя постъпи както се надявам, ще постъпят повечето жени в този свят след като човешко същество е било малтретирано по един или друг начин.
Мисля, че сценария върви в посока, Дияр да вземе решението за раздяла. Отново др ще решава вместо Феро бей, няма да му дадат тази възможност.
Сейран не искам да я обсъждам даже, тя ми е извън героя си отдавна, има моменти в които е центрират, като сцената с майката на Синан, но не са много.
P.S.
Грешка или невнимание е че Дияр каза коя година е? Каза 2024 сме.. как 2 години минаха тогава
Миналият път писах за картите, как ще си ги изиграят, е не мисля че този епизод беше най-правилният ход.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 10:00 от K_I_V_

# 476
  • София
Iv32, май Афра го ощипа хахахах

Той малко ли я щипа на сцената в колата миналия сезон Joy

Съгласна съм с Marbellaa, Ферит много добре знае какво иска, но за момента няма време да реши как да се измъкне от ситуацията. Дори не го е осъзнал напълно според мен.
Аз много харесах сцената с "Обичам те", той го каза в момент, в който хем знаеше, че тя не го чува, хем беше толкова притеснен, че действа първосигнално и искрено.
Физиономията му, като дядото на Дияр каза, че все пак сватба ще има, как му изчезна усмивката, пак се душеше. Цяла серия не се сети за кака, докато беше около Сейран. Просто трябва да се осъзнае. Той подсъзнателно е много добре наясно със себе се. Дори сякаш не опитва да се самозаблуждава толкова, както го правеше Сейран със Синан. Просто леля му дава това, което не е получил от семейството си. Като добавим и как го манипулира, да видим какво ще направи.
Не съм съгласна, че се опитват да я избелят. Тя помага с нейни си цели и задни мисли. Специално на сцената в хотела аз качвах клип, много добре се чува в тяхната стая е тя спира Ферит, като му казва, че нищо не чува.
Още по време на серията започнаха да коментират в Х, че Дияр помага на Синан. За мен това е единственото логично обяснение да покажат толкова подробно, как тя се качва в стаята. Той е отвън и гледа.
Бирсен не я знам, вчера цял ден внася смут, ще видим дали е вярно, но неговата линия не е завършена, ако изчезне просто така.

# 477
Диче , честито внуче. Живи и здрави,и много радости 🍀. Да и аз така мисля , Мистери относно Дияр,че дава всичко,което той е искал от семейството си. Но и все пак не е ли вече време да се чукне по главата и да си каже нещо. Не ми хареса как вкара Сейран в коренно различна стая ,та това не е тяхната стая СейФер-ската ,ми стаята дето се е търкалял с Дияр. И като влезе кака през терасата 😂. Е поне стълбата да беше махнал Феро. Много ми бяха сладки СейФер в стаята. И с това ощипване 😌

# 478
Добро утро! Дичка, честита радост, да е с много късмет Виктор!🍀🍀🍀
Епизода не ми се коментира, защото ще трябва да коментирам Дияр, тя беше във всяка сцена почти. 
За СейФер и образите на ГГ, ами Ферит поне прилича на стария Ферит, но Сейран е неузнаваема. Страхът я принуждава да последва Ферит в ялъто, добре, но трябва ли да се държат толкова близко, ръка в ръка, погледи и т.н. Как не си помисли Сейран, ей, този мъж не е мой, бивш ми е, има си любима, ще се жени за нея, аз какво правя тук,  каква съм аз за този мъж?
Не го приемам това поведение, каквито и причини да има за него. Не познавам някой да толкова близък с бившия си, и това да е нормално.
А пък тримата с Дияр са ми направо картинка.
Харесва ми Казъм, Суна и Абидин, имаше много добри диалози.

# 479
Добро утро, мацки!🫶
Рейтингът! 🤘

Общи условия

Активация на акаунт