Отговори
# 525
  • София
Викам си, това ще е първия епизод, който ще гледам от дълго време насам. Влизам в темата, чета ви, и си викам, няма да е и този. Smirk

# 526
Сори момичета! Сцената на Феровата леля не е била случайна! 🙄

https://www.instagram.com/reel/DBld1vSIJiN/?igsh=MTh3aW9kMW10ODNpNA==

# 527
Дичка честито бебче да расте здраво и щастливо 🥳

# 528
Цитат
“ Онур цял живот е искал да бъде сценарист Simple Smile))
Господ да дава търпение на всеки, който гледа новия сериал.”
😂😂😂

# 529
Викам си, това ще е първия епизод, който ще гледам от дълго време насам. Влизам в темата, чета ви, и си викам, няма да е и този. Smirk
Ох същото е и при мен, виках си айде пускам го....после размислих. Grinning

# 530
И аз така, но с предния епизод, викам си уау, да видим развитие и ... До тук, но поне от дистанция мога да кажа, че Дияр е доста егоистично прикрита, особено в стаята с двамата, просто едва се владее. По този начин иска са задържи Ферит, погледа й я издава, гори студен негасен огън в него. Какво ли трябва да ти е в главата да се намъкваш дето нито ти е място ни те желаят. От малкото изгледано това генерално, всичко др. Пълнеж

# 531
Дичка, честита ви радост! Живо и здраво да бъде малкото юначе! Да бъде орисано с много късмет, със смелост и дързост! Да расте в любов, уют и най- нежни грижи! И понеже си имам едно скорпионче вкъщи знам, че ако поискат и решат, могат да покорят всеки връх! Wink
 След малко смятам да се посветя на новата серия и ако ми хареса, ще се включа. Ама като ви чета...май няма.
 Аз определено бях останала с, явно погрешното, впечатление, че кака е икономист. Това ми дойде от сцената във фитнеса, където Ферит, разглеждайки листовете, върху които тя работи, каза "планове за плащане". При тази фраза аз правя асоциация с финансит, не с адвокат. Явно е имало и други подсказки, че кака е адвокат, но аз съм ги пропуснала, за което се извинявам.
Все пак ми е странно бившата съпруга да се съгласи да я представлява и защитава бъдещата такава, но какво ли разбирам. Живеем в модерни времена, където и брокер на недвижими имоти не можеш да си намериш, ако не е бившият ти.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 17:40 от Fi79

# 532
# 533
Сутринта изгледах епизода с руски субтитри и много ми хареса 🤗🫣🫣...

А дали може линк да си догледам пропуснатото, защото снощи ми прекъсна Интернета по едно време?
Ето тук гледам обикновено 🤗
https://turkrutv.net/zimorodok-80-seriya.html

Благодаря!

# 534
И аз изгледах епизода
Като фенове на Сейфер естествено,че искаме всички странични около тях да изчезнат мигом и без остатък
Но,като обикновен човек,ако съм им съсед,роднина,или приятел,в никакъв случай не бих била на страната на Сейран спрямо Синан
Не бих искала някой да се възползва от моя син,приятел,брат,роднина,до степен,че да се омъжи за него само и само за да се предпази от неугасналите си чувства
Не бих искала някоя прекрасна мома да подлуди моя син,приятел,брат,роднина до степен такава,че да не вижда нищо друго,освен нея
Дебело искам да подчертая,не говоря за Синан и неговите постъпки,говоря за жената,която се възползва от него и от чувствата му
Аз се радвам,че Ферит не постъпва като Сейран.Радвам се,че той продължава да се държи с Дияр джентълменски,с необходемото уважение
Сейран и Ферит не са се разделили вчера,те са разделени вече две и повече от две години
И затова не разбирам как искаме с лека ръка /и повече ли щяхме да го уважаваме/,той да захвърли жената,с която предната вечер е стоял на сватбената маса
Тези двамата едва си казваха добър ден до случилото се,че да искаме моментално да се съберат
Освен това,някой чу ли Сейран да казва,че иска да си върне Ферит?Че още го обича?Че съжалява,че го е изоставила?
Аз тези думи не ги чух. От цялата серия видях и чух Ферит,който крещеше,че много обича Сейран,видях и чух той колко много се страхува и притеснява за нея,но също така видях,че те двамата имат стари спомени,но никой не каза,че ще изградят нови спомени заедно...
Смятам,че още е много рано и точно това развитие е необходимо,за да изкристализират всички скрити и притаени чувства
Всъщност,всеки е наясно със собствените си чувства,но не е наясно с чувствата на другия
Не мисля,че Ферит има някаква вина на този етап от развитието на сюжета
Той изпълнява дълга си и дадената си дума към жената до него,защото той беше пропъден от живота на Сейран
Тя му каза много ясно в миналия епизод,че след него не може да бъде с друг мъж,но не му каза,че иска да бъде само с него.А точно тук се рие разковничето за тяхното събиране отново
Аз много бих искала Диар сама да се откаже от Ферит.В никакъв случай не искам той да я гони,или да я лъже повече
Защото,ако го направи,ще заприлича на Сейран и нейната постъпка спрямо Синан
Една мисъл ми мина през главата,докато гледах...Сейран не иска да отиде при хората в особняка,т.е при Корхан.
Ама то,кой остана от Корхан там-Ифа и Орхан.На Орхан не му пука,значи само Ифа
И какво толкова като Ифа е там?Едно кимване с глава и ще е изхвърчи от къщата.Не знам какво толкова се плаши Сейран
Разбира се,още не се знаеше за пристигането на Халис ага....
Бавно,стъпка по стъпка се развива това действие,няма го ритъмът от предните сезони и затова ни е някак различен и непознат

# 535
  • София
Тук има клипче зад кадър как Дирен пее, много е хубаво и снимки от предложението за брак на Есме

https://x.com/yalicapkinieng/status/1850176177115193613

# 536
Сейран, като се е възползвала от Синан (макар и той да знаеше, че тя обича Ферит, че и се съгласи да се ожени за нея) трябва ли да я трови, защото поиска развод и разбра, че тя не иска да е с него....велико отмъщение- като не си с мен, няма да си и с друг....

# 537
Тук има клипче зад кадър как Дирен пее, много е хубаво и снимки от предложението за брак на Есме

https://x.com/yalicapkinieng/status/1850176177115193613
Аз дебело подчертах,че не коментирам действията на Синан..Т.е.,да не.бъркате поста ми за защита на Синан

# 538
  • Яко в Матрицата...
Как се разглежда една връзка само от едната страна? Другата къде е била по това време?

Връзката се прави от поне двама души. Сейран може да се е заблуждавала, може да е искала да използва Синан, за да превърже душевните си рани, може да му е предложила брак, но да питам през това време къде беше въпросният Синан? И не беше ли той този, който настоя за бърз брак, и не беше ли той този, който я постави пред свършен факт? Отделно - това, че сега Сейран иска да поправи грешката си, да освободи Синан от нещастен брак, означава ли, че той трябва да я трови?

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 18:43 от Reni 🧿

# 539
Рени,предполагам,че постът ти е за самия Синан
Защото аз не съм коментирала неговото поведение
Аз съм до там,където Сейран предложи брак и след това щастливо размахваше свидетелството за брак.И къща си търсеше,да живее щастливо в нея с мъжа си.
Какво е правел Синан не ме интересува,той не е обект на моите наблюденията

Общи условия

Активация на акаунт