Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 613
  • 763
  •   1
Отговори
# 315
+1 и от мен за SOS бустера на Eveline

# 316
На Еvelin използвам серумите 3в1 или 5в1, перфектна работа вършат като основа за спирала.
Даже на моите не особено гъсти или дълги мигли. Само 8в1 не харесах - на два пъти купувах, от две различни места и все беше сух. Може и да е добър продукта, а аз да съм случила стари бройки, но се отказах да го купувам.

# 317
Мисля, че този праймър го спряха. Иначе и аз го ползвам, имам и един в запас.
Хвърлила съм око на тази основа на Мейбълин:
https://shop.lillydrogerie.bg/maybelline-new-york-lash-sensation … r-za-migli-537198
Моите мигли също са рехави, пробвах една опаковка Бонилаш, сякаш ефекта беше временен, докато го ползвах. Сега съм взела на Алверде някакъв кофеинов серум, мисля че беше.

# 318
Като казахте Evelin - повечето ми декоративна козметика е от тази марка. След няколко успешни опита с различни техни спирали, си взех очна линия, молив за вежди, хайлайтър, палитра със сенки. Много са им хубави нещата, а спиралите им са по-сполучливи от Maybelline и Catrice, а са на цени около десетина лева от makeup или Notino.

# 319
Аз от Бонилаш никакъв ефект нямах, освен лекото лютене като си намажа миглите. Нито пораснаха, нито се сгъстиха.

# 320
  • София
Може ли да препоръчате молив за водната линия? Трябва ми нещо, което да е "бетон".

# 321
# 322
  • София
Оф, тях трябва онлайн да ги поръчвам, щеше ми се да мога да взема директно

# 323
  • Deutschland
След пандемията не се гримирам, но Импала не бяха ли навсякъде по козметичните магазини? Имаха и пудра и лакове май.

# 324
  • София
Не, почти ги няма. Търся нещо, което да взема лесно.

# 325
  • Deutschland
Аз на Golden rose ползвах, но не знам харесваш ли нещата им.

# 326
  • София
Ако моливът е "бетон", значи харесвам. Simple Smile

# 327
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз имам този

В сиво също го имам. Ок е, не дразни
Отдавна ги купувах, не знам още ли са актуални.

# 328
  • София
Оф, тях трябва онлайн да ги поръчвам, щеше ми се да мога да взема директно
Kiko и Seventeen имат моливи, които изглеждат точно като на Импала. Но са една идея по- плътни и по- меки. Засъхват перфектно и не мърдат особено. ~15 лв

https://m.media-amazon.com/images/I/41Eo59AFhwL.jpg

# 329
  • София
А, идеално значи. С една отиване до мола, ще мога да видя всички Simple Smile

Не знам защо на Кико почти нищо не съм ползвала. Все бързам, все подминавам магазина им...

Общи условия

Активация на акаунт