Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 644
  • 763
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Къде има на Мейбълин намаление?
Не ми излиза ДМ live

# 391
Не ми излиза ДМ live
За нас няма. В Германия от календара това се пада.

# 392
ДМ в България са откровено нагли. В Германия цените на ТЕХНИТЕ МАРКИ са по-ниски от тези тук, имат по-голям избор и дори с промоциите са на светлинни години от тук...

# 393
  • София
Не ми излиза ДМ live
За нас няма. В Германия от календара това се пада.
Благодаря за бързия отговор, буквално съм пред щанда на Maybelline. 

Няма да се възползвам от намаления на продукти, от които нямам нужда. И това с точките е уж мотивиращо, но похарчените пари за неща, които не ми трябват, са повече от намалението с точки

# 394
За добро или лошо, на голям пазар (в случая - най-големия в ЕС, а и местен за марката) е по-лесно да се правят отстъпки.
На мен като клиент обаче ми влияе демотивиращо да ме залъгват с някакъв коледен календар и накрая наградата да е "участие в томбола". Спокойно можеха да направят талон за отстъпка 20% за 1 бр. конкретен крем, фон дьо тен или препарат за миене (всеки си взима каквото му трябва), а не за цялата марка и така да е истинска печалба, без да се ощетяват драстично като фирма. Подобен е принципа в Лидл.

Все пак се надявам, че ще изскочи и нещо хубаво в календара.

# 395
  • Пловдив
Напомням за лайфа на dm днес в 18 ч.: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/services/klientski-programi-i-uslugi/dmlive

# 396
Elizabeth Arden имат готини парфюми, ще гледам лайва да видя какво ще предложат. А парфюми на Avon май не съм виждала в дм? Или не съм обърнала внимание?

Днес в календара - намаление на Ми Аманте. Има ли някой добра препоръка за техен продукт? Не знам дали съм виждала в дм физически магазин техни неща. По принцип нищо не ми трябва, оглеждах се за серум за скалп последно.

# 397
Elizabeth Arden имат готини парфюми, ще гледам лайва да видя какво ще предложат. А парфюми на Avon май не съм виждала в дм? Или не съм обърнала внимание?

Днес в календара - намаление на Ми Аманте. Има ли някой добра препоръка за техен продукт? Не знам дали съм виждала в дм физически магазин техни неща. По принцип нищо не ми трябва, оглеждах се за серум за скалп последно.
Харесвам крема розовия, косата ми е плътна и дълга, небоядисвана и не ми трябва кой знае какво. Имат хубав серум за растеж и ампули, но доколкото виждам, тях ги няма в дм(каква изненада). В сайта на марката пускат по-добри намаления, тази отстъпчица от 20% е много смешна..

# 398
Аз харесвам крема на Mi Amante, както и черният шампоан.

# 399
  • Ланкър, планините Овнерог
Кремът на Ми Аманте едно време, още като беше я шишенце с помпичка, беше по-хубав. Може би 3-4 съм изхабила, но последният ми беше възтежък за тънката ми коса. Нещо са му променили и скоро не мисля пак да го взимам.

# 400
  • София
Съгласна съм с горното мнение. За мен има голяма разлика между крема в шишето с помпа и този в тубичката. Моята коса ги приема като различни продукти.

# 401
Днес в календара пак е томбола…

# 402
  • Deutschland
Когато фризьорката в България ми слага Ми аманте, косата стои супер. Аз не мога да нацеля точното количество. Едната го слага на мокра коса, колежката й на суха.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 15:13 от Фрау С

# 403
Поне пуснаха нови талони в приложението.

# 404
  • Пловдив
Здравейте, може ли да се комбинират отстъпките от талони с този талон за 15% за рожденик?

Общи условия

Активация на акаунт