Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 534
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
Като цяло едни 90% от нещата на Балеа не струват. Не знам защо още се подлъгвате. Има и разни изключения и попадения за останалите 10%.

# 571
Ееее туити доста си крайна ..има си и попадения особено в лимитките ...

# 572
Аз към лосионите за тяло на Балеа вече съм много скептична. Имат хубав аромат, но не се задържа, нито хидратират и попиват поне при мен.
Геловете им за бръснене са топ 😁

# 573
Ееее туити доста си крайна ..има си и попадения особено в лимитките ...
Толкоз, 10% Grinning

# 574
  • Deutschland
Хубавите им неща са лимитирани. В основния асортимент няма нещо, което да си заслужава, освен маските за лице и плекс серията, но и нея я развалиха.

# 575
  • София
Аз съм доволна от крема за ръце с уреа.

# 576
На Балеа , след много грешки и изхвърлени опаковки , купувам само душ гелове и течни сапуни. Струват 2 лв. и правят това което се очаква от тях. Лосион , крем за тяло и подобни съм се зарекла да не купувам 😂 няма такава гадост …

# 577
  • София
Има един крем за тяло на Балеа, който е страхотен - лек, ароматен, подхранващ.
На мен лично ми напомня за Alien.

# 578
Преди години много купувах този лосион, после изчезна и виждам, че сега пак е наличен. Не знам дали не са го развалили, но преди бях много доволна от него. Ароматът беше чудесен и хидратираше много добре.

# 579
И аз го харесвах този, но той е с по-различна консистенция от обикновените лосиони на Балеа.

# 580
Да, така е, но ми харесва. Мисля да си го купя тези дни и ще споделя дали има промяна спрямо преди да го спрат.

# 581
Също го имам този и съм много доволна. Икономичен, с лек аромат и попива бързо на моята кожа.

Balea според мен си имат много попадения, не само при лимитките, просто е дразнещо че не поддържат асортимент.

Освен сапуните, душ геловете и маските за лице (любими) харесвам измивните гелове за лице (много нежни), med sensetive серията, кератиновата серия за коса маската и нощния серум и някой балсами за коса.

Има един крем за тяло на Балеа, който е страхотен - лек, ароматен, подхранващ.
На мен лично ми напомня за Alien.

# 582
  • София
Аз съм доволна от серума с хиалуронова киселина от серията им Beauty Expert.

Някой ползвал ли е маслото за сваляне на грим?

# 583
Много е хубав този лосион на Балеа, заради маслото, скоро не съм го купувала. Видях, че и крем за ръце са пуснали.
Имат попадения определено, аз също се дразня, че нещата които харесам са лимитирани или пък често нямат наличност.
Както е със серията за кестенява коса. Балсамът много ми харесва, такъв блясък придава.

# 584
Janice благодарение на теб си купих серума на Alverde и на моята мазна кожа пасна просто чудесно!

Общи условия

Активация на акаунт