Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 518
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
  • Deutschland
В тази тема ли писахме за Revolution? Снимах каквото има при нас, взех серум само. Сетове няма

# 631
Момичета, този ли беше много хвален дезодорант в темата и беше изчерпан доста време?

# 632
Janice наскоро си го взех. За първи път си взимам някакъв дезодорант на Balea. Мирише много хубаво и дълготрайно.

# 633
  • Deutschland
На този му смениха май изцяло дизайна на опаковката и не знам как е. Аз имам две бройки от стария вид. Хубав е много.

# 634
Благодаря за мнението, момичета, ще си го взема.

Имам един въпрос, тези водни спрейове за какво точно са? Като дезодоранти ли ползвате под мишниците или пръскате по тялото?

# 635
  • Deutschland
По лицето в жегите пръскам. Не се гримирам, но ползвам кремове, серуми и така, но при 40 градуса и жестока влага, нямам избор. Винаги нося в чантата по една бутилка.

# 636
Janice_ ,този с божур и люляк го имам.
Пръскам си сутрин и вечер лицето преди да намеса продуктите си за лице.

# 637
  • Mediterraneo
Това е като термална вода вероятно. Аз свърших една на Авен, сега съм взела някаква огромна бутилка на друга марка, сигурно 2 години ше я ползвам. И аз пръскам лятото постоянно, само дето сега това шише няма да мога да го нося в чантата.

# 638
Използвам тези спрейове на плажа, като е много горещо за разхлаждане, не се кисна нон стоп във водата. В градска среда не, защото после ги усещам на кожата, все едно някакъв слой остават. За мен не са като термалната вода.

# 639
  • Mediterraneo
А, може, може, аз само се зачудих какъв е този продукт, не бях срещала досега.

# 640
Ползвам ги на плажа и като завърша грима пръскам отгоре- блендва ми всичко.
И аз поръчах Революшън сета, мерси.

# 641
Така изглежда сега

# 642
Някой може ли да сподели мнение за една от двете серии на Нивеа? Тези за тъмни петна вършат ли работа?
И най-вече ме интересува дали за смесена кожа са подходящи - да попиват бързо и да не лъщи след това.

и

# 643
  • Пловдив
Oт показаните копмлекти съм ползвала серума от първия комплект, а дневния крем от втория ползвам в момента. Попиват бързо, с приятна консистенция са. Серумът го ползвах лятото, защото е по-лек /и аз съм със смесена кожа/. Добре ми понасят и сигурно пак бих ги купила.

# 644
  • Сливен
Втория комплект ще ти е тежък,майка ми го ползва на 70 години е със суха кожа и е доволна,аз съм със смесена и ми идва тежък дневния,от нощния обаче съм доволна,сутрин кожата ми е много мека.

Общи условия

Активация на акаунт