Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 442
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
Пишете им, сигурна съм че ще го оправят. В много сайтове ми се е случвало да няма подробно описание на състава, примерно последно makeup (което затвърждава мнението ми, че робот им го прави).

# 76
  • Deutschland
Катнис, в Германия евентуално някой шампоан може да се намери. Млякото за коса и онова 5 в 1 се изкупуват на мига.

# 77
Не успях нито един продукт да намеря в града, в който бях. Гледах и онлайн в приложението и на място в близките магазини. Взех шампоан плюс балсам от нашумялата серия Oriental Magic със смокиня. Маската е много хубава и още я ползвам:

Ще търся в нашите магазини тези дни, млякото за коса бих пробвала.

# 78
Момичета и аз вчера не открих лилавата серия и накрая се оказа на самостоятелен щанд до касата и то някак отзад, съвсем случайно я видях. Та се оглеждайте повечко или питайте продавачките. И с други серии ми се е случвало, издирвам ги из целия магазин, а накрая самостоятелно заврени някъде Simple Smile Аз взех млякото и серума.

# 79
  • Deutschland
И тук бяха на отделен щанд. Ще следя и за вашите отзиви и дано ги пуснат пак и тук.

# 80
  • Пловдив
Не знам...не ме съдете, ама...вече си мисля, че вътре е една и съща течност в различна опаковка. Най-много аромата е различен. Това от моя опит с шампоаните. Така и не открих моят.

# 81
Ами, аромата поне е хубав на тази серия Laughing Ще ги видя по-натам как ще са, че имам 100 такива продукта за коса. Simple Smile

# 82
  • Mediterraneo
Не знам...не ме съдете, ама...вече си мисля, че вътре е една и съща течност в различна опаковка. Най-много аромата е различен. Това от моя опит с шампоаните. Така и не открих моят.

Аз мисля същото за постоянно изскачащите нови серии дрогерийни продукти. Особено пък с шампоаните съм много внимателна и някак залагам на изпитаното, не се хвърлям на всяка нова опаковка.

# 83
На мен серията със смокиня много ми хареса миналата година. Купих си от нея балсам и масло за коса (маска). Много хубав аромат, хидратират добре, за мен са чудесни за цената си. Но ме ядосва, че хубави продукти на Балеа са често лимитирани серии…

# 84
  • Deutschland
Аз купувам вече n брой пъти лилавия хидратиращ на Елсев. Последният обаче беше абсолютна катастрофа за косата ми. По-суха никога не е била. Не го ползвам само него, разбира се, редувам с други. Явно и там са развалили състава.
Никога не съм ползвала само един, единствен и да кажа да, Той е. Дори и да има уау ефект, просто в един момент ще ми писне.
Мисля, че и уж натуралните шампоани не влияят добре на косата ми, все едно не е мита. Нямам идея защо. Сега гледам, че при нас в един магазин са пуснали шампоани под формата на сапун на Ogx на колосалната цена от 89 цента, ще пробвам и такъв.

# 85
И аз към шампоаните съм по-предпазлива, но от любопитство пробвам травъл опаковки. Иначе от балсамите и маските на Балеа нямам оплакване. Но моята коса не е боядисвана (от време на време ползвам моя цвят оцветяващ шампоан), не я изправям, даже сешоар рядко ползвам. Суха и къдрава е, обаче няма нужда от силни продукти.
Да, за съжаление хубавите неща или са лимитирани или не стигат до българския пазар.

# 86
Фрау, може би няма СЛС в състава на продуктите, които използваш (с натурален и био състав). Ако косата ти не е привикнала с тях има ефект точно на немита коса.
Иначе аз използвам общо взето 2-3 вида шампоани - няколко вида на Доори, шампоана на Роза импекс против косопад и един на Milkshake, който взех за 40 лева цял литър, оказа се хубав.

# 87
  • Mediterraneo
Как рискуваш да затвориш 40 лв в литър шампоан? Ако е нещо пробвано и доказано за моята коса, да, иначе ми се свидят тези пари за нещо, което е възможно да не проработи при мен.

До каква степен се запасявате с продукти, като стана въпрос за лимитирани серии?

# 88
  • Пловдив
Аз запаси нямам...и ме давам 40кинта за шампоан твърдо Grinning

# 89
До каква степен се запасявате с продукти, като стана въпрос за лимитирани серии?
Имам от всичко по много... Дезодоранти сигурно 10-15, шампоани ... пак толкова. Душ гелове поне 10. Не правете като мен! Blush Дори не са лимитирани, просто да има когато свърши текущия флакон.

Общи условия

Активация на акаунт