Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 523
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Аз рядко оставам без това на Балеа, при положение че дори нямам DM тук.

Пристрастена съм към аромата му, консистенция, нанасяне, попиване, хидратиране, всичко му харесвам на продукта.

Честно, искрено ти завиждам, защото много го харесвам този крем, а тук го няма отдавна. За мен е  по- добър от крема с лилавата капачка. По-плътен идва и през зимата ми беше много добре с него. Но го спряха, както спряха и един друг, с червена капачка и аромат на японски вишни и още нещо. Сигурно е глупаво, но се дразня когато спрат нещо , с което съм свикнала и съм доволна.

# 601
  • Deutschland
На мен само Dove не ми изсушават кожата.

# 602
  • Mediterraneo
Ау, верно ли са спрели ванилията с кокоса??? Имам половин кутия още, сега ще я пазя като очите си. Щях да пращам майка тези дни до ДМ за някакви неща и да ми го вземе пак, че ми е тъкмо за зимата Sad

# 603
В немския ДМ го има наличен онлайн, може и тук да се появи, просто да е изчерпан.

# 604
Мацки, минавам да ви инфлуенсна за тези гланцове. Няма такъв бясък. Ня-ма! Великото червило на Dior, пасти да яде. Това блести 10 пъти повече и не се трие. Т.е. и да го изтриете, блясъците остават. Много са ситнички, не се усещат изобщо. Абе... прекрасни са! Ето клипче, защото аз не мога на снимка да му уловя ефекта, и форумът допълнително разваля снимките. В Нотино има 3 от 4-те цвята, в Лили и ДМ - само номер 1.
https://www.instagram.com/miabgalvan/reel/C-Ql4-HSnEa/
Това е номер 3
Скрит текст:

# 605
Това и аз го взех, ама не съм го слагала още, че имам мнооого наотворени. Ще се намацотя още утре с него 😉. Аз сега ползвам тинта на есенсес и олиото. Харесва ми комбинацията. Но ще пробвам и този.
Аз си взех една кутия от Аморебокс нещо такова беше. Ще видя дали точно така се казваше, кутията за септември за 20лв и съм много приятно изненадана.

Тези плюс паучове за очи на NL beauty, ама тях веднага ги лепнах. Доволна съм и за втори път си поръчвам от такъв тип кутии. И първият път бяха супер готини неща.

# 606
  • Асеновград
Инфлуенсна ме за този глос DiaMia. Ще го поръчам следващия път пт нотино че само за него доставка няма да плащам, или ако го видя другаде. От блестящите червила пробвах това на Кико, само че ми се стори ме бързо се изтри, а и е някак за вечерно излизане, не е за парка с детето хаха. А глосчето е по ежедневно. Ще го потърся определено.
Иначе тази кутия на Аморебокс е великолепна! Особенно за цената си. Те са нови и се опитват да се докажат измежду другите кутии, та си мисля че в началото сега особенно ще са им все такива хубави. Пропуснах я аз обаче защото съм затрупана с козметика и гримове в момента.

# 607
То това им е кутията от септември месец и сега е намалена на 19.99лв, аз я поръчах само заради околоочния крем, но и пудрата е страхотна.

# 608
Дами, коя беше препоръчваната гъбичка за грим? Тази на Ebelin ли?

# 609
  • София
Тя и на Аура.

# 610
Здравейте, някой съживявал ли е очна линия с писец?
 Изкарах ето тази https://shop.lillydrogerie.bg/oustojchiva-mili-n-dolar-3?qty=1
от запасите ми, но след няколко нанасяние започна да се изчерпва или изсъхва. Това ми е поредната от този модел и винаги са издържали много (нямат изхабяване).
Бях чела за съживяване на спирала с изкуствени сълзи, но не знам дали ще е възможно при очна линия с писец.

# 611
Здравейте,
Търся си кремообразен руж.
Нещо леко и ежедневно и да се намира в DM или Lilly. Grinning

# 612
Да си кажа, че твърдо не съм съгласна с това, че качеството на продуктите на Балеа не е хубаво. Има някои неща, които от години купувам от тях и съм много доволна. Имат чудесни попадения от профи серията за коса. Също така млякото за коса, което преди беше с манго, а от няколко години е с кокос. Имат хубави пяни за бръснене и самобръсначки. Дезодорантите им против изпотяване и парфюмните също са хубави.
Хубави са голяма част от продуктите им, проблемът е, че често хубави неща изчезват или са лимитирани.

# 613
  • Пловдив
Здравейте, някой съживявал ли е очна линия с писец?
Aз! Първо да кажа, че винаги я държа надолу, писецът да е в туш. Като вземе да позасъхва, с клещи вадя писеца и го обръщам наобратно. От другата страна си е същия. Доста им удължавам живота по този начин. Гледах трика в някакви хитринки Wink.

# 614
  • Deutschland
Хубаво ме зарибихте с коледната кутия на Есенс с juicy lips, само дето е изкупена навсякъде в града. По стара традиция лимитките изчезват в същия ден, в който са заредени. Има онлайн, но аз съм в Германия до неделя, няма шанс да дойдат до тогава. През януари няма да ми трябват, защото ги искам сега за подарък. Има единични бройки само.

Общи условия

Активация на акаунт