Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 524
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
Слагаш ли нещо под него? И какъв крем използваш над него? Аз съм си направила скрииншот, защото няколко момичета го бяхте похвалили, но имам толкова запаси, че не съм го взела за момента. Но понеже съм с мазна кожа май ще опитам след твоя коментар.

# 586
  • Сливен
Момичета,дай те идея за серум за суха кожа за жена на 70+,търси според мен хидратация ,не толкова корекция на бръчки,отгоре ще има и крем .

# 587
И аз го позлвам в момента този бариер серум.

Слагам тоник, след това серума и след това слагам слънцезащита.

# 588
  • Mediterraneo
Аз рядко оставам без това на Балеа, при положение че дори нямам DM тук.

Пристрастена съм към аромата му, консистенция, нанасяне, попиване, хидратиране, всичко му харесвам на продукта.

# 589
Преди него слагам от тоника на Skin 1004, след това серума и накрая слънцезащита ако ще излизам, но ако съм вкъщи не слагам слънцезащитата. Кожата е мека, гладка, хидратирана и не ми излизат пъпки от него, защото по принцип ми е доста чувствителна кожата и четох негативни коментари в немския сайт, че някой се изприщват от него, но за щастие при мен няма такова нещо.

# 590
Супер, аз също използвам серията на Skin 004. Много благодаря!

# 591
Ампулата на Skin 1004 ми е любима, вече не знам коя подред опаковка взимам. Като цяло марката много добре се отразява на кожата ми.

# 592
Не отдавна имаше в Barecare 2 на цената на 1. Не само ампулата, ами много продукти, но имам толкова запаси, че се въздържах.

# 593
Момичета,дай те идея за серум за суха кожа за жена на 70+,търси според мен хидратация ,не толкова корекция на бръчки,отгоре ще има и крем .
Розовият крем и серум на Нивеа Cellular Expert Lift
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/nivea-serum-za-litse-cellular-ex … 005800367071.html
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/nivea-komplekt-cellular-expert-l … 005800358185.html
Има и само дневен крем, но е по-изгодно в комплект.
Гледам, че има и крем, на който пише 70+, ама да не се засегне дамата...
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/eveline-cosmetics-krem-za-litse- … 903416049999.html

# 594
Валентина, много се радвам, че ти е харесал! Purple Heart
Аз измивам лицето, пръскам с лавандулова вода, след това серума на Алверде и след него крема на Нютроджина.

# 595
  • София
Ампулата с центела абсолютно нищо не прави за моята кожа.

# 596
Момичета, поръчах лосиона за тяло на Балеа с бадем, ще споделя мнение като го пробвам.

# 597
  • Бургас
Имам и съм използвала само лосиона за тяло на Балеа с уреа. Много ми харесва.
За този с шеа съм чела хубави неща из форума.
Обаче не знаех, че имат с ванилия и кокос! Обожавам аромата!

# 598
Продуктите на Балеа като цяло са слабички. Кремове за ръце и лосиони не са ми достатъчно подхранващи. Балсамите са ми ок, но точно защото нямам конкретна нужда от грижа, а ги ползвам за завършване на измиването, по-лесно разресване и намаляване на наелектризирането.
Лосионът с бадем не е лош, но е с акцент масло. Учудвам се, че някой спомена, че е с деликатна миризма - за мен мирише потресаващо силно (приятно, но силно). Мажа се вечер, на другия ден миришат чаршафи, пижама, всичко. На мен лично това не ми харесва.
Течните сапуни изсушават кожата брутално...
Но пък гелът за бръснене и лентите за кола маска са им много хубави.

# 599
Използвам сапуни на Балеа от години, не изсушават ръцете ми. Мия с прозрачното веро на Денкт мит и също съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт