КОЛЕДА 2024/2025

• 107 142
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мерак ми е и на мен да направя тези алфахорес. Видях ги да се продават в една най-обикновена пекарна това лято в Маями на безумно висока цена. От първа стр ли да си изровя рецепта, в нега ли да търся или някой от вас може да сподели някоя?

# 76
  • Русе
Скрит текст:
Мерак ми е и на мен да направя тези алфахорес. Видях ги да се продават в една най-обикновена пекарна това лято в Маями на безумно висока цена. От първа стр ли да си изровя рецепта, в нега ли да търся или някой от вас може да сподели някоя?

https://ipeychev9.blogspot.com/2019/12/blog-post_23.html

# 77
И моята рецепта е същата, само в крема се различава - "разреждам"  дулсе де лечето (ползвам домашно) с малко маскарпоне, че ми идва много сладко самостоятелно.

# 78
  • Sofia
Нещо за масло на промоция да се чува?

# 79
Защо не пробвате в турските магазини? Качеството е добро и цената е по-ниска от популярните вериги.

# 80
От четвъртък в Билла ще има немско на 6лв/250гр

# 81
Краварката е в Била, но на 8 лв. Егати промоцията.

# 82

Защо не пробвате в турските магазини? Качеството е добро и цената е по-ниска от популярните вериги.

Здравейте,да се включа и аз в темата. Миналата година реших да пробвам турско масло и взех цял килограм от един магазин в Пловдив. Толкова ужасно масло никога не бях помирисвала,даже не мога да обясня този аромат.. Ако някой има препоръка за наистина добро и изпитано бих взела,но от тогава повече не посмях да купя. От промоцията в Била на Монарх миналата година правих всички сладки и беше супер. 😊

# 83
И аз се надявам пак да пуснат Монарх в Била. На сегашната промоция, нещо се оплетох в дните и само две взех. Като пратих ММ за още, се оказа, че промоцията е свършила. Тези дни взех от Лидъл две Саяна, от 250 г, по 5 лв. Но не съм го пробвала.

# 84
  • Sofia
Българските ми понамирисват на мандра, а турското - на овца 😂

# 85
И аз бях улучила едно гадно турско, което дори мухляса за кратко време и повече не повторих.
Ползвам френските, Монарх също съм ползвала и всичко му беше наред с миризма и консистенция, сладките също се получиха.

# 86
  • София
АРЖЕНТИНСКА МАСЛЕНА БИСКВИТА С ДУЛСЕ ДЕ ЛЕЧЕ - АЛФАХОРЕС

https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/11/blog-post_998.html

# 87
  • В светлината на слънцето
Аз изобщо не съм и гледала за масло. Но ще трябва да издебна някоя промоция. От Монарх и ирландските съм много доволна като цяло, никога не е имало гаф с тях. Докато с едно немско преди време си изпатих и смених рецептата в движение, за да спася материалите. Не помня обаче. Но не беше краварката със сигурност.

# 88
АРЖЕНТИНСКА МАСЛЕНА БИСКВИТА С ДУЛСЕ ДЕ ЛЕЧЕ - АЛФАХОРЕС

https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/11/blog-post_998.html
Тези бисквити дали са подходящи за украса с релефна точилка? Надуват ли се много при печене?

# 89
  • Русе
От години купувам само това масло от Лидл и съм много доволен. Нормална цена е 6,49 лв. На промоции между 4.69 и 5,59 лв.

Общи условия

Активация на акаунт