Как се справяте с три или повече деца?

• 4 937
  • 46
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте , аз съм майка на три деца - на 6г , на 11 г и на 13 г......Та така - преди вече 13 г беше голяма борба за първото ни дете....големи проблеми , големи мъки....Е роди се , поотрасна и решихме да си имаме и второ детенце ... Това беше голям подарък за семейството ни - безпроблемно забременяване , износване и раждане...Минаха се няколко години , мъжът ми започна да иска трето дете - обичаше много децата...аз склоних - заради него , все щяхме да се справим - щом сме заедно всичко щеше да е наред. Роди и се и най-малката буболечка....Както при всички имаше и радости и проблеми ...До злощастната 2021 г когато мъжът ми почина...Няма да влизам в подробности как , шокът и ужасът беше голям - както за мен така и за деца...Най-малкият беше едва на 2 годинки , а най-голямото в 4-ти клас.....Трябваше да успея да съхраня себе си и децата си.....Трябваше да се боря - и до ден днешен го правя....Останах сам сама с тримата - без помощ , без подкрепа , без роднини....Та искам да кажа - никога не съм съжалявала за решението си да имам 3 деца , колкото и трудно да ми е сега - винаги има начин да ги отгледаме и възпитаме. Те моята най-голяма сила , подкрепа , мотивация ....Трудно ще е - знам , но няма по-голяма богатство от децата...  И повярвайте ми - всички ще се справите ...

# 46
idi1202, много ти съчувствам. Не си без роднини - децата са ти семейството. Големите скоро ще помагат за малкото и ще ти бъде една идея по-леко. Грижи се и за себе си!

Общи условия

Активация на акаунт