"Дневникът 4" - да отслабнем всички заедно

• 18 079
  • 405
  •   1
Отговори
# 165
Миранда честито ти тръгване на кнатара надолу Hug

Сисинче заинтригуваме с тия тестове, що не пуснеш отделна тема да видиме някой пробвал ли е Thinking

# 166
Танитка сега писах на студиото и ако не ми отговорят до вечерта ще пусна тема.  Simple Smile
Ако само един път се плаща 80 лв ще е супер. От сега почвам да си заделям парички  Simple Smile

# 167
Танитка сега писах на студиото и ако не ми отговорят до вечерта ще пусна тема.  Simple Smile
Ако само един път се плаща 80 лв ще е супер. От сега почвам да си заделям парички  Simple Smile
ОК

# 168
относно студиото, аз някъде бях писала за него, ама не помня къде; познавам хора, които са ходили, но пък при мен има същите резултати и без да ходя; сега съм решила следващият месец да отида на едно прочистване(чиста клизма си е) но пък съм навита;

# 169
Миранди благодаря ти   bouquet Ама виждам и ти имаш добри новини като мен. Ама си го заслужихме, че колко време се бяхме закотвили - аз поне около 2 седмици не мръднах и грам!!!
Тедъ аз никога не съм имала проблем с 00, но вчера беше върха на работа  Crazy чудех се да се смея ли, да плача ли? Днес поне не е така  Grinning
etomira този път си казах, че ще спазвам всичко точно както е записано, затуй "пия" сутрин 1/2 грейпфрут, че японската си я бях побългарила и сигурно затова нямах много големи резултати.
vodka_s_led не бой се и ти ще тръгнеш надолу - виж мен стоях си 2 седмици и кусур без никакъв резултат, даже и нов кантар си купих дето пък ме показа, че съм била всъщност с 3 кила отгоре  Crazy Crazy Crazy

# 170
Здравейте скъпи отслабващи мацки!

Аз ви попрочитам от време на време, макар че не пиша, но и аз отслабвам, бавно, но славно - от както съм родила съм изхвърлила почти 40 кила вече, НО... не мога да избягам от впечатлението, че има две адски подобни теми в този форум...

Дневникът
и
Рицарки на бялото кантарче

Каква е разликата между тях? Чудя се просто... newsm78
Разликата е че в Дневникът сме се събрали все почитатели на бързото,драстично отслабване.Рицарките... предпочитат по- бавното,постепенното сваляне!

smile3506, ами аз като реших да слабея, отворих Красива мама , грабна ме заглавието на "дневникът", харесахте ми и се включих без да зная, че има по-умерена версия на която аз по-принцип съм привърженик. И сега за къде съм? Thinking

# 171
miranda_rs,   love001
crazy tikva сока от натурален лимон ли е или шише лимонов сок?Лимонът има ли въглехидрати?a.nedevd излишните килограми с години ли си ги трупала или изведнъж?Аз моите ги натрупах с трите си бременности.След първата не знаех как да отслабвам,но сега като имам безвъгл.диета вярвам,че ще успея
Ами аз капвам няколко капки от този в шишенцата, защото не ми се занимава да изтисквам лимони, а само топла вода ми е доста гадно  Sick

# 172
Докато си напиша постинга и хоп 6 нови съобщенийца - голяма скорост се развива тук  Laughing Laughing Та прочетох за това студио и ме заинтригува - ще взема да отскоча до бургаския форум да питам дали знаят да има такова нещо и в бургас  newsm78

# 173

[/quote] smile3506, ами аз като реших да слабея, отворих Красива мама , грабна ме заглавието на "дневникът", харесахте ми и се включих без да зная, че има по-умерена версия на която аз по-принцип съм привърженик. И сега за къде съм? Thinking
[/quote]
Прочети малко и при рицарките и сама ще си решиш  Peace

# 174
Дневникът
и
Рицарки на бялото кантарче

Каква е разликата между тях? Чудя се просто... newsm78
Разликата е че в Дневникът сме се събрали все почитатели на бързото,драстично отслабване.Рицарките... предпочитат по- бавното,постепенното сваляне!
Iggiberry въпроса ти е малко излишен. Ако беше чела в началото щеше да разбереш каква е разликата....
smile3506, ами аз като реших да слабея, отворих Красива мама , грабна ме заглавието на "дневникът", харесахте ми и се включих без да зная, че има по-умерена версия на която аз по-принцип съм привърженик. И сега за къде съм? Thinking

Като автор на темата, нека се намеся и аз с мир  Peace НИКЪДЕ не сме казвали, че ''Дневникът" е драстичен или недрастичен режим  Peace Това е тема за всички желаещи да се включат с борбата с килограмчетата. Драстична диета или не изборът на всеки е строго индивидуален  Peace Тук сме, за да се подкрепяме и да успеем всички заедно, независимо кой какъв режим прилага  Heart Eyes

П.С. Четете уводната част все пак, моля ВИ  Peace

# 175
Благодаря ви момичета за милите и окуражителни думи!На Миранда и на всички!
Точно от това имах нужда!Още повече,че сега ми е момент и психически съм настроена за отслабване,защото при мен няма ли я тази настройка нищо не се получава!
ама не ядох да знаете и след като ви чета още повече се амбицирам!  bouquet
Щом имам ината и вашата подкрепа ще успея!

# 176
за себе си да кажа-пиша тук защото се чувствам разбрана ,получавам подкрепа и кураж когато имам нужда !
с момичетата се чувствам като в едно голямо семейство!

# 177
  • София
sisin4e,
преди 3 години моя близка от Бл-д си прати кръвчицата, чрез известна кл.лаборатория, до Швейцария. Цената беше неприлично висока- около 1600 лева  Mr. Green  #Crazy

Но ефекта беше поразителен!!!!!
Най- големия майтап бе, че тя пълнее от ябълки  newsm78
Естествено и от разни други неща, но за ябълките щях да падна  #Crazy

Свали, за около половин година - БЕЗ ДА СЕ ОГРАНИЧАВА тридесетина килограма Peace

Просто ми е безумно скъпо такова нещо, та живо се интересувам от инфото, което ще ти дадат  Praynig Praynig Praynig

Пиши тук ако пуснеш нова тема  Praynig  Hug

# 178
  • София
Момичета, сгафих!! Моля да ме линчувате ... Изядох една бисквита и две блокчета черен шоколад.. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Лошо ми е, коремът ми се поду, боли ме, искам да умра!!! И се чувствам толкова виновна!! Cry Cry Cry Cry Cry Cry #2gunfire #2gunfire

# 179
Етомира, МЦ е виновно(нали не бъркам?). Временно е , после пак ще си влезеш в режима. Някъде четох, че ако шоколадът се яде до 10 ч сутринта, се разгражда като енергия и не се трупа. Гледам предимно тогава да хапвам по малко, но не всеки ден.
Ще ходя до Хеликон , да видя там рецепти за разделно хранене. В готварския са разкошни, но ми се иска и на книга да ги имам.
За вечеря правя вкусни гъбки с ориз и свежа салата. Много обичам гъби , приготвени всякак.

Общи условия

Активация на акаунт