Червените флагове при мъжете

• 28 016
  • 884
  •   1
Отговори
# 630
Е, разни малки идиосинкразии наистина може за един да са дразнещи, а за друг умилителни, ама повечето жени тук писаха, че имало универсални червени флагове, и списъкът е цял лакът дълъг.

И като гледам колко разводи и раздели има, ще кажеш, че жените тези червени флагове въобще не ги забелязват. Или пък ги забелязват, ама решават все пак да го вземат, понеже Брад Пит и Джордж Клуни вече са заети, та няма как.

# 631
  • France
С малки изключения намирам, че списъкът е съвсем акуратен

# 632
Аз съм попадала като цяло все на читави мъже, тези, които не са били читави, съм ги усещала на първия месец. Та от читавите сега като се замисля, все са имали от изброените червени флагове като криминално минало и т.н. Много е важно в какъв контекст е флагът (изключвам крайности като наркомании, зависимости, секти и т.н.). Дори, ако говорим за стиснатост, ако е стиснат към другите, но щедър към мен, нямам проблем. При мъжете, поведението към една жена, може да е коренно различно, от поведението им спрямо другите жени наоколо или тези, с които са имали връзка преди (не винаги, но се случва често).

# 633
  • София
Това е като наръчник за млади момичета. (В добрия смисъл)

# 634
  • Далечният изток
Някои флагове не се забелязват в началото, особено като си млада, наивна и никога не си се сблъсквала с определени типажи. Също и като си влюбена... Мен още в началото сигурно десет човека ме предупредиха за бившия, аз не, та не, обичам го, с мен се държеше добре. С времето започваш да забелязваш някакви неща, но пак, любов, деца, хубави минали моменти, прощаваш...
Е, вече от сегашния ми опит и много четене по темата за личностните разстройства, си мисля, че разпознавам хората, но не е изключено пак някой и нещо да ме изненада.

# 635
Странно често се появява "стиснат", а в същото време никой мъж няма да посочи такава причина за червен флаг при жена... Не е ли странно? Навява някак си идеята, че от мъжа наистина се очаква да е провайдър, а не да има равноправна връзка... Малко звучи като "моите пари са си за мен, неговите са за семейството" и ако онзи не го харесва става стиснат?

# 636
Стиснат мъж е, ако не дава на жена си да му харчи парите "превилно".
Стисната жена е, когато тя не иска да си харчи нейните пари.

# 637
  • France
И стисната жена е нещо ужасно. Даже си мисля, че е дори по-зле от стиснат мъж.

Не се сещам за някой от моите партньори да е имал червени флагове. Така че е напълно възможно да има мъже без Simple Smile

# 638
Странно често се появява "стиснат", а в същото време никой мъж няма да посочи такава причина за червен флаг при жена... Не е ли странно? Навява някак си идеята, че от мъжа наистина се очаква да е провайдър, а не да има равноправна връзка... Малко звучи като "моите пари са си за мен, неговите са за семейството" и ако онзи не го харесва става стиснат?

Жената, ако е стисната, е зелен флаг за мъжа, особено, ако харчи неговите пари Simple Smile))))

# 639
Стисната жена се нарича "пестелива" и е зелен флаг Simple Smile

# 640

Искаш ли да ти разкажа какво е стиснат мъж? Стиснат не само за себе си и жена си, но и за децата си.
- Татко, дай ми пари за закуска.
- Искай от майка си.
- Татко, дай ми пари да си купя вафла.
- Нямам дребни, искай от майка си.
- Татко, трябват ми нови обувки, старите са ми вече малки.
- Майка ти да ти купи.
И т.н., и т.н.
Майката купува, плаща, но заплатата ѝ в един момент свършва, иска му пари и започват скандалите къде са ѝ парите и как може да е такава разсипница. В резултат тя взима заеми от приятелки и закърпва някак месеца.
Това представлява истински стиснатият мъж и нито една жена не трябва да ражда деца на такъв.

# 641
Аби, няма хора без червени флагове и кусури, но ако се напаснат, стават красиви фойерверки.

# 642
  • София
Това е егоист, не стиснат мъж.
Освен ако и на себе си нищо не купува - но ако себе си глези, а децата му ходят със скъсани обувки - гнус и половина

# 643

Искаш ли да ти разкажа какво е стиснат мъж? Стиснат не само за себе си и жена си, но и за децата си.
- Татко, дай ми пари за закуска.
- Искай от майка си.
- Татко, дай ми пари да си купя вафла.
- Нямам дребни, искай от майка си.
- Татко, трябват ми нови обувки, старите са ми вече малки.
- Майка ти да ти купи.
И т.н., и т.н.
Майката купува, плаща, но заплатата ѝ в един момент свършва, иска му пари и започват скандалите къде са ѝ парите и как може да е такава разсипница. В резултат тя взима заеми от приятелки и закърпва някак месеца.
Това представлява истински стиснатият мъж и нито една жена не трябва да ражда деца на такъв.

Разбира се, че има и такъв случай, но това е пак отклонение от равнопоставеността. И, с извинение, докатос е стигне до деца минава доста време и жената е трябвало да се усети, че не са в брак. Именно, думата "брак" има някакви старославянски корени и значи "съвместно впрегнати", тоест двамата заедно орат една бразда.

# 644
  • София

Ами нека е червен флаг и за мъжете, кой ги спира Laughing

Общи условия

Активация на акаунт