Червените флагове при мъжете

• 27 990
  • 884
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Комичното е, че се опитвате да изкарате 50- годишна, искаща чанта, смешна, но намирате за напълно несмешно 80- годишна, едвам мърдаща, искаща точно Шанел.

А и тя си има мъж, прилагайки вашата логика, толкова ли няма пари да ѝ купи един парфюм.

Сийке, хич даже не се меся, просто прилагам същите аргументи, които вие давате.
Ти в качеството си на каква се месиш коя каква чанта трябвало да иска. А не се месиш, коментираш си? Еми и аз си коментирам.

Тъничкото осмиване, че няма деца, а иска чанти намирам за грозно. Имала е кофто аборт на младини, не знам дали затова е останала без. Виж, той е останал без най- вероятно защото от години го играе съпруг номер 2 на маминка

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 17:17 от The Catcher in the Rye

# 721
Ти не коментираш, ти директно обвиняваш бабата и сина ѝ. Тяхна си работа. Има пари синът, угажда на когото си иска. За да не угажда на гаджето, явно не си е заработила още Фурлата.

# 722
  • София
Темата е за флагове, казвам какво според мен е флаг.

# 723
  • France
Съгласна съм с Натка, че проблемът е в разликата в отношението. И на мен не би ми било ОК. Иначе разбира се, че възрастната жена има право да иска парфюми и да се пръска с тях. За тези малки удоволствия няма възраст.

# 724
Мъж, който в метрото се втурва да влезе пръв, преди жена, да си затвори очите пред останалите жени и с мъжко рамо напред да си проправи път до единствената седалка.
Ей сега един такъм плейбой, хванал жена си за ръка, не изчака дори да слезнат останалите пътници, почти помете детето ми и се кльопна, заедно с жената на единствените 2 свободни места. Тя се сгушила в него, хванАла го под ръка и го гледа влюбено. Гледам я и се чудя кога е си свали розовите очила, защото не може, просто не може някой с нулева джентълменност да е страхотен партньор.
И на мен липсата на всякакви кавалерски жестове и обноски ми свети в червено. Примерно, влиза възрастна жена в метрото, или бременна вече с голям корем, и гледаш едни левенти с голи глезени и скъсани дънки как си цъкат в телефона и гледат начумерено. Все стават жени да отстъпят място и то обикновено са жени с много торби, по-възрастни. Много неприятно впечатление прави.

# 725
Ти не коментираш, ти директно обвиняваш бабата и сина ѝ. Тяхна си работа. Има пари синът, угажда на когото си иска. За да не угажда на гаджето, явно не си е заработила още Фурлата.
Абе не е то тъй! Виж я бабата, скоро щяла да умре - искам да знам кога точно, че да направя едни изчисления още колко Фурли няма да отидат по предназначение.
Ще взема аз да купя по една чантица - за Catcher и за страдащата, не върви да предлагам от моите.

# 726
  • София
Много си мила, но аз си имам, затова бях призована като публика на монолога колко е скъпо да угодиш, когато не е маман. Тия гадни жени, дето само искат да ти вземат парите, за да си купят... чанти Bowtie

Няма да се учудя, ако иска да купи някоя моя за по- евтинко. Да не се мине.
Един друг льольо така купи очила (верно, не съм ги носила почти, ама все пак..) на приятелката си, защото е 'простo сервитьорка и щяла да се зарадва като дете на сладолед'. Нищо, че са били на някоя друга жена.

Имам и друг случай. Избирах си нещо в един бижутерен магазин. Идва мъж, искащ да вземе подарък със зелен камък. И продавачът започва да му показва. Говорим за сребро все пак, не злато. И той хареса едни обеци, онзи му обяснява с какъв камък са, после едни с изкуствен камък и онзи изсумтя, че нямало да се харчи за нея (беше пренебрежително, не липса на финансови възможности). Подиграх му се тънко и взе по- хубавите обеци с перидот, вместо циркон. Знам, че който иска да чете злонамерено, пак ще намери начин да осмее, но аз съм доволна, че някоя жена някъде е получила нещо по- приятно. Ако има възможност за такова, разбира се.

Пишете смешки, защото се отъждествявате с майката сигурно, a не с партньорката, но надали мъжете ви ви подминават като пътни знаци в услуга на мама, за да сте с тях.
За мен е голям червен флаг нежеланието да зарадваш партньора, да го мислиш, да се стискаш, когато можеш да си позволиш нещо. Това е настройка, която се предава от материалното и върху преживяванията, изобщо не е до чанти.

# 727

За мен е голям червен флаг нежеланието да зарадваш партньора, да го мислиш, да се стискаш, когато можеш да си позволиш нещо. Това е настройка, която се предава от материалното и върху преживяванията, изобщо не е до чанти.

Да, така е. Ама пък за мен би било червен флаг, ако партньорката ми се радва само на чанти за хилядарки или на цената на бижутата, а не на подаръка.

# 728
  • София
Това зависи от неговата ценностна система също. Щом е с нея толкова време, значи му отърва и пасва

# 729
Баааах тъз чанта за хиляди... Какво има в нея.
Ей така разсъждават някои мъже.
Простаци с простаци...

# 730
Значии...жената иска Furla, трябва да получи най- малко 2.
Жената иска пица, купуваш билети за Италия.
Толкова е просто, ама не е за всеки мъж.

# 731
  • София
Баааах тъз чанта за хиляди... Какво има в нея.
Ей така разсъждават някои мъже.
Простаци с простаци...

Това важи само за мъжете. Виж, Дрънчето ми е обещала от Шанелите.

# 732
  • France
За Шанел и аз се нареждам на опашка Joy

# 733
Значии...жената иска Furla, трябва да получи най- малко 2.
Жената иска пица, купуваш билети за Италия.
Толкова е просто, ама не е за всеки мъж.

А как става това при двойка с общи финанси? Там има един кюп и дали мъжът ще бръкне в него за пари да купи, или жената ще бръкне е все тая. При това жената ще си избере каквото иска.

Иначе за мен хиляди за чанта са идиотщина. Има хубави чанти от естествена кожа за съвсем нормални цени.

# 734
Разбирам какво пишеш/искаш да кажеш, но не ми харесва начина, по който го правиш - да броиш дните на мама, щото партньорката била ощетена. Ти тази чужда история  през собствените си разбирания пречупваш и се получава много неприятен рисунък.  Аз се отъждествявам и с двете, но на мъж, който ме пренебрегва заради майка си никога не съм попадала, тоест - избирала, не знам как да го кажа и аз…Никога не съм се чувствала зле, заради майката на мъж или гадже.

Общи условия

Активация на акаунт