Червените флагове при мъжете

• 27 940
  • 884
  •   1
Отговори
# 795
  • София
На мен, честно казано, жената, която ще мърмори, че гаджето е купило парфюм на майка си, вместо чанта за нея, ми е ярко червен флаг. Понеже майката скоро щяла да умира, това пък направо ме разби.
То направо е срамно да го каже това нещо човек. Ако майката на мъжа ми е над 80 годишна жена на легло и поиска да се пръска с Шанел, аз лично ще й го купя и занеса. Два ще й занеса. И лосион ще й взема.
Млада, здрава, права, работеща жена, която може да си купи каквото си поиска, ще се съревновава с майката на гаджето си за неговите пари. Айде сиктир. Срамна история.

Прочетох после добавките на Кечър колко ужасна била майката и какви манджи готвела като се загаджи младежа, само че първоначално флага и поста бяха само за пари, подаръци и умираща нахална старица. Ако си искала да коментираме токсична майка, да беше писала за това, не за Шанела. Явно там е била драмата, не в манджата.

# 796
  • София
Бърди, колко писане от телефона ми спести...
Съгласна съм с всяка буква от написаното. Няма изречение, с което да не съм съгласна.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 22:59 от milenaka

# 797
И аз така. Кечи, не се излагай повече🫶

# 798
  • София
Драма няма, просто ми се стори неприятно да чуя тюхкането му за чантите. Как го премисля и се стиска, не му се занимава, да чуя като страничен наблюдател мисловния му процес, съответно с прилежащата искреност. Беше по повод серията от постове за стиснатостта. На нея надали ѝ е казал - ти си ми просто гадже от 7г и не заслужаваш нищо, а мама заслужава целия свят.
За мен такова поведение е флаг и толкова.

Дрънче, изобщо не се излагам, просто извъртате постовете, за да не паднете по гръб.

# 799
  • По света и у нас
Абе то се усеща кога нещата са ОК и кога не са. Не виждам защо да не купи на майка си подарък човека, но ако се бие в гърдите как майка му е най- а на жена си нищо щото либето било от ден до пладне... Просто е ясно положението.

# 800
Драма няма, просто ми се стори неприятно да чуя тюхкането му за чантите. Как го премисля и се стиска, не му се занимава, да чуя като страничен наблюдател мисловния му процес, съответно с прилежащата искреност. Беше по повод серията от постове за стиснатостта. На нея надали ѝ е казал - ти си ми просто гадже от 7г и не заслужаваш нищо, а мама заслужава целия свят.
За мен такова поведение е флаг и толкова.

Дрънче, изобщо не се излагам, просто извъртате постовете, за да не паднете по гръб.

Е... за Шанел ще трябва поне да надуе корема. Grinning (Правя се на интересен, не ме разпъвайте на кръст)

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 03:28 от duhduh

# 801
  • Пловдив
А аз разбирам какво иска да каже Кетчър, ама тя зле го описва. Примерно времето е ограничен ресурс. През седмицата повечето хора са на работа, уикенда е времето да прекараш със мама или със жената. Е, за кого е повечето време - за мама или за жената? Говорим при равни други условия, няма болни, няма някой на легло да умира. Щото ако мъжа предпочита да си прекарва уикенда с мама, то аз лично бих била аут от тази връзка.

# 802
  • София
И за времето съм съгласна, и за отношението съм съгласна. Ама акцентът беше върху парите за парфюм, затова.
Иначе, да предпочита да прекарва времето си с мама/на село/ на вилата/с приятели/на лов/риболов .... все ми е червен флаг.

# 803
  • Пловдив
Ама Бърди - ако мъжът има пари за един шанел, за един - то ако шанела отиде при мама - аз съм аут. Не говоря ако има пари за два, един за мама, един за мен, не говоря ако единия месец има шанел за мама, другия за мен. Говоря ако майка му получава видимо повече внимание, отношение, и да, ПОДАРЪЦИ, повече от мен. Аз говоря за себе си, повтарям, че има жени не им пречи и са си ОК с мъже, които предпочитат майките си.

# 804
  • София
Мъжете могат да направят и друг избор - да си живеят щастливо неженени, да се радват на любовници и на свобода, а не да търпят цял живот мрънкането на една и съща жена, дето на третата година вече толкова им е омръзнала, че са готови и коза да изчукат, само и само да е нещо различно от ежедневното 😁

За много мъже това е избор, ама не техен. И вместо ергенски живот и любовница, водят самотно и огорчено ежедневие, в което им става много важно да се самонавиват, как жените и семейството са нещо кофти. И да навиват жените как те са кофти и мъжете хич не ги интересува, че не са желани от тях. Осъществяването на тези нужди често се случва онлайн, в платформи като бг мама.

# 805
  • София
Много "щастливи сингъл" мъже много време седят на сухо или там на ръчна...

# 806
  • София
Принципно "по-добре сам/а, отколкото зле придружен/а" се отнася и за двата пола, но има своите минуси. Както и плюсове.

# 807
  • София
И за времето съм съгласна, и за отношението съм съгласна. Ама акцентът беше върху парите за парфюм, затова.
Акцентът беше върху дъъългия ни разговор, в който му се свиди да вземе нещо на партньорката си, но скача за подарък на мама без оглед на финансовото състояние. Показва какво му е отношението и то не е такова от вчера.

Подаръците за средностатистически човек СА израз на отношението. Не са само за богаташите, които си купуват внимание и жени с пари и подаръци.
А времето и парите са краен ресурс и разпределението им отразява приоритетите

# 808
Там този любовен петоъгълник: майка, син, жена, парфюм и чанта, освен последните две неща, всички са изплискали легена отдавна, според мен. Не мисля, че е тенденция.

# 809
  • София
Представям си, ако всяко мое бившо гадже ми скачаше с претенции "ама аз съм по-важен, ама аз съм по-важен...".

Общи условия

Активация на акаунт