Пазаруване от about you - тема 33

• 66 375
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Bubanka, този модел carks го има, но цвят бордо  best secret
Много му се чудя още, а цената в момента е повече от добра 138лв, беше 167лв разиграваха  ги с кодове и след кампанията ги намалиха все едно пак с код, не всички номера са налични
Пише, че са умалени с номер, рових в обувки бг и там има такава информация

# 496
Имам едни Тимърлендки Кели модел мисля,че беше им името - изключително леки за боти,супер леки. И едни Marc O’Polo челси също много леки.

# 497
Момичета, питала съм, но забравих- мога ли да върна артикул в опаковка на Еконт, скъсах тяхната и нямам друга?

# 498
Може в каквато искаш опаковка.

# 499
  • Варна
Някой купува ли е рокли на Guido Maria Kretschmer? Искам да поръчам такава (само, че от Bestsecret дава като съвет да се поръча един номер по-голяма). Останала съм с впечатлението, че немските марки са уголемени. Дали някой има наблюдения над марката/модела?
https://m.aboutyou.bg/p/guido-maria-kretschmer-women/roklya-tip- … _campaign=product

# 500
Здравейте!
Някой има ли код за отстъпки за чанти?

# 501
  • София
Някой купува ли е рокли на Guido Maria Kretschmer? Искам да поръчам такава (само, че от Bestsecret дава като съвет да се поръча един номер по-голяма). Останала съм с впечатлението, че немските марки са уголемени. Дали някой има наблюдения над марката/модела?
https://m.aboutyou.bg/p/guido-maria-kretschmer-women/roklya-tip- … _campaign=product

Имам рокля на марката от вискоза, тази не погледнах каква е като състав.  Бях си поръчала моя размер и беше тамън, но след  пране се сви. Пак ми става, но талията се "качи" нагоре. Така че ако е вискоза бих заложила на по-голям размер.

# 502
МомичетаС, имайте предвид, че на германнчетата са им пуснали пре-черен петък. Аз естествено имах работа и късно видях. Чантата, която дебнах е изчерпана. Изядох се яд.
Но мисълта ми е за общите артикули, да не се чудите, че някои неща се изчерпват. На мен едно яке на Фрики Нейшън ми изчезна нацяло, гледам - и там го няма.

A, да. И за информация на JiD, понеже повече от 10 минути не можах да вляза през браузър, се вписах през приложението и тутакси ми изпратиха имейл да си потвърдя регистрацията там.
Грешка. Било да потвърдя, че искам да им получавам бюлетина. Не, не искам.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 15:26 от AeroJ

# 503
Преди дни някой питаше за впечатления за белите Skechers, които бяха на 56 лв. Днес ги получих. Много лекички и удобни, няма спор. Взех 38, аз нося 38.5 и тези са ми точни. Но пак си държа на мнението, че не бих си купила Skechers на редовна цена, много пари за не чак толкова високо качество, много бързо се скапват. От такова намаление бих си взела без да се замисля, като цяло съм много доволна Smile

# 504
  • София
Пристигнаха тези апрески на Rieker:
https://m.aboutyou.bg/p/rieker/apreski-8811385?utm_medium=referr … _campaign=product

Дори няма да пробвам, директно връщам. Лепени са и лепилото е като изсъхнало или все едно някой начинаещ се е тествал върху тях. На места дори липсва. А иначе толкова да ми харесваха и ги готвих за планината.

# 505
Госпожа, с този си пост обиди 50% от китайските ученичета, които са лепили ботуши в часа по трудово!

# 506
  • София
Госпожа, с този си пост обиди 50% от китайските ученичета, които са лепили ботуши в часа по трудово!

За китайчетата със сигурност лепят в пъти по-добре. Тука е тип все едно моето 4-годишно се е учило заедно с другите 26 в групата (сега им дадоха лепила чак 😀).

И детските неща отворих. Там едното яке много го мислих, ама го оставих за щерката. Шушляк все трябва (мислих, че е софтшел). Чакам още една поръчка с детски. Аз засега ще се спра с моите неща. Нещо напоследък не ми върви със сайта и все на криви неща попадам. Колкото връщах напоследък, толкова не ми се е случвало последните 2-3 години.

# 507
Ей тая парка на Ragwear да похваля...многа топла. Не е ат тънките а си е баш зимна. Лятото я грабнах и сега я разносвам. Много топли...

# 508
Белите скечърси не ги чакам, още на третия ден от поръчка ми светна, че няма да тръгнат.

Получих суичърите
На levis директно  си заминава обратно, ниско качество памук, лигавее, цвета е нещо между тъмно синьо и графитено.
Няма нищо общо с levis, който бях взела преди в люляков цвят - плътен, твърд памук, хубава кройка

Втория на topshop, размер М не са уточнили, че е по UK,  европейски стандарт 40-42, дрехата е в кройка овърсайз доста, дължина 82см. Такова качество на трико не съм засичала отдавна, плътно - вътре, вън, стегнато, пише, че е произведено в UK
Стои ми доста широко и извън размер в стил гръндж суичър - рокля, дългите ръкави ме притесняват. Ще видя сега дали няма първо да си го харесат около мен някой.
Викам си да се премятам за из нас, то пък е топло у дома, ще го мисля
Скрит текст:

Опако

# 509
  • Варна

Имам рокля на марката от вискоза, тази не погледнах каква е като състав.  Бях си поръчала моя размер и беше тамън, но след  пране се сви. Пак ми става, но талията се "качи" нагоре. Така че ако е вискоза бих заложила на по-голям размер.

И тази е вискоза. Значи да заложа на по-големия номер. Може би съвета е правилен да се поръчва номер нагоре.

А да попитам някой друг с поръчка от 11/11, за която излиза, че ще бъде предадена, т.е. още не е изпратена. Цяла седмица мина и все още дори не са я изпратили. А на 14/11 направих друга, за която си пише, че е на път. Дали въобще ще ми я изпратят? Че детето си чака якето и дънките и всеки ден ме пита.

Общи условия

Активация на акаунт