Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...45

• 84 781
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
 Дихидроген монооксид. Много опасно химическо съединение!
Да не се вдишва!!
Неутрализира се с поне 40 % спирт. Може и да се превари с билки, кафе, паста, ориз, зеленчуци, плодове, кореноплодни, зърнени и месни продкти. За гъбите е 50/50, според вида им. Външно става за обливания, накисване, пране и подобни.
  Тази статия е още мъниче, може да я редактирате.
Simple Smile

# 256
# 257
Дихидроген монооксид. Много опасно химическо съединение!
Да не се вдишва!!
Неутрализира се с поне 40 % спирт. Може и да се превари с билки, кафе, паста, ориз, зеленчуци, плодове, кореноплодни, зърнени и месни продкти. За гъбите е 50/50, според вида им. Външно става за обливания, накисване, пране и подобни.
  Тази статия е още мъниче, може да я редактирате.
Simple Smile

И пак тогава от уики

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BE%D0%B4%D0%B0

Всъщност е едно и също.
О мили Боже, ми аз пия ежедневно тогава Дихидроген монооксид
Викам да спрем да поливаме цветя, растения.
С какво предлагаш да поливаме?

Давам ти малко инфо.

https://www.lentata.com/page_8812.html

https://www.flagman.bg/article/122066

https://dariknews.bg/regioni/burgas/dihidrogen-monooksid-veche-n … ad-burgas-2006292

https://www.youtube.com/watch?v=tfn4k3OWUkA

https://model.airgroup2000.com/viewtopic.php?t=6059

Др Радева седи зад тази конспирация.

Joy

Значи никога не съм харесвала химията, ама поне това съм запомнила.
Дихидроген монооксид пия всеки ден. Минимум 2 литра. Започвам с 300 грама доста топъл дихидроген монооксид.
Екстра ми е.

---
Чеки да туря виц да не ме затрият

Изнасят дивана от кабинета на директора. Секретарката със сълзи на очи:
- Но защо? Уволнена ли съм?!

---

Мъж пропълзява в кабинета на психиатъра с нещо в зъбите си.
Психиатърът:
- Я какво си имаме тук, кученце?
Мъжът пълзи в ъгъла.
- Котенце? Костенурка? Таралежче? - не се отказва психиатърът.
Мъжът вече е в другия ъгъл, изважда кабела от зъбите си и казва:
- Човече, ще ме оставиш ли да ти прекарам интернета или не?

---

Тийнейджър се оплаква на баща си:
- Спомняш ли си като ми каза, че ако си сложа един голям картоф в банските, ще впечатля всички момичета на басейна?
- Да, и?
- Ами да ми беше казал, че трябва да си го сложа отпред...

# 258
Виц за последната страница вицове Simple Smile

От всичко, което говорите на една жена, тя чува само това, което иска да чуе. Дори и да не сте ѝ го казвали!

# 259

Големите и страховити питбули >> ги е страх от котката.

# 260
# 261
Виц за последната страница вицове Simple Smile

От всичко, което говорите на една жена, тя чува само това, което иска да чуе. Дори и да не сте ѝ го казвали!
Замислих се и е така, ама не е и така.

Което ми припомни следния виц, не се сещам дословно как беше.

Един мъж звъни на жена си и ѝ разказва - "Да знаеш днес какво ми случи. Както си карах по булеварда, причерня ми за малко, загубих контрол над колата, забих се в една мантинела и загубих съзнание. Когато се събудих, вече бях в болница и една много хубава медицинска сестра стоеше до мен. Тя веднага извика доктора, който ми каза, че имам няколко счупвания, но се налага да ми направят още няколко изследвания, за да се установи дали нямам някакви по-тежки наравяния на главата ..." Жена му нервно го прекъсва - "Какво каза за сестрата?"

# 262
# 263
Глупаците се женят, а умните се омъжват.

# 264
Мъж лети с балон и разбира, че се е загубил. Променил височината и видял една жена. Спуснал се по-ниско и я попитал:
- Извинете, нуждая се от помощ. Разбрах се с приятели да се срещнем преди час, но не зная къде се намирам.
- Вие сте приблизително на 30 стъпки над земята, в балон с горещ въздух. Намирате се между 42 градуса северна ширина и между 24 градуса източна дължина.
- Вие сигурно сте учителка?
- Да, но как познахте?
- Ами всичко, което казахте е абсолютно точно, но аз нямам идея какво да правя с Вашата информация. Факт е, че аз все още съм изгубен, а Вие не ми помогнахте с нищо.
- А Вие сигурно сте политик?
- Да, но как познахте?
- Не знаете къде се намирате и каква е целта Ви. Издигнали сте се там, където сте, благодарение на голямо количество въздух под налягане. Обещавате неща, които нямате идея как ще изпълните и очаквате други да решат Вашия проблем. И накрая Вие все още сте в същото положение, след като ме срещнахте, но вече прехвърлихте вината за това върху мен...

# 265
В този вид не го бях чувал. Добър е само с една забележка - балонът се издига с горещ въздух, а не с въздух под налягане.

Самолет подхожда към летището на сиатъл с малко останало гориво в много гъста мъгла. И двамата пилота не знаят къде се намират. По едно време, капитанът забелязва, че приближават някаква сграда, на тераса стои човек и пуши. Отваря прозорчето и се провиква
- Извинявайте, къде се намираме?
Човекът го изглежда учудено, дръпва от цигарата и отговаря
- В един самолет.
Капитанът се замисля за секунда, рязко затваря прозореца, поглежда картата и командва.
- Дръж курс нула три четири за 3 минути, ляв завой за курс едно осем осем, височина две две нула нула, снижаване 300 в минута след завоя.
Първият пилот изпълнява и след около 8 минути вижда светлините на пистата. След като кацат успешно, пита
- Капитане, как разбрахте накъде да летим?
- Когато попитах човека за местоположението ни, той ми отговори много точно, но отговорът му не ми свърши никаква работа. Такива отговори получавам от съпорта на Майкрософт. Така разбрах, че минаваме покрай централата им. После беше лесно, погледнах картата и компаса.

# 266
Кратки версии на класически произведения за мързеливи хора:

"Война и мир" (Лев Толстой) - Всички са тъжни. Вали сняг.
"Гроздовете на гнева" (Джон Стайнбек) - Животът във фермата е кофти. Пътуване! Пътуването е кофти.
"Дон Кихот" (Мигел де Сервантес) - Мъж напада вятърни мелници. Освен това е и луд.
"И слънце изгрява" (Ърнест Хемингуей) - Загубено поколение се напива. Все още е загубено.
"Моби дик" (Херман Мелвил) - Човек срещу Кит. Китът побеждава.
"Одисей" (Джеймс Джойс) - Дъблин, нещо, нещо, нещо, вмъкнато изречение.
"Одисея" (Омир) - На ветеран от войната му отнема цяла вечност да се прибере, после избива всички.
"Брулени хълмове" (Емили Бронте) - Нещо като брат и сестра се влюбват. Мъгливо е.
"Уолдън" (Хенри Дейвид Торо) - Мъж седи навън 2 години. Нищо не се случва.
"Престъпление и наказание" (Достоевски) - Убиец се чувства зле. Признава си. Отива в затвора. Олеква му.
"Беоулф" (англосаксиноски епос) - Герой убива чудовище. Бла, бла, бла. Дракон убива героя.
"Ад" (Данте) - Адът направо избухва.

# 267
Ха-ха, много са точни, особено за Одисей : ужас е да се чете с тия милион препратки.

# 268
В този вид не го бях чувал. Добър е само с една забележка - балонът се издига с горещ въздух, а не с въздух под налягане.
Скрит текст:

Самолет подхожда към летището на сиатъл с малко останало гориво в много гъста мъгла. И двамата пилота не знаят къде се намират. По едно време, капитанът забелязва, че приближават някаква сграда, на тераса стои човек и пуши. Отваря прозорчето и се провиква
- Извинявайте, къде се намираме?
Човекът го изглежда учудено, дръпва от цигарата и отговаря
- В един самолет.
Капитанът се замисля за секунда, рязко затваря прозореца, поглежда картата и командва.
- Дръж курс нула три четири за 3 минути, ляв завой за курс едно осем осем, височина две две нула нула, снижаване 300 в минута след завоя.
Първият пилот изпълнява и след около 8 минути вижда светлините на пистата. След като кацат успешно, пита
- Капитане, как разбрахте накъде да летим?
- Когато попитах човека за местоположението ни, той ми отговори много точно, но отговорът му не ми свърши никаква работа. Такива отговори получавам от съпорта на Майкрософт. Така разбрах, че минаваме покрай централата им. После беше лесно, погледнах картата и компаса.
Сигурно е превод от английски, там използват точно hot air когато ние казваме за някого или нещо че е въздух под налягане.

# 269
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Общи условия

Активация на акаунт