🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 47 747
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 1 110
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Това угощение да не е като в Сървайвър, както правят - ядат, пият и накрая бам - една изненадваща игра за отпадане. Дали няма да има нещо допълнително утре и да поемат повече хора за вкъщи

Точно това си помислих и веднага направих паралел със Сървайвър.
Много интересен епизод и истински се зарадвах когато разбрах,че Марина и Лора са на елиминации..толкова отблъскващи персони...Жалко,че и двете ще останат,а тренера ще се жертва (без никаква разумна причина).

Глупавата стратегия я измисли Георги,а не Емо. Хитрите свраки.. Хаха!

Мая си мяука покрай мъжете и на мен ми идва too much,но не ме дразни до толкова,че да я искам отстранена преди Лора и Марина. Тези двете са ми топ приоритет,в добавка Кирил. Къш!

# 1 111
Благодаря ти тренер! Laughing

# 1 112
vigoletka
здрасти, кой си ти?

# 1 113
Есстела, извинявай какво е гарсийки?

П.С. Ако не друго Светицата разпали интересна ми към Максимал. Май ще трябва да го излезам специално заради нея. Любопитно как ли се е държала, че толкова да е различна?

# 1 114
Мая и Бистра са

# 1 115
  • България
Аз съм по-скандализирана, че е регистриран 2007 година. Grinning

# 1 116
ferencliszt
студио Х

# 1 117
Бистра печели моите симпатии с това че излиза на нови и на нови и на нови битки. дотук е излязла на - колко - 14-15-16 битки. Спечели немалко от тях. Да, също така загуби доста, но като я сравним със Света Марина е класи пред нея.  Това че Миро иска да ѝ помага си е негово лично решение (Бистра не е молила за помощта му или поне не показаха). но до момента имаше само един опит за помощ и той беше неуспешен.
Бистра има хъс. След гладиаторската битка с Влади, в която стоя на един крак при дъжд и силен вятър никой не може да ме убеди, че не заслужава да е в тройката.
Мнението ми за Мая е значително по-ниско, но тя е намерила правилната стратегия за себе си. Не изпъква, има си Бистра да ѝ пази "заслон"...Защо да се мори?
При това след като Мимо си тръгна, а Нина наапусна лагера Мая успокои емоциите.

П.С. Ако Нина наистина е запалила първа огън е гадно че не го показаха. Но от тона което показаха тя не впечатли с нищо. Излиза че е имало достатъчно такива моменти.

# 1 118
Ники Николов трябва да спред да режисира някакви тежки житейски уроци, защото те нещата си стават сами. Глория са си абсолютно доказателство за падението, когато имаш в излишък и колко пагубна е алчността.

От най- многобройния лагер ще се превърнат в първия разпаднал се. Накрая само Жоро и Киро ще се отъркват един в друг под навеса.

# 1 119
  • Другата България
И на Жорката му потънаха гемийките нещо, в момента, в който осъзна, че не е с всичката власт и най-богатия човек на острова рЕзко наблегна на йогата, философията, дзена и будистките практики, и поизостави стратегиите. Втори /трети май/ епизод не се е срещал с Влади и Венци, не проявява интерес, сега философски прие напускането на Берке, омота стратегията и обърка тренера в сметките, касаещи собствения му лагер /допускам и да е било целенасочено, но по-скоро не го вярвам/, с повече от две думи - нещо не е на център последните епизоди.
Дали не ни подготвят за катарзиса му?

# 1 120
Аз не виждам каква мисъл може да има зад тая безумна стратегия. Нито една от жените освен Бистра нямаше гривни, не е заплаха, нищо не са в случая. Освен да е искал да си почине Жорката, няма никакво стратегическо предимство да ги прецака тия клявки.

Гогов е като класен на зелено училище, а Вера му е помощничка. Само се занимава с някви лапетии и им показва откъде изгрява слънцето.

# 1 121
То пак се видя в новото промо коя печели утре

Скрит текст:
Поне при въртенето на диска видях Марина с една синя гривна на ръката

Надявам се Тренера да не прави такива простотии

# 1 122
  • Другата България
Той и тренера си дойде с тази мисъл от острова, но според мен ако Гошо не му беше пренаредил подредбата, нямаше да изпрати Лора. Нали я пита, и тя “нямаше нагласа да играе, нещо не беше нейната игра“. И после хоп - троп - Лора на таблото. Заедно омотаха конците, тя затова и Марина го отбележи - грешката е на племето, не персонална на тренера.
И тоя тренер, според мен и той /както и Марина/ загуби от това участие. Такова положително впечатление остави в Максимал, толкова суперлативи, Ванчето много го уважава, бяха страхотен тандем /както и Марина с Денис/.
Но Дяволо е прав - подведохме се основно за Марина, защото в Максимал тя не говореше, ама наистина не говореше, основно игри, и то няколко дни. И показа завидна форма. Кой да предположи, че като отвори тая уста, все едно друг човек?

Не съм следила промото от-до, видях масата само и тичащите хора, но както вече казах, ще трябва да стане чудо, за да може Лора да победи. Освен ако играта не е...вече го писах, да не се повтарям.
Няма по-неподготвена физически жена на острова от Лора, и Ина беше по-добре от нея. Дори “любимката ми“ Мая има някакви физически данни да поизбута някоя друга игра. Докато Лорчето е тотал щета.

# 1 123
  • София
В крайна сметка, от "четворката" в лагер Глория, не произтече нищо, което да повлияе на играта по какъвто и да е начин. А можеше. Двама отпаднаха, двама са вече в различни лагери.

Не знам кое повлия най-фатално на разпадането на най-многобройния лагер. Може би това, че Шериф си тръгна. Той изглеждаше най-широко скроен, най-позитивен.
Ако и Тренерът си тръгне, в Глория остават четиримата най-неприятни участници. Изобщо не ме интересува за какъв велик стратег се взема Георги и кой колко му се кефи като на злодей. Лагер 2 ще бъде някакъв змиярник. Дали ще се усетят?

# 1 124
Ако някой е сметнал кой излъчен епизод кога е сниман, може много лесно да навърже нещата JoyJoy

Снимачните дни са 54, значи направихме извода, че Марина е спечелила и после си е направила и едномесечна почивка без децата. 😲🤦🏻‍♀️😂

Общи условия

Активация на акаунт