🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 47 788
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 1 095
Да, проверих, на страница 70, час 21.39 е пусната анкетата. Гласувах.

# 1 096
Чини ми се, че тренера няма да има възможността да си ходи утре с тия плаващи правила. И изгарям от любопитство да разбера с какво ще си платят обяда!

# 1 097
Сега си спомних, че Марина почна да реве още първите дни като установиха, че някой краде храна. Тая жена верно не е добре с нервите.

# 1 098
Имам чувството, че Лора и Марина са нещастни и неудовлетворени жени извън реалитито и използват Островът като терапия или бягство от реалността. Личи си, че нито са там за играта, нито са подготвени или имат желание да са активни. По-скоро искат да отложат максимално прибирането си в България.

Чак ми е странно как супермайката Марина е оставила за 2-3 месеца дете на година и нещо, ходещо много нестабилно съдейки по клипчетата й в инстаграм от юли месец. Предполагам е мислила, че отива на едноседмичен ритрийт и осъзнава, че това не е така и затова реве по цял ден. Имаше много възможности да си отиде достойно, не знам защо не го прави

Лора е ясна - мрази всичко и всички, най-вече щастието около нея.

# 1 099
  • софия
Чини ми се, че тренера няма да има възможността да си ходи утре с тия плаващи правила. И изгарям от любопитство да разбера с какво ще си платят обяда!
Предполагам, че с двучасов концерт на група Мимоландия. Солист Венци. Беквокали Влади и Миро. Алекс ще е балетът на германската телевизия. Мениджърките Бистра и Мътна ще го уредят.

# 1 100
.....Дзами си мисли, че Миро, Бистра, Венци и Влади имат коалиция, само защото Миро не търчи през ден при него. Ако Миро се е разбрал с Влади много ще ми паден в очите.
Кирил се срещна с Дзами, но Дзами много бързо го разконспирира. Недоумявам и аз защо Миро не се среща толкова време с Дзами....
Не гледаш внимателно - Миро не се среща с Дзами, защото прати Бистра като посланник и тя трябваше да затвърди уговорката и да каже, че Влади НЕ играе с тях. Обаче Бистра много не предаде като хората информацията, дори май не каза на Дзами, че Миро я праща и според мен по тоя начин попрецака нещата и така.

# 1 101
Добре колко е идеалният час?  
Откак минахте на "зимно" време  май подранявам, защото ние още не сме минали.

Някъде 1 час по-късно Yellow Heart
Много мерси за усилията.

*Видяхме, което видяхме.
Марина сама щеше да си падне и Лора май май щеше сама да си падне, ма някой подкрепи Нина, когато имаше нужда Flowers Hibiscus
Уф Тренерът 3 от 3 лоши попадения с добри намерения обаче.
Която дама падне утре ще се окаже с повече гривни от тази, която печели (но по-малко слава).

Дяволо пита как не забелязваме Вера, ма забелязваме я от визитка, ама като писахме, хората питаха коя е Вера. Тя чак се почувствала неудобно, че я защитават рандъм хора. Мълча и чакам Simple Smile

И безкрайно непопулярно, но като плака Марина над писмата и аз пуснах сълза, разбирам я как и липсват.

# 1 102
Ако говорим за това което стана преди няколко дена Бистра хич не предаде информацията както трябва. Ако вчера е имало някаква среща - не съм гледал до 21,30.

П.С. АЗ не вярвам че децата наистина липсват на Марина. Ако ѝ липсваха нямаше да тръгне да се доказва 2-3 месеца на Филипините, а да си стои при тях. Особено предвид че са малки. Сори, сестро! Знам че е непопулярно мнение, ама аз да си кажа.
не от всяка жена става майка. Марина гледа на децата като на някакви трофеи, или че е изпълнила чувството си за дъл

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 22:58 от Лорд Сняг

# 1 103
  • София
Чак ми е странно как супермайката Марина е оставила за 2-3 месеца дете на година и нещо, ходещо много нестабилно съдейки по клипчетата й в инстаграм ...
не знам дали се усети, но току що пусна спойлер JoyJoyJoy

# 1 104
  • Другата България
Защо да е спойлер?
Аз го разбрах като някакво приблизително време, което е отнело на Марина да отсъства от семейството си.
И като се замислиш, си е така. Дотук са си два месеца, горе долу - откакто е започнало всичко, а то далеч не  е започнало с острова, да кацнат с парашути на него. И да отпадне СЕГА, докато организират прибирането ѝ /знаеш все пак, че пътят отнема 4 часа Joy/, времето си е толкова.
Според мен го написа приблизително жената, ако намекваш, че Марина остава толкова и това е имала предвид - не, поне аз не го разбрах така, да кажат и другите, но не вярвам.

# 1 105
  • София
Ако някой е сметнал кой излъчен епизод кога е сниман, може много лесно да навърже нещата JoyJoy

# 1 106
  • София
Нищо им няма на Бистра и Мая. Просто те са жени, които заявяват присъствие и не чакат някой да им прави комплименти, за да им дойде самочувствие.
На мен пък ми е странно, че точно жени се дразнят от това.

# 1 107
То че съм малко късогледа си е така, но ходих чак до тв-то  да се кьоря и пак не видях сълзи като реве Марина.

Вера, Дзами и Гогов са ми най - готините в момента. Надявам се, да им се отрази положително това, че прибраха всякакви окаяници в лагера си.

# 1 108
  • Be realistic - plan for a miracle.
Точно такива са. Много точно и в десятката мнение.👏

Имам чувството, че Лора и Марина са нещастни и неудовлетворени жени извън реалитито и използват Островът като терапия или бягство от реалността. Личи си, че нито са там за играта, нито са подготвени или имат желание да са активни. По-скоро искат да отложат максимално прибирането си в България.

Чак ми е странно как супермайката Марина е оставила за 2-3 месеца дете на година и нещо, ходещо много нестабилно съдейки по клипчетата й в инстаграм от юли месец. Предполагам е мислила, че отива на едноседмичен ритрийт и осъзнава, че това не е така и затова реве по цял ден. Имаше много възможности да си отиде достойно, не знам защо не го прави

Лора е ясна - мрази всичко и всички, най-вече щастието около нея.

# 1 109
Чак ми е странно как супермайката Марина е оставила за 2-3 месеца дете на година и нещо, ходещо много нестабилно съдейки по клипчетата й в инстаграм ...
не знам дали се усети, но току що пусна спойлер JoyJoyJoy
не е спойлер, защото нито знам кога отпада, нито съм следяла инстаграма й, че да мога да предположа за нея или който и да е участник Simple Smile

мериАн е обяснила логиката, от която изхождам.

Общи условия

Активация на акаунт