🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 47 690
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 1 230
Гогов като ходи в лагер 2, не каза ли нещо от сорта, че отива Киро да му оправи брадата?
Явно си носи ножичка. Както и Мая или Бисра има пила - това с тези камъни снощи беше голяма глупост.
Аз мисля, че друго носи, не ножичка, тъй като неговата глава е идеално избръсната, въпреки че е минал месец. 😀

# 1 231
Ох много ще е гадно първо да ги нахранят и после да ги халосат с нещо ..направо отсега се притеснявам.

# 1 232
  • София
Най-тъмните трябва да са най-отзад, преди всички други и после по-светлите и после още по-светлите и тн. При Мая най-тъмните въобще не са си на местата. Това означава, че ще трябва да извади всички преди тях, после и тях и тези след тях, и тогава да постави най-тъмните най-отзад и да започне да реди следващите по цвят.

В грешка си. Отстрани на канала има ленти с цветове и топчето трябва да е в в същия цвят като лентата, а не от тъмно към светло.

# 1 233
Изобщо Марина оставя впечатление за мърлявост. Косата, ноктите, банските. .
Така е, в последния епизод ноктите ѝ бяха в покъртително състояние, а тя се изявява и в кухнята. 🤢
Да не забравяме по нейни думи и дама! 😂

# 1 234
Скрит текст:

Вижда се докъде са стигнали Мая и Марина с реденето на пъзела, когато Бистра тръгва към Мая.
Марина няма как да знае, че на Мая й е оставало много малко, но вижда колко много й остава да реди на нея самата.

Най-тъмните трябва да са най-отзад, преди всички други и после по-светлите и после още по-светлите и тн. При Мая най-тъмните въобще не са си на местата. Това означава, че ще трябва да извади всички преди тях, после и тях и тези след тях, и тогава да постави най-тъмните най-отзад и да започне да реди следващите по цвят. То можеше и Марина да се оплете много, но поне според мен Мая Бистра си я спаси отвсякъде.

Не е вярно че най-тъмните трябва да са най-отзад.
Правилно са и наредени..отстрани е показано кой цвят къде да е!!
Та баш си ги е наредила без единия улей...

# 1 235
Най-тъмните трябва да са най-отзад, преди всички други и после по-светлите и после още по-светлите и тн. При Мая най-тъмните въобще не са си на местата. Това означава, че ще трябва да извади всички преди тях, после и тях и тези след тях, и тогава да постави най-тъмните най-отзад и да започне да реди следващите по цвят.

В грешка си. Отстрани на канала има ленти с цветове и топчето трябва да е в в същия цвят като лентата, а не от тъмно към светло.
О, да, права си 👍
Интересно, на червеното са си идеално разположени от тъмни към светли... при жълтите и сините са каша

# 1 236
  • Другата България
Хайде на “безплатния обяд“.

# 1 237
Представям си колко са гладни.
Това си мислех преди малко, колко ли е гадно да умираш от глад и да има само кокос за ядене.

# 1 238
  • España
Мери, Гогича липсва на снимката ….или може да е пред-кадър , че както е прегладнял завалийката , сигурно е включил турбо-двигателя !

# 1 239
ХранаХранаХранаХранаХранаХрана

# 1 240
  • София
Загледах епизодите от понеделник, вторник, мале, малеее... Берке и Биляна добре ли са изобщо? Какви обяснения и на кого ги дават? Да им теглят по една и да си гледат играта, без значение двойка ли са, или не са. Кирил и квачките са дъно, та дрънка. Възмутена съм от хорската простотия.

# 1 241
  • България
Тая пак се разциври

# 1 242
Марина реве. пак.
Приемам облози. Колко пъти ще реше още до края на вечерта. Аз казвам два пъти

# 1 243
Нееее не мога повече ее....пак рев!!

# 1 244
  • България
Ще реве 5 пъти

Общи условия