🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 47 766
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 1 245
Ще реве постоянно та няма как да ги броим

# 1 246
Кога пък Ванеса се е държала така с Бистра? Изтървала ли съм нещо? Не съм забелязала даже да се поглеждат

# 1 247
Хмм, да не би да ги събират в един лагер след тайната вечеря/обяд 🤔

# 1 248
На ревлата детската мечта била да участва Островът на 100 -те гривни или пък да мизерува на остров на Филипините Simple Smile
А може би да се намесва в личните отношения на хората  и да държи сметка за лични избори на непознати.
А е просто една Болезнено амбициозна кучка

# 1 249
  • София
И снощи забелязах, че много хора казват, че Мая е била супер близо да си завърши сама играта. Аз като дадоха кой до къде е, преди Бистра да отиде да й помага, останах с доста по-различно впечатление, но не ми се връщаше да гледам как точно е било. Но всъщност тези снимки показват, че наистина е била далеч от края.
Бъркаш се, само няколко хода й трябваха (т.е под 1 минута)

# 1 250
  • Другата България
Аз не знам кой ме дразни повече - Марина, или постоянно кахърния тренер.

# 1 251
  • България
Бистра има много високо самочувствие за себе си, Ванеса да се учела от нея и да взимала пример. Ненавиждам такива хвърчащи в облаците женички. Много са причините да не харесвам мая и бистра, но това високомерие ми е най-голямата причина.

И кой съвременен родител си кръщава детето Бистра. Бистра е име, което е било модерно преди 100 години за новородените момиченца.

# 1 252
Марина е супер пренавита, истерична и играе все едно живота й зависи от това, нормално да не й се получават нещата. Особено пък като има и пъзел, където трябва да си събере мислите и бъде по-спокойна. Така или иначе и двете с Лора бяха пътнички, дори и стратегията да бе различна.

Именно. Когато си на пъзел или нещо от тя род, трябва да се успокоиш, да забавиш темпото, да помислиш малко логически после да редиш; да погледнеш какво правят другите, някой може да е по-напред от теб и да видиш решението наготово.
Марина има силна физика, когато е за тичане или плуване, но психиката ѝ е ужасно слаба. Неслучайно постоянно е в депресия и реве или я гони истерията. Тя като се озове пред задача, в която се иска спокойствие "забива" и гледа в една точка пред себе си, не поглежда встрани.  
Ако всичко бе силови игри  или плуване като в Игри на волята Марина можеше да стигне много напред. Видя се, че се налага две жени да се обединят за да я бият на игра със силов елемент. Но когато е до мислене тя се срива. Няма как да се справи на игра в коят се иска концентрация и хладнокръвие, те ѝ липсват. И тъй катот битките са многокомпонетни, тя губи.
Дори и на оная игра на която Рената и Ванеса се обединиха срещу нея тя не мислеше. По-лесно щеше да ѝ е, ако пълнеше кофите с по-малък обем и се връщаше по-бързо. Нямаше да се изтощи толкова. А изтощението пречи на рационалното мислене, няма как да изоставаш да си уморен и да редиш правилно.
В играта с  Шериф и Рената, Марина бе най-напред но нито веднъж не погледна какво правят другите. Не се поучи от грешките им. Не се опита да прецени реално времето си.
В играта в която Петя я би, Марина трябваше просто веднага да натисне копчето след Петя. Пак се искаше мислене и спокойствие. Неща които са ѝ чужди
Снощи тича, скача, като бясна плува, окей, ама не си наложи да се успокои а се втренчи в своето поле, не поглежда какво прави Бистра, какво прави Мая...еми как ще бие? Можем да критикуваме Гогов или Еляса че преписаха, но те показаха хладнокръвие и съобразителност.

Марина има силна физика, но силна ли е?
Забеляза ли, че на онази игра дето изстрелваха кокосовите орехи по пирамидата тя едва дърпаше прашката? Защо пак нямаше въздух ли?

Марина може да носи тежко и е издръжлива. Но това не значи, че може да дърпа здраво.

# 1 253
А тренерът  какво толкова се тръшка . Георги измисли стратегията. А и момичетата можеха да реагират. И те си носят вина.

# 1 254
Това е интересно предположение

# 1 255
Факт, така е било, много близо е била Мая
Аз тогава гледах червеното и Бистра, когато го нареди. Там са си от тъмно до бяло и останах с впечатление, че и другите са така, не съм обърнала внимание при тях на лентичките
И снощи забелязах, че много хора казват, че Мая е била супер близо да си завърши сама играта. Аз като дадоха кой до къде е, преди Бистра да отиде да й помага, останах с доста по-различно впечатление, но не ми се връщаше да гледам как точно е било. Но всъщност тези снимки показват, че наистина е била далеч от края.
Бъркаш се, само няколко хода й трябваха (т.е под 1 минута)

# 1 256
И кой съвременен родител си кръщава детето Бистра. Бистра е име, което е било модерно преди 100 години за новородените момиченца.
Супер си е името, по-добре Бистра отколкото   Ванеса.

# 1 257
Бистра има много високо самочувствие за себе си, Ванеса да се учела от нея и да взимала пример.

Е тя в спорта е научила да си изключва емоциите и смята, че Ванеса може да го научи от нея, какво иска Ванеса да учи е друг въпрос Simple Smile

# 1 258
  • София
Супер си е името, по-добре Бистра отколкото   Ванеса.
Че какво му е на името Ванеса? Rolling Eyes

# 1 259
  • Другата България
Супер предположение.
Има логика, предвид очертаващите се четирима в Глория, които остават.

Ама битката за провизии тогава, как да стане?

Общи условия

Активация на акаунт