🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 762
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 1 350
Това че победителката от дуела на Бистра и Ванеса игра за една гривна и трябва  после да я даде на друг играч е ужасно тъпо. Тука не са го доизмислили.

Две спечели Ванеса..едната я дава , другата остана за нея.

Все тая. Абсурдно е даваш гривни, на човек от когото не си загубил битка. По-лесно е да разиграват само едно гривна, другата директно да я дават на този, който се спасява.

# 1 351
Много ми харесва формата, прилича на Сървайвър, ама реално продуцентите имат много голяма свобода да променят нещата в движение и винаги да е интересно. Рискували са да имплементират съвсем нов формат, който не е утвърден и да го адаптират както те преценят. Определено им се получава, дано да има 2ри сезон.

Досега не съм гледала реалити предаване, където социалната игра е с толкова голямо значение.

# 1 352
Май са така...

Бедни:

Лагер 1:
Берке
Биляна
Вера
Виктор Г
Виктор М
Нина
Петя

Лагер 2:
Марина

Лагер 3:
Влади
Мая

Богати:

Лагер 1:
Ванеса
Дзами

Лагер 2:
Георги
Емил
Кирил

Лагер 3:
Алекс
Бистра
Венци
Миро

В лагер 1, съотношението бедни/богати е покъртително.

# 1 353
Tая игра с пъзела е направена за бистра.
Тя не разбра обаче, много се радвам за Ванеса Yellow Heart, предпочитах да е Нина, ма и така става Simple Smile

Името Бистра на 2 год 6 месеца към 2024, може би е старомодно, но Бистра на 26 години не е.

Ако не разбрахте Емо, не иска да даде гривните на Лора, защото не вижда смисъл, тя загуби 5 от 5 игри някъде. Но се чувства зле, че така е наредил момичетата, продукцията, Лора и прочее помогнаха, да постъпи както му се иска, а не както му диктува чувството на вина.
Лора пък излезе достойно, ако не друго.

Миро е загрял Purple HeartPurple HeartPurple Heart

За Влади ви казах, той не се кефи на "тайни" коалиции, ма явно и "не" трудно казва. То се видя още с Йочко.

Шансът да се падне 55 два пъти е астрономическа цифра.
астрономическа сигурно имаш предвид нещо под 1/милион, което е 0.0001%, а на първа сметка едно и също число от 100 числа да се падне два пъти за 21 тегления е някъде към -> 1.85%, специално за теб го смятах, може и да бъркам малко, ма порядъкът е този Purple Heart.

Гогооооооооов, радвам се страшно много, ще го измисли.
Хинтовете бяха, остър ум, концентрация и точност

Много ми е мъчно за Алекс и Митов дето изтъркаха скамейката вече и поредна седмица нямат шанс, сега богати са с НАД 3 гривни, а бедни с ЕДНА. Тези с 2-3 ко прааат, алооо продукцията Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 22:51 от Одри ♡

# 1 354
Може ли някой да ме светне за това със саботирането на игра, че хич ме няма по стратегиите. Първо Миро нещо говореше, че ще саботира, сега пак го чух.

# 1 355
  • Другата България
Първите жертви на бедните от лагер 1 за мен ще са Митов и Нина. И вероятно Петя.

Интересно ми стана и какво е породило тези люти закани на Венци към малкия пъзел. Не съм от изявените фенове на Венци, но ако има дори и минимален шанс да натрие...която част си избере на Киро /може и най-малката част на пъзела/, то веднага ще скандирам И за него.

# 1 356
Абсолютно подкрепям решението на Емил. Че не ми се гледа повече кахърната му физиономия - не ми се гледа, че няма полза от присъствието му - няма, че все още има вероятност да отпадне по медицински причини - има, с тези лепенки по краката. Обаче, пак ще кажа - на този остров нямаше по-неподготвена жена /във всяко едно отношение/ за игрите, от Лора. Абсолютна щета, отникъде нищо. Това от една страна, да речем махаме физическата подготовка /не е най-важната/. Но тя и откъм социална игра и стратегия е зиро, кръгла нула. Месец и половина игра ролята на помощник - готвач, морален съдник и лелята на пейката пред входа. Е, и те се пенсионират в един момент.
Откъде накъде Емо да я спасява? Да я спаси Гошо, що не си даде гривните той? Коколатия малчо с още по-малкия пъзел - що не си даде неговите, брат за сестра си? Въпреки, че нито погледът му към Лора беше братски, нито намеците, които ѝ правеше. Колективно взеха решението, защо еднолично Емил да я спасява? Да не е шушумигар? Айде нЕма нужда, заради желанието на малкия пъзел да си ляга до две жени и на Гошо да морализаторства, Емил да си ходи. Той, че ще си ходи, ще си ходи, но да е когато му дойде реда, а не когато някой друг, взел се за месия, реши.
Адмирирам това решение, ако му е подшушнато от продукцията - два пъти адмирирам.
Лора беше един от най-безполезните участници в този формат.

Никой не е казал,че Емо трябва да я спасява.
Той сам си го говореше това за да излезе точен,джентълмен,пич,което си избереш.
Та така "Като си казал „а“, трябва да кажеш  и „б“.
Не да се оглежда като гърмян заек и само да чака някой да му каже недей.

# 1 357
Ми Георги що не обели една дума за това че той даде тоя акъл..в лагера мълча като шушумига след провала на умнотиите му.

# 1 358
  • Другата България
Това е моето мнение, което съм написала.
Имаш право да не си съгласен.
Аз пък имам такова да не мисля като теб. Blush

За да кажеш “Б“, трябва да си казал “А“. Аз поне категорично “А“ не чух.
Именно, че той се колебаеше, чудеше, размишляваше и т.н. /което допускам да е било и леко по сценарий/, и нямаше категорична позиция. Според мен и изчакваше играта, ако Марина беше загубила, щеше да я спаси. За Лора просто не видя смисъл, и беше прав.

# 1 359
Ама Кирил и Георги какво се правят на интересни, като и двамата взеха участие при финалния избор на участници в тройките. Тренерът не е взел еднолично решение, та да се чувства гузен. На тях двамата като им е кофти за Лора, да бяха й дали те гривните си. Какво като е по-възрастен човекът, че той се представя доста добре в игрите и му се остава. Защо да дава път или пример или не знам си какво на млади, здрави хора, които и сами могат да се борят.

Хаха, или защото Жорката си мисли, че Тренерът може и да вземе да го бие на някоя игра, докато Лорчето едва ли. Затова им е залипсвала най-вероятно 😄

# 1 360
Хаха, или защото Жорката си мисли, че Тренерът може и да вземе да го бие на някоя игра, докато Лорчето едва ли. Затова им е залипсвала най-вероятно 😄

Тренера не съм много сигурен колко го виждат като заплаха, но дори и да е така, много лесно могат да го отстранят, като се целят в Марина. А тя определено изглежда като преодолим съперник.

# 1 361
О! Надкаст с Иван на бтв, за който не му бъкат реклами там:
https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/tainite-na-ostrova/ … da-si-tragna.html

# 1 362
  • Другата България
Joy Разбира се, че си е друго.

Но още по-мъжко, пардон, “мъжко е“, да се опитваш типично по “мъжки“ да прехвърлиш И твоята отговорност /защото решението беше колективно/ върху  друг, само защото пак по “мъжки“ си искал от съвсем егоистични подбуди да остане жена да ти готви и пере гащите, пък и да си ляга до теб.
А другия “мъж“, който във всеки участник вижда ходещи гривни и финикийски знаци, та за него пък също по “мъжки“ беше недостойна постъпката на Емил, въпреки че и той имаше участие в избора му.
Мдааа, много “мъже“, много нещо. Емил да им е кусура.
Та ако ще си говорим за “мъже“, смисъл никакъв. И аз се отказвам, загуба на време е с тези налични в Глория.
Оставям на мъжете, или на “мъжете“ последната дума, ако това ги кара да се чувстват значими - така да е.

Това за участниците с гривни между 1 и 3 е добър въпрос.
С тях какво се случва.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 23:23 от Merri_An

# 1 363
  • София
Оооф, на Гошето пак му се включиха високите вибрации и заговори за морал. Някак рязко забрави, че схемата я измисли той.
Това е най-отровният човек на Острова в момента, съсипва си племето човек по човек. Накрая ще останат само с Кире да се гушкат под навеса, ако пак не скъсат.
Противно ми е само като го погледна.
Цяла серия стисках палци тренера да не си даде гривната! Не че съм му фенка, ама Лора беше нетърпима! Честно казано, имам чувството, че майката на народите може да светне малко без гадното й влияние.

И както всяка серия вече - любов за Миро, най-умния играч на този остров!:heart:

# 1 364
  • Другата България
Скрит текст:
Оооф, на Гошето пак му се включиха високите вибрации и заговори за морал. Някак рязко забрави, че схемата я измисли той.
Това е най-отровният човек на Острова в момента, съсипва си племето човек по човек. Накрая ще останат само с Кире да се гушкат под навеса, ако пак не скъсат.
Скрит текст:
Противно ми е само като го погледна.
Цяла серия стисках палци тренера да не си даде гривната! Не че съм му фенка, ама Лора беше нетърпима! Честно казано, имам чувството, че майката на народите може да светне малко без гадното й влияние.

И както всяка серия вече - любов за Миро, най-умния играч на този остров!:heart:
Ако Влади отреже Гошо, което се чуди и той /по мъжки Blush/ дали да направи, то на Гошо наистина ще му остане само малкия пъзел. И буквално, и преносно. Joy
Най-сетне Киро ще си има коалиция. Joy

Общи условия

Активация на акаунт