Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2024/2025г.

• 45 369
  • 712
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Реденето и на мен ми е проблем и търся разни варианти за многоетажно селце. Ще видим какво ще измисля.
ps. Добавям няколко идеики, които съм си запазила
Скрит текст:
Това със стълбата ми се струва най-лесно изпълнимо и най-практично, от гледна точка на обикалящите робот Joy
Проблемът със съхранението го реших като си купихме къща на село Joy

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 12:52 от sweet_maniche

# 106
Вижте какви прекрасни къщички ми излезнаха в Шийн 😍 влюбих се, но нито ще правя село, нито място имам 😒

# 107
  • Под Сините камъни
Реденето и на мен ми е проблем и търся разни варианти за многоетажно селце. Ще видим какво ще измисля.
ps. Добавям няколко идеики, които съм си запазила
Скрит текст:
Това със стълбата ми се струва най-лесно изпълнимо и най-практично, от гледна точка на обикалящите робот Joy
Проблемът със съхранението го реших като си купихме къща на село Joy
Благодаря за идеите. Тъкмо и аз съм на тая вълна. Много ми харесва идеята с елхата, но пак опираме до мястото. Стаите ни са малки и като сложим и мебелите и място йок, затова и нямам хубава кичеста елха.
Мисля си нещо да се изгради като втори етаж на скрина където правя едното селце, но и ширината на скрина не е голяма, а ползваме всекидневно най горното чекмедже. Голяма чуденка ще падне, но ще го измисля Smile
Сега се сетих, това с щайгите може и да ми свърши работа, но върху скрина

# 108
Пепински,  страхотни неща🥰
Аз тая година нищо не мога да харесам, нито  в Айко, нито в Брилолаж, нито в Пепко и Синсей.

# 109
  • Под Сините камъни
И това ще ми свърши работа, само да навия ММ да ми го изобрети

# 110
Вижте какви прекрасни къщички ми излезнаха в Шийн 😍 влюбих се, но нито ще правя село, нито място имам 😒

Аз мисля, че тези къщички са плоски, двуизмерни, като картинка, не са обемни като използваните за коледни селца.

# 111
Аз също мисля така. Мислех да поръчам ,но се отказах. Смятъм че са картинка върху плексиглас. Поръчах си едни снежни човечета за елха от там и са точно такива

# 112
  • София/Севлиево
Това с щайгите мога да го пробвам.Преди съм правила с 3,вече имам 6 и част от пълнежа.Благодаря за идеята.

# 113
  • Някъде там
Пепински,  страхотни неща🥰
Аз тая година нищо не мога да харесам, нито  в Айко, нито в Брилолаж, нито в Пепко и Синсей.
И аз съм така.
Имам огромно желание за нови неща, но нищо не ме грабва.

# 114
# 115
  • Over the hills and far away
Привет от любимата съкровищница.

Днес след работа отидохме с Мосю да
понакупим туй- онуй. Уж исках да не се изхвърлям, а се прибрах с пълна торба... И още една- на половина пълна. Flushed Коледният базар се строи усилено, отваря в краят на месеца, но не се сетих да снимам.

# 116
Страхотно, marie_curie.
Харесах си едни шишарки, дали не мога да ги поръчам отнякъде онлайн?

# 117
  • Over the hills and far away
Пипи, магазинът е поп- ъп в Аугсбург, казва се Glaswald, няма опция за онлайн поръчка. Дамата, която го държи още не е изкарала много от играчките и стоят в кутии. Сигурна съм, че до седмица- две ще има още красоти.
Извинявам се за качеството на снимките, трябваше да ги намаля, за да мога да ги кача.
Това са вчерашните придобивки, слаб ми е ангелът... No Mouth

Къщичките са от ТК Макс Relaxed

# 118
Marie, всичко е прекрасно 🥰
Ах тези къщички ❤

# 119
marie_curie, благодаря ти! Намерих го. Не ми е много далече Аугсбург, може да отскочим някоя събота до там.

Общи условия

Активация на акаунт