Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2024/2025г.

• 45 339
  • 712
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Pippi_, имам си едно магазинче в Пловдив, което съм кръстила Евтиното. Там се внасят стоки на много евтини цени. Тази топка е около 20см в диаметър , никак не е малка и е 10 лв. Много неща вървят по две бройки на промоция. Сега е заредено с коледни украси.
Купата е много красива!

А може ли адреса на това магазинче?

# 91
  • под тепетата
На "Иван Вазов" малко преди библиотеката в посока гарата, отдясно. До него има магазин за обувки.
Преди имаше магазини от този тип след подлеза на аптека Марица, по улицата преди Юг енерго. Закриха ги.

# 92
  • Пловдив
bilqna_69, има ли си име това магазинче?
Другата седмица ще ходя до библиотеката, ще мина, да разгледам Heart Eyes
В Тракия имаме един Crazy Shop - цените напоследък ги вдигнаха, но въпреки това има страхотни попадения! Лошото е, че всеки път зареждат различна стока и ако не вземеш нещо на момента, не се знае ще го има ли изобщо някога пак.
Доста части за селцето си взимам именно от там като цената им е била 1/10 от нормалната.
Тази седмица нямам никакво време, но другата и там ще започна честичко да наобикалям Stuck Out Tongue Winking Eye

# 93
  • под тепетата
Може и да има име, но не го помня. Ще се опитам да разгледам в нета. По описанието ти прилича на моето. И там има части за селцата и стока, която трябва да грабнеш на момента. Май е от същите магазини, в Гугъл виждам само Shop. На Иван Вазов 28 е.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 22:29 от bilqna_69

# 94
  • Някъде там
В Лидл тази седмица има елхи, изглеждат доста добре.
https://www.lidl.bg/p/livarno-home-koledna-elka/p10027899, както и лампичките от стр. 34 https://www.lidl.bg/l/bg/broshura/04-11-10-11-ac76ef/view/flyer/page/34.

# 95
И до нас си имам такова магазинче Евтиното Simple Smile аз си го наричам сбирщайн, иначе май се казва Сто стотинки. Преди имах повече време и много обичах да ходя за находки. Коледни неща миналата година взех много евтини и на децата често намирам занимавки, стикери и оцветявки, две-три интерактивни книжки от дебел картон на супер цени.
Това е на Пере Тошев в Кючука преди магазин БББ и банка ДСК

# 96
  • под тепетата
Аз и за кучо съм взимала неща оттам.

# 97
Любимият ми празник и декорация.
Ето това е елхата (е) от миналата година, че украсяваме на две места:

Елхата е с нечупливи играчки и такива изработени от детето през годините, че имахме коте и се стресираша много като припадне елхата.
тази с чупливите играчки
и тази на входа

# 98
  • в сърцето на един мъж...
Една симпатична идея

# 99
  • Под Сините камъни
Боклучките ми от Шейн дойдоха. ММ обеща днес да ми извади елхата и ще я захващам. Под секрет, май го навих и селцата да правим Satisfied
п.п. Щерката ще ме обзаведе с така мечтаната въртележка. Взела ми е и магазин оранжерия за елхи и още обитатели за селцата.
Ще показвам снимки по късно, че не ми е пратила
И снимките. За живеещите в Германия, всичко е от Action.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 10:53 от Пепински

# 100
Вчера бях в Бриколаж, за първи път от години, нищо не ми хареса.

# 101
Аз съм разочарована тия дни...тия от синсей за ужасни...Втора поръчка вече ,продуктите зареди които правя поръчка ги няма налични. Приемат поръчката обработват 5 дни и накрая като напише изпратено и хоп няма наличност на тези продукти. Повече нищо няма да поръчам от там. Дойдоха ми и джунджурийте от тему и там някои неща не ми харесаха ама...,та другата седмица май ще вадя украсата....

# 102
Пепински, супер са нещата 🙏

# 103
  • Пловдив
Пепински, нямам търпение, да видя твоето селище Heart Eyes Всяка година надминаваш себе си!
И аз си напоръчах елементи, нямам търпение, да ми ги донесат
Скрит текст:

# 104
  • Под Сините камъни
Пепински, нямам търпение, да видя твоето селище Heart Eyes Всяка година надминаваш себе си!
И аз си напоръчах елементи, нямам търпение, да ми ги донесат
Скрит текст:

Оле и твоите неща са супер.
Искам, искам и пак искам, ама вече нямам място нито да редя, нито да съхранявам после.

Общи условия

Активация на акаунт